Ας κάνει το κόπο παιδιά κάποιος να το δούμε και εμείς
Τα εχεις μπeρδεψει με το wd tv gen2.
Η τελευταια εκδοση ειναι η 1.06.04 και θα την βρεις εδω.
α) nfs υποστηρίζει; έχει δηλαδή nfs client;
β) δικτυακά πως τα πάει με mkv 1080p ανάλυση σε μεγάλα bitrates;
β) υπότιτλους μέσω DLNA παίζει;
β) με ένα 720p μέσω δικό του WiFi έπαιζε με σπασίματα
.
Λες, ε; Την είδα, αλλά νόμισα πως λέγανε για την σταθερή την 1.04.22 ... Να περάσω την 1.06.04; Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα;
Μια δοκιμή μέσω Samba έκανα και ζοριζόταν αρκετά! Βλέπει και DLNA;
Εγω σε 802.11n στριμαρω 720p μέσω repeater χωρίς προβλήματα
Όπως σου είπε και ο SoCiaL, η αναφορά στην 1.04.22 αφορούσε το προηγούμενο μοντέλο...![]()
Λογικά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γινόταν και στα προηγούμενα μηχανάκια: εφόσον είναι όλα τα αρχεία που θέλεις να παίξουν μαζεμένα στον ίδιο φάκελο, πας στο 1ο και πατάς play αντί για OK...
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Αγόρασα κι εγώ με τον αδερφό μου το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μας παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κατά την αναπαραγωγή των .mkv ταινιών "κολλάει" η εικόνα ορισμένες φορές για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει ξανά σε γρήγορη αναπαραγωγή για λίγο μέχρι που έρχεται ξανά στα ίσια της. Αυτό το έχει κάνει και στα δύο μηχανάκια, το ένα έχει το 1.06.04 και το άλλο το 1.03.10... Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο εξωτερικός σκληρός; Έχω έναν Samsung 1tb. Το παλιό WD 1st gen ποτέ δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα... :-(
μπορει να εχει ξαναερωτηθει.
οταν κλεινεις το μηχανημα ο συνδεδεμενος σκληρος δισκος κλεινει και αυτος ή συνεχιζει να λειτουργει?
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Αγόρασα κι εγώ με τον αδερφό μου το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μας παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κατά την αναπαραγωγή των .mkv ταινιών "κολλάει" η εικόνα ορισμένες φορές για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει ξανά σε γρήγορη αναπαραγωγή για λίγο μέχρι που έρχεται ξανά στα ίσια της. Αυτό το έχει κάνει και στα δύο μηχανάκια, το ένα έχει το 1.06.04 και το άλλο το 1.03.10... Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο εξωτερικός σκληρός; Έχω έναν Samsung 1tb. Το παλιό WD 1st gen ποτέ δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα... :-(
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.