νομιζω αστικο,γιατι ειμαι πολυ κοντα στο παλιο κτηριο του ΟΤΕ.
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που πολύς κόσμος δεν τσεκάρει και δεν ξέρει τι ταχύτητα έχει. .![]()
εγω ξεκινησα με 40 και στη συνεχεια επεσα στα 30,τωρα δεν τολμαω να ξανακοιταξω,γιατι θα συγχυστω αν εχει πεσει κι αλλο!
Εδώ και μια βδομάδα, στο ΚΑΦΑΟ έξω από τον τοίχο της αυλής γίνονται έργα. Έσκαψαν, και έφτιαξαν μια βάση πιο φαρδιά και πλατιά. Ρώτησα αν θα βάλουν και 2ο δίπλα, και μου είπαν ότι θα βγει το παλιό και θα βάλουν "μεγαλύτερο". Άντε να δούμε τι θα φτιάξουν και πότε...
Ακομα χρεωνουνε τα αυτονοητα...Επίσης δωρεάν η αναγνώριση κλησεων (στο προηγούμενο πακέτο ήταν με μηνιαία χρέωση).
Κορυφαία προσφορά. Εμένα δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιο μπορώ να τους πω να μου δώσουν την προσφορά και να ανανεωσω για ακόμα 18 μήνες?Μετά από 18 μηνες με VDSL 30άρα από KV, έπεσε στην αντίληψή μου η προσφορά του ΟΤΕ για την 50άρα:
απο 42 ευρώ το μήνα για την 30άρα θα δίνω 44 για την 50αρα αλλά με 3 μήνες δωρεάν. Επίσης δωρεάν η αναγνώριση κλησεων (στο προηγούμενο πακέτο ήταν με μηνιαία χρέωση). Στα αρνητικά ότι η τηλεφωνία γυρίζει σε VOIP από PSTN και δεσμεύομαι εκ νέου για 18 μήνες.
Συνολικό όφελος στο 18μηνο 3*44(οι 3 μηνες δωρεάν)+15*2(δωρεάν αναγνώριση)-15*2(η διαφορά στην τιμή της 30άρας από την 50άρα)=132 ευρώ.
Ενεργοποιήθηκε η 50αρα τν Κυριακή, είμαι στα 49998 down /4996 up. Η τηλεφωνία μια χαρά, στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά με πριν.
Highly recommended!
Πήρα τηλέφωνο στο 13888 μου είπαν είναι μόνο για νέους συνδρομητές και γίνετε ενεργοποίηση μόνο μέσω του site. Ισχύει η να ξανά πάρω μήπως πετύχω κανέναν πιο πρόθυμο?
Έγινε ευχαριστώ πάω να το κάνω γιατί πως και πως θέλω 50αρα.Μπες στο site, κάνε chat request και θα σου πουν να σε πάρουν πίσω στο τηλ
Έτσι, Θα σου δώσουν κανονικά την προσφορά
Όχι, δεν μου ανέφερε κανείς ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι τέτοιο. Έχει πάρει κάποιος άλλος συνδρομητής , να πάρω πίσω και να το ζητήσω έστω και καθυστερημένα? Ακούγεται καλή λύση ανάγκης για να έχουμε τηλέφωνο στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος.Να ρωτήσω εσείς που βάλατε voip σας έδωσαν και ups?
Με την προσφορά μου είπαν θα βάλω άλλο router και θα συνδέσω πάνω το ασύρματο. Είναι το voip έτσι? Ελπίζω να μην δω κάποια διαφορά προς το χειρότερο.
Εχω δηλαδή ένα κέρδος 55 ευρώ στους 18 μήνες σε σχέση με το πρόγραμμα που έχω αλλά θα έχω και 50mb vdsl συν voip. Δεν ρώτησα αν θα έχω πάνω από τα 30 λεπτά κινητά που είχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.