Τι σημαινει οταν εννοει "δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης"?Κανει DTS downmix αν αυτο ρωτας.
Μια χαρά γίνεται με HDMI, έτσι το έχω συνδέσει κι εγώ. Δεν έχω ενισχυτή, ακούω από τα ηχεία της TV.
Μέχρι στιγμής έχει παίξει χωρίς πρόβλημα ό,τι κι αν το έχω "ταΐσει". Το έχω συνδέσει με το δίκτυό μου ενσύρματα, είδε αμέσως τα shared folders, γενικά μια χαρά, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Ειδικά στα 100 που το δίνει το e-shop, λέει πολύ. Η media library με ταλαιπωρεί λίγο αλλά είμαι σίγουρος ότι φταίει ο ΗΥ μου. Επιλέγω ένα shared folder στο pc μου για να το εισάγω στη media library και μου λέει ότι ο δίσκος είναι read only και δε μπορεί να δημιουργήσει τη library. Έχω αλλάξει το security, το ownership, έχω δώσει full control to everybody, έχω αφαιρέσει usernames & passwords από παντού, αυτό τίποτα, επιμένει να το βλέπει ως read only. Μέχρι και αρχειάκια .reg που βρήκα στο ίντερνετ τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις full control σε αρχεία και φακέλους έτρεξα. Ακόμα και εντολές attrib -r -s από cmd έτρεξα, τίποτα...Όλα αυτά σε windows 7 ultimate 32 bit. Αν μπορούσε να βοήθήσει καποιος θα το εκτιμούσα πολύ. Τα είπα και ξαλάφρωσα...
κάτοχος και εγώ, ένα για την κρεβατοκάμαρα.
Δείχνει πολύ καλό, έκανε το update του firmware κατευθείαν.
Η εικόνα πολύ καλή και πολύ καθαρή.
Είδα και μία ταινία δικτυακά πάντα, 720p γιατί η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα είναι 26' LCD, την έπαιξε νεράκι χωρίς κόλλημα.
Το GUI είναι λίγο δύσχρηστο. H γραμματοσειρά των υποτίτλων δεν είναι πολύ καλή, θα προτιμούσα μία καλύτερη , πιο γεμάτη και δεν εννοώ το περίγραμμα.
Η απορία μου η μεγάλη είναι πως φτιάχνεται το media library. Οι ταινίες είναι στο PC και στο NAS. Αυτό που δε βρήκα είναι πως να το κάνω να κατεβάσει ότι
κατεβάζει,υποθέτω εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες. Δε βρήκα κάποια επιλογή που να του λέει scan ή κάτι αντίστοιχο.
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων.
Επίσης η γραμματοσειρά αλλάζει;
Δεν εννοώ το μέγεθος και το χρώμα.
ευχαριστώ για τη βοήθεια.Καταρχάς, πρέπει να βάλεις το media library στο on και το get content info στο αυτόματο. Μετά θα πρέπει να εισάγεις στη media library το path του φακέλου με τις ταινίες σου. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.