WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Κανει DTS downmix αν αυτο ρωτας.
Τι σημαινει οταν εννοει "δεν μπορείτε να το συνδέετε κατευθείαν με τον ήχο της τηλεόρασης"?
Η συνδεση με ενα καλωδιο hdmi δεν γινεται?
Συγνωμη αδερφε αλλα δεν γνωριζω και πολλα.

Μια χαρά γίνεται με HDMI, έτσι το έχω συνδέσει κι εγώ. Δεν έχω ενισχυτή, ακούω από τα ηχεία της TV.

Μια χαρά γίνεται με HDMI, έτσι το έχω συνδέσει κι εγώ. Δεν έχω ενισχυτή, ακούω από τα ηχεία της TV.

Σ'ευχαριστω ρε φιλε για την βοηθεια.
Λεω να το παρω και καπου διαβασα αυτο και λεω κατσε μην γινει καμι μ@@@α.
Καλω μηχανημα απ'οσα διαβαζω εδω μεσα.Εσυ εισαι ευχαριστημενος?

Μέχρι στιγμής έχει παίξει χωρίς πρόβλημα ό,τι κι αν το έχω "ταΐσει". Το έχω συνδέσει με το δίκτυό μου ενσύρματα, είδε αμέσως τα shared folders, γενικά μια χαρά, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Ειδικά στα 100 που το δίνει το e-shop, λέει πολύ. Η media library με ταλαιπωρεί λίγο αλλά είμαι σίγουρος ότι φταίει ο ΗΥ μου. Επιλέγω ένα shared folder στο pc μου για να το εισάγω στη media library και μου λέει ότι ο δίσκος είναι read only και δε μπορεί να δημιουργήσει τη library. Έχω αλλάξει το security, το ownership, έχω δώσει full control to everybody, έχω αφαιρέσει usernames & passwords από παντού, αυτό τίποτα, επιμένει να το βλέπει ως read only. Μέχρι και αρχειάκια .reg που βρήκα στο ίντερνετ τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις full control σε αρχεία και φακέλους έτρεξα. Ακόμα και εντολές attrib -r -s από cmd έτρεξα, τίποτα...Όλα αυτά σε windows 7 ultimate 32 bit. Αν μπορούσε να βοήθήσει καποιος θα το εκτιμούσα πολύ. Τα είπα και ξαλάφρωσα...

Καλημέρα σε ολη την παρέα. Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω οτι το απόκτησα κι εγώ μόλις τώρα. 119 ευρω media. Ως κάτοχος του πολύ παλιού WD HD TV, απο το οποίο ήμουνα αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ελπίζω να δω διαφορά στην ποιοτητα εικόνας και στα κολήματα που έκανε το παλιό :)

Μέχρι στιγμής έχει παίξει χωρίς πρόβλημα ό,τι κι αν το έχω "ταΐσει". Το έχω συνδέσει με το δίκτυό μου ενσύρματα, είδε αμέσως τα shared folders, γενικά μια χαρά, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Ειδικά στα 100 που το δίνει το e-shop, λέει πολύ. Η media library με ταλαιπωρεί λίγο αλλά είμαι σίγουρος ότι φταίει ο ΗΥ μου. Επιλέγω ένα shared folder στο pc μου για να το εισάγω στη media library και μου λέει ότι ο δίσκος είναι read only και δε μπορεί να δημιουργήσει τη library. Έχω αλλάξει το security, το ownership, έχω δώσει full control to everybody, έχω αφαιρέσει usernames & passwords από παντού, αυτό τίποτα, επιμένει να το βλέπει ως read only. Μέχρι και αρχειάκια .reg που βρήκα στο ίντερνετ τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις full control σε αρχεία και φακέλους έτρεξα. Ακόμα και εντολές attrib -r -s από cmd έτρεξα, τίποτα...Όλα αυτά σε windows 7 ultimate 32 bit. Αν μπορούσε να βοήθήσει καποιος θα το εκτιμούσα πολύ. Τα είπα και ξαλάφρωσα...

Φτιαξε ενα νεο user με password και με admin rights, βαλτον στα group administrators και power users, σβησε ολα τα share που εχεις κανει και φτιαξτα παλι μονο με αυτο τον user και δωσε full access. Κανε login στα shares απο το wd με τον user και το password που εφτιαξες και θα παιξεις κανονικα.

επανερχομαι με μια ερωτηση που εκανα γιατι δεν βλεπω τον τροπο να τα καταφερω.
υπαρχει τροπος να εχουμε 2 υποτιτλους ταυτοχρονα στο ιδιο εργο. εναν πανω και εναν κατω στην οθονη.
αν καταλαβατε τι εννοω ,μπορειτε να μου πειτε πως γινεται?
ευχαριστω προκαταβολικα.

εβαλα ενα αρχειο να παιξει 720p γυρω στα 5giga-το how to train your dragon-και απο καποιο σημειο και μετα εκανε κολληματα.τι μπορει να φταιει?
να φταιει το ιδιο το αρχειο ή μηπως φταιει οτι εχω το media player μεσα στο rack του στερεοφωνικου και δεν αεριζεται καλα.
σε καποια αλλα αρχεια(1,5 με 2 giga) δεν φανηκε να αντιμετωπιζει προβλημα.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

κάτοχος και εγώ, ένα για την κρεβατοκάμαρα.
Δείχνει πολύ καλό, έκανε το update του firmware κατευθείαν.
Η εικόνα πολύ καλή και πολύ καθαρή.

Είδα και μία ταινία δικτυακά πάντα, 720p γιατί η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα είναι 26' LCD, την έπαιξε νεράκι χωρίς κόλλημα.

Το GUI είναι λίγο δύσχρηστο. H γραμματοσειρά των υποτίτλων δεν είναι πολύ καλή, θα προτιμούσα μία καλύτερη , πιο γεμάτη και δεν εννοώ το περίγραμμα.

Η απορία μου η μεγάλη είναι πως φτιάχνεται το media library. Οι ταινίες είναι στο PC και στο NAS. Αυτό που δε βρήκα είναι πως να το κάνω να κατεβάσει ότι
κατεβάζει,υποθέτω εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες. Δε βρήκα κάποια επιλογή που να του λέει scan ή κάτι αντίστοιχο.
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων.

Επίσης η γραμματοσειρά αλλάζει;
Δεν εννοώ το μέγεθος και το χρώμα.

δυστυχως το media player εξακολουθει να κολλαει σε καθε ειδους αρχειο μετα απο 20 με 30 λεπτα και αφου εχει ζεσταθει.παιζει ρολο η ζεστη, γιατι το εχω τοποθετησει μεσα σε rack μαζι με αλλα μηχανηματα(τα οποια δεν παιζουν ωστε να συμβαλλουν στην αυξηση της θερμοκρασιας).
για δωστε καμια βοηθεια γιατι χθες που εκατσα να δω μια ταινια(serlok)και μου κολλησε δυο φορες.ασε το αλλο το σπαστικο που οταν το καλλησει,πρεπει να το κλεισεις και αφου το ξανανοιξεις να περιμενεις ποση ωρα για να δει τον δισκο και αλλη τοση ωρα για να βρεις περιπου το σημειο που κολλησε.

το player συνεχιζει να κολλαει(μετα απο περισσοτερη ωρα χρησης),αλλα συνεχιζει να κολλαει.πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι το μηχανημα υπερθερμενεται αρκετα οταν δουλευει και μαλλον γερνω προς την λυση της ψυξης του.
εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι κανενας αλλος δεν εχει αναφερει παρομοιο προβλημα και σκεφτομαι μηπως ειναι προβληματικο το κομματι?
δεν ξερω τι να πω.

Δηλαδή το καλοκαίρι τι θα γίνεται; Για βγάλτο από το rack και δοκίμασέ το. Μάλλον πρόκειται για προβληματικά αρχεία ή προβληματικό μηχάνημα.

αυτο σκεφτομαι και εγω,το καλοκαιρι θα πρεπει να του παρω ψυγειακι να το βαλω μεσα για να παιζει.τωρα οσον αφορα τα αρχεια δεν νομιζω να ειναι προβληματικα γιατι μια χαρα παιζουν στον υπολογιστη.
τωρα μαλιστα καθως γραφω μου κολλησε και δεν παιζει τιποτα,θα τοκλεισω και θα το ξαναανοιξω.
προβληματικο μηχανημα?πως το αποδυκνειεις στο μαγαζι απ´οπου το πηρα.
και ποια ειναι η αντιπροσωπεια του?

Eδώ δεν κολλούσε το 1ης γενιάς WDTV που ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες κατά τη λειτουργία του, μάλλον έπεσες σε ελλατωματικό μηχανάκι. Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση...

προχθες το βραδυ ειδα 4 επεισοδια στην σειρα greys anatomy χωρις κανενα προβλημα.στις ταινιες αντιμετωπιζει προβλημα.εγω νομιζα οτι εχει να κανει με την υπερθερμανση του.ομως δοκιμασα και με συστημα ψυξης και παλι κολλησε.σκεφτομαι στο καταστημα τι θα πω για να τους πεισω να μου το αντικαταστησουν?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

κάτοχος και εγώ, ένα για την κρεβατοκάμαρα.
Δείχνει πολύ καλό, έκανε το update του firmware κατευθείαν.
Η εικόνα πολύ καλή και πολύ καθαρή.

Είδα και μία ταινία δικτυακά πάντα, 720p γιατί η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα είναι 26' LCD, την έπαιξε νεράκι χωρίς κόλλημα.

Το GUI είναι λίγο δύσχρηστο. H γραμματοσειρά των υποτίτλων δεν είναι πολύ καλή, θα προτιμούσα μία καλύτερη , πιο γεμάτη και δεν εννοώ το περίγραμμα.

Η απορία μου η μεγάλη είναι πως φτιάχνεται το media library. Οι ταινίες είναι στο PC και στο NAS. Αυτό που δε βρήκα είναι πως να το κάνω να κατεβάσει ότι
κατεβάζει,υποθέτω εξώφυλλα και πληροφορίες για τις ταινίες. Δε βρήκα κάποια επιλογή που να του λέει scan ή κάτι αντίστοιχο.
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων.

Επίσης η γραμματοσειρά αλλάζει;
Δεν εννοώ το μέγεθος και το χρώμα.

Καταρχάς, πρέπει να βάλεις το media library στο on και το get content info στο αυτόματο. Μετά θα πρέπει να εισάγεις στη media library το path του φακέλου με τις ταινίες σου. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καταρχάς, πρέπει να βάλεις το media library στο on και το get content info στο αυτόματο. Μετά θα πρέπει να εισάγεις στη media library το path του φακέλου με τις ταινίες σου. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του.
ευχαριστώ για τη βοήθεια.
πως βάζεις το path του φακέλου με τις ταινίες?
δε μπόρεσα να το βρω