VDSL από τον ΟΤΕ

H ταχυτητα που εν τελη συγχρονιζομαστε, επηρεαζεται και απο το ποσες συνδεσεις (για ιντερνετ) υπαρχουν στο καφαου ?

Ωραια!

Μας βαζουν εδω στο χωριο οπτικες ινες....
Ειμαι σχεδον 300 μετρα (εχω μετρησει το καλωδιο απο το καφαου στο σπιτι), τα συρματα ειναι απο το '90, σε ακτινα 500 μετρων υπαρχουν καμια 20αρια σπιτια μονιμων κατοικων. (ποσοι να εχουν ιντερνετ...)

Ερχεται η εποχη που τελειωνει η ιντερνετικη εποχη των σπηλαιων που ειμαι τωρα :p

νομιζω αστικο,γιατι ειμαι πολυ κοντα στο παλιο κτηριο του ΟΤΕ.

Για αυτό. Τώρα που είναι το πρόβλημα ένας Θεός ξέρει! Από καμπίνα έχεις σταθερή ταχύτητα (30 ή 50 Mbps) ενώ από Α/Κ σου λένε έως 50.

Re: Απάντηση: VDSL από τον ΟΤΕ

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που πολύς κόσμος δεν τσεκάρει και δεν ξέρει τι ταχύτητα έχει. . :grinning-smiley-043
εγω ξεκινησα με 40 και στη συνεχεια επεσα στα 30,τωρα δεν τολμαω να ξανακοιταξω,γιατι θα συγχυστω αν εχει πεσει κι αλλο!

Γιαυτο:flipout:

Εδώ και μια βδομάδα, στο ΚΑΦΑΟ έξω από τον τοίχο της αυλής γίνονται έργα. Έσκαψαν, και έφτιαξαν μια βάση πιο φαρδιά και πλατιά. Ρώτησα αν θα βάλουν και 2ο δίπλα, και μου είπαν ότι θα βγει το παλιό και θα βάλουν "μεγαλύτερο". Άντε να δούμε τι θα φτιάξουν και πότε...

Μετά από 18 μηνες με VDSL 30άρα από KV, έπεσε στην αντίληψή μου η προσφορά του ΟΤΕ για την 50άρα:
απο 42 ευρώ το μήνα για την 30άρα θα δίνω 44 για την 50αρα αλλά με 3 μήνες δωρεάν. Επίσης δωρεάν η αναγνώριση κλησεων (στο προηγούμενο πακέτο ήταν με μηνιαία χρέωση). Στα αρνητικά ότι η τηλεφωνία γυρίζει σε VOIP από PSTN και δεσμεύομαι εκ νέου για 18 μήνες.
Συνολικό όφελος στο 18μηνο 3*44(οι 3 μηνες δωρεάν)+15*2(δωρεάν αναγνώριση)-15*2(η διαφορά στην τιμή της 30άρας από την 50άρα)=132 ευρώ.
Ενεργοποιήθηκε η 50αρα τν Κυριακή, είμαι στα 49998 down /4996 up. Η τηλεφωνία μια χαρά, στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά με πριν.
Highly recommended!

Εδώ και μια βδομάδα, στο ΚΑΦΑΟ έξω από τον τοίχο της αυλής γίνονται έργα. Έσκαψαν, και έφτιαξαν μια βάση πιο φαρδιά και πλατιά. Ρώτησα αν θα βάλουν και 2ο δίπλα, και μου είπαν ότι θα βγει το παλιό και θα βάλουν "μεγαλύτερο". Άντε να δούμε τι θα φτιάξουν και πότε...

Κι εδώ Αθήνα (Βάρη), σ' όλη τη περιοχή γινεται το ίδιο, απ' το καλοκαίρι. Βάζουν μια βάση από τριμέντο και πάνω κάτι γκρί ΚΑΦΑΟ, μεγαλύτερα απ' τα παλιά. Δεν έχω ΟΤΕ και VDSL, απλά ενημερώνω.

Κάλεσα σήμερα αλλαγή σε VDSL ,αφού ειναι πλεον διαθέσιμο και στην περιοχή μου. Λογω συναγερμού θα κρατήσω το PSTN (δεν με χαλάει καθόλου!). 40 για 24μηνη σύμβαση.

Μετά από 18 μηνες με VDSL 30άρα από KV, έπεσε στην αντίληψή μου η προσφορά του ΟΤΕ για την 50άρα:
απο 42 ευρώ το μήνα για την 30άρα θα δίνω 44 για την 50αρα αλλά με 3 μήνες δωρεάν. Επίσης δωρεάν η αναγνώριση κλησεων (στο προηγούμενο πακέτο ήταν με μηνιαία χρέωση). Στα αρνητικά ότι η τηλεφωνία γυρίζει σε VOIP από PSTN και δεσμεύομαι εκ νέου για 18 μήνες.
Συνολικό όφελος στο 18μηνο 3*44(οι 3 μηνες δωρεάν)+15*2(δωρεάν αναγνώριση)-15*2(η διαφορά στην τιμή της 30άρας από την 50άρα)=132 ευρώ.
Ενεργοποιήθηκε η 50αρα τν Κυριακή, είμαι στα 49998 down /4996 up. Η τηλεφωνία μια χαρά, στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά με πριν.
Highly recommended!
Κορυφαία προσφορά. Εμένα δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιο μπορώ να τους πω να μου δώσουν την προσφορά και να ανανεωσω για ακόμα 18 μήνες?

Τώρα δίνω 62 για vdsl 30+ote tv cinema pack+pvr+σταθερά+35λεπτα κινητά+αναγνώριση κλήσης δωρεάν

Το ote tv είναι 12μηνο νομίζω οπότε δεν θα το πειραξω αυτο.

Τώρα είδα ότι είναι 44.90 όχι 40

Συνδυάζεται όμως με το ote tv? Γιατί τα πακέτα με ote tv είδα ότι έχουν ίδιες τιμές με παλιά.

Last edited:
κομπλε, ενεργοποιηση σε μια μερα!

4941207303.png

Πήρα τηλέφωνο στο 13888 μου είπαν είναι μόνο για νέους συνδρομητές και γίνετε ενεργοποίηση μόνο μέσω του site. Ισχύει η να ξανά πάρω μήπως πετύχω κανέναν πιο πρόθυμο?

Re: Απάντηση: VDSL από τον ΟΤΕ

Πήρα τηλέφωνο στο 13888 μου είπαν είναι μόνο για νέους συνδρομητές και γίνετε ενεργοποίηση μόνο μέσω του site. Ισχύει η να ξανά πάρω μήπως πετύχω κανέναν πιο πρόθυμο?

Μπες στο site, κάνε chat request και θα σου πουν να σε πάρουν πίσω στο τηλ

Έτσι, Θα σου δώσουν κανονικά την προσφορά

Απάντηση: Re: Απάντηση: VDSL από τον ΟΤΕ

Μπες στο site, κάνε chat request και θα σου πουν να σε πάρουν πίσω στο τηλ

Έτσι, Θα σου δώσουν κανονικά την προσφορά
Έγινε ευχαριστώ πάω να το κάνω γιατί πως και πως θέλω 50αρα.

Να σας πω τι μου είπαν και μένα.
Τώρα έχω vdsl 30mb με ote cinema pack συν pvr και πληρώνω 61.80

Με την προσφορά μου είπαν θα βάλω άλλο router και θα συνδέσω πάνω το ασύρματο. Είναι το voip έτσι? Ελπίζω να μην δω κάποια διαφορά προς το χειρότερο.

Επίσης 50mb vdsl και θα πληρώνω τους 3 πρώτους μήνες 21.90 όσο είναι το ote tv δηλαδή και τους άλλους 15 66.80.

Εχω δηλαδή ένα κέρδος 55 ευρώ στους 18 μήνες σε σχέση με το πρόγραμμα που έχω αλλά θα έχω και 50mb vdsl συν voip. Δεν ρώτησα αν θα έχω πάνω από τα 30 λεπτά κινητά που είχα.

Να ρωτήσω εσείς που βάλατε voip σας έδωσαν και ups?
Όχι, δεν μου ανέφερε κανείς ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι τέτοιο. Έχει πάρει κάποιος άλλος συνδρομητής , να πάρω πίσω και να το ζητήσω έστω και καθυστερημένα? Ακούγεται καλή λύση ανάγκης για να έχουμε τηλέφωνο στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με την προσφορά μου είπαν θα βάλω άλλο router και θα συνδέσω πάνω το ασύρματο. Είναι το voip έτσι? Ελπίζω να μην δω κάποια διαφορά προς το χειρότερο.

Εχω δηλαδή ένα κέρδος 55 ευρώ στους 18 μήνες σε σχέση με το πρόγραμμα που έχω αλλά θα έχω και 50mb vdsl συν voip. Δεν ρώτησα αν θα έχω πάνω από τα 30 λεπτά κινητά που είχα.

1.ναι αυτή είναι η συνδεσμολογια για το voip. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει διαφορά σε σχέση με pstn.
2. Λίγο μου ακούγεται το 55 ευρώ. Σίγουρα τα υπολογισες σωστά? Εμένα Αντίστοιχα βγαίνει 130+ ευρώ το όφελος.