WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Τα εχεις μπeρδεψει με το wd tv gen2.
Η τελευταια εκδοση ειναι η 1.06.04 και θα την βρεις εδω.

Τα εχεις μπeρδεψει με το wd tv gen2.
Η τελευταια εκδοση ειναι η 1.06.04 και θα την βρεις εδω.

Λες, ε; Την είδα, αλλά νόμισα πως λέγανε για την σταθερή την 1.04.22 ... Να περάσω την 1.06.04; Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα;

Μια δοκιμή μέσω Samba έκανα και ζοριζόταν αρκετά! Βλέπει και DLNA;

Παρέλαβα κι εγώ το μηχάνημα χτες .:music-smiley-005:
Το σύνδεσα και σαν πρώτη ματιά μου φάνηκε ευκολο και χωρίς δυσκολίες στο μενού ενώ η ταχύτητα πλοήγησης στα μενού του ήταν κανονική χωρίς κολήματα
Βρήκε αμέσως εναν 2,5" WD φορητό καθώς και ενα στικάκι 8gb που έβαλα στην άλλη θύρα USB
Σε μια πρώτη δοκιμή σε αρχείο .avi το επαιξε φυσικά πολύ καλά.....αλλά εκεί που με ενθουσίασε είναι οταν εβαλα HD .mkv αρχείο με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους!!!
Πολύ καλή εικόνα στν Panasonic 50G30E που έχω χωρίς κανένα σπάσιμο στις γρήγορες σκηνες και φυσικά διάβασε απροβλημάτιστα τους υπότιτλους
Στο δίκτυο συνδεθηκε ασύρματα αλλά και ενσύρματα πολύ ευκολα και απλά..... ενώ όμως υπήρχε αναβαθμιση λογισμικού δεν την έκανε και ετσι το κατέβασα από το pc και το έκανα χειροκίνητα από στικάκι...πολύ εύκολη υπόθεση 2 λεπτών κι αυτό
Από το λίγο λοιπόν που το είδα είναι μια χαρά μηχανάκι.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

α) nfs υποστηρίζει; έχει δηλαδή nfs client;
β) δικτυακά πως τα πάει με mkv 1080p ανάλυση σε μεγάλα bitrates;
β) υπότιτλους μέσω DLNA παίζει;

β) με ένα 720p μέσω δικό του WiFi έπαιζε με σπασίματα
γ) Έλα ντε! Σε δυο αρχεία που δοκίμασα (και με DLNA, και με Samba) υπότιτλους δεν είδα.
Πατώντας το πλήκτρο "Subtitle" στο κοντρόλ του έδειχνε πως τα έχει άλλα δεν μου τα εμφάνιζε!

Μια ερώτηση: Παίρνει USB WiFi (π.χ. το WNDA3100v2);

Υ.Γ. Ακόμα είμαι με το 1.03.10 firmware....

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

β) με ένα 720p μέσω δικό του WiFi έπαιζε με σπασίματα
.

Κακό αυτό καθώς και το προηγούμενο μοντέλο πάλι κολλήματα έχει

Λες, ε; Την είδα, αλλά νόμισα πως λέγανε για την σταθερή την 1.04.22 ... Να περάσω την 1.06.04; Δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα;

Μια δοκιμή μέσω Samba έκανα και ζοριζόταν αρκετά! Βλέπει και DLNA;

Όπως σου είπε και ο SoCiaL, η αναφορά στην 1.04.22 αφορούσε το προηγούμενο μοντέλο... ;)

Όπως σου είπε και ο SoCiaL, η αναφορά στην 1.04.22 αφορούσε το προηγούμενο μοντέλο... ;)

Σωστός! Τα έχουμε χαμένα !!!

Υ.Γ Την 1.06.04 την πέρασα ....

Παιδιά γίνεται μια σειρά από αρχεία .avi ταινίες του μικρού να τις παίζει στην σειρά χωρίς κάθε φορά πού τελειώνει το ένα να πρέπει να βάλω να παίξει το επόμενο χειροκίνητα ?

Και έμενα με ενδιαφέρει!

Όταν παίζει ένα αρχείο πατάς το "options" και κάπου εκεί μέσα επιλεγείς την ... "κυκλική πορεία"...
Μια μου παίζει μετά με την σειρά όλα, μια - όχι!

Λογικά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γινόταν και στα προηγούμενα μηχανάκια: εφόσον είναι όλα τα αρχεία που θέλεις να παίξουν μαζεμένα στον ίδιο φάκελο, πας στο 1ο και πατάς play αντί για OK...

Λογικά πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γινόταν και στα προηγούμενα μηχανάκια: εφόσον είναι όλα τα αρχεία που θέλεις να παίξουν μαζεμένα στον ίδιο φάκελο, πας στο 1ο και πατάς play αντί για OK...

ΘΕΟΣ!!!! Μάλλον πατούσα ότι να ναι και έπαιζε όπως να'ναι ...

Παιδιά, μετά το firmware update παίζει τους υπότιτλους δικτυακά (Network Share - Samba)! Και ξεχωριστούς, και στο .mkv και .idx με .sub....

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Αγόρασα κι εγώ με τον αδερφό μου το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μας παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κατά την αναπαραγωγή των .mkv ταινιών "κολλάει" η εικόνα ορισμένες φορές για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει ξανά σε γρήγορη αναπαραγωγή για λίγο μέχρι που έρχεται ξανά στα ίσια της. Αυτό το έχει κάνει και στα δύο μηχανάκια, το ένα έχει το 1.06.04 και το άλλο το 1.03.10... Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο εξωτερικός σκληρός; Έχω έναν Samsung 1tb. Το παλιό WD 1st gen ποτέ δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα... :-(

μπορει να εχει ξαναερωτηθει.
οταν κλεινεις το μηχανημα ο συνδεδεμενος σκληρος δισκος κλεινει και αυτος ή συνεχιζει να λειτουργει?

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Αγόρασα κι εγώ με τον αδερφό μου το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μας παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Κατά την αναπαραγωγή των .mkv ταινιών "κολλάει" η εικόνα ορισμένες φορές για 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει ξανά σε γρήγορη αναπαραγωγή για λίγο μέχρι που έρχεται ξανά στα ίσια της. Αυτό το έχει κάνει και στα δύο μηχανάκια, το ένα έχει το 1.06.04 και το άλλο το 1.03.10... Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο εξωτερικός σκληρός; Έχω έναν Samsung 1tb. Το παλιό WD 1st gen ποτέ δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα... :-(

Αν δεν κολλαει σε συγκεκριμενη ταινια μαλλον κατι παιζει με τον δισκο.
Δοκιμασε αλλο δισκο ή καποιο φλασακι ή απο νετ την ιδια ταινια για να δεις τι φταιει.

μπορει να εχει ξαναερωτηθει.
οταν κλεινεις το μηχανημα ο συνδεδεμενος σκληρος δισκος κλεινει και αυτος ή συνεχιζει να λειτουργει?

Κλεινει, κρατωντας πατημενο για 2-3 δευτερολεπτα το power

Χτες είχα και εγώ μερικά κολλήματα αλλά όταν "γύρισα" την ταινία μπροστά με x16. Ένα mkv 7GB ....
Επίσης δεν είδε τους υπότιτλους στην συγκεκριμένη, ενώ το VLC την έπαιζε κανονικά...