WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αυτό πού μου βγάζει είναι νομίζω σαν username "anonymous" και password έχει τελείες .όταν το πατούσα έλεγε ότι κάποιος κωδικός είναι λάθος πράγμα πού δεν ισχύει γιατί δεν είχα κανένα κωδικό στο κομπιούτερ .

σε αυτά που σου βγάζει για "anonymous" πάτα το δεξί βέλος να σε πάει κατευθείαν στην επιλογή "v" και εκεί πάτα "ok".

στο PC όμως πρέπει να κάνεις share τους φακέλους για everyone.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Παιδια υποστηριζει 3d υποτιτλους (.ass, .sub/.idx ) για 3d sbs ταινιες αυτο ? Και κατι αλλο. Εχω lg 3d tv και lg home cinema. Η tv με το home cinema ειναι συνδεδεμενα με optical. Αν παιξω mkv με dts στο wd και το συνδεσω με hdmi στη tv , ο ηχος που θα φτανει στο home cinema θα ειναι dts η θα εχει γινει downmix σε stereo ?

το player βγάζει DTS οπότε και DTS θα πάει στην τηλεόραση. H τηλεόραση μπορεί να περάσει το DTS στο home cinema;
αν όχι, το player έχει επιλογή για down mix

Re: WDTV LIVE gen3

ο σκληρός δεν διαθέτει usb? δεν νομίζω πάντως να δουλεύει απευθείας με ethernet στο WD.

Έχω έναν που έχει, έναν (WD My Book) που δεν έχει. Απλά αυτός που έχει είναι κομματάκι μικρός (500GB). Ο άλλος είναι NAS αλλά όπως είπα, έχω ένα θέμα με το wireless στο σπίτι.

το player βγάζει DTS οπότε και DTS θα πάει στην τηλεόραση. H τηλεόραση μπορεί να περάσει το DTS στο home cinema;

Εκτός και αν το αρχείο έχει DTS-MA. Σε αυτή τη περίπτωση, με optical το ξεχνάει το πολυκάναλο. Μόνο HDMI για να κάνει μετά παιχνίδι ο ενισχυτής/home cinema εφόσον το υποστηρίζει.

Last edited:

Δεν ξέρω αν μπορείς να τα ενώσεις κατευθείαν με οποιοδήποτε καλώδιο ή αν θέλει cross over καλώδιο.
Επίσης να έχουν τις ίδιες σχετικά διευθύνσεις, π.χ. 192.168.1.1 & 192.168.1.2

Εγώ νομίζω ότι μπορούν να συνδεθούν απευθείας μεταξύ τους χωρίς πρόβλημα. Το θέμα με το καλώδιο.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Εκτός και αν το αρχείο έχει DTS-MA. Σε αυτή τη περίπτωση, με optical το ξεχνάει το πολυκάναλο. Μόνο HDMI για να κάνει μετά παιχνίδι ο ενισχυτής/home cinema εφόσον το υποστηρίζει.
DTS-MA δε βγάζει το player, μόνο down mix το κάνει.

υπαρχει κανενα θεμα που να βγαζει αυτοματα movie sheets με βαθμολογιες IMDB? εσείς ποιο έχετε?

Δυστυχως εκανα την αναβαθμιση και εχασα το BBC iplayer kai Netflix. Ελπιζα οτι καπως με το VPN θα μπορουσα να το τρεξω..

Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο? Αυτες οι εφαρμογες ειναι για αγγλια μονο αλλα πως τις απαναφερεις?

Ευχαριστω
Βαγγελης

Θα αναφέρω συνοπτικά τις πρώτες εντυπώσεις μου , υπό μορφή θετικών και αρνητικών....

+ Μικρο σχετικά σε μέγεθος (καμιά σχέση με το "τουβλοειδές" σχήμα της προηγούμενης γενιάς) και με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής
+ Καλό τηλεκοντρόλ αν και σχετικά μεγάλο σε μέγεθος
+ Καλαίσθητα μενού με δυνατότητα προσθήκης wallpapers και themes
+ Διαβάζει σχετικά γρήγορα τα αρχεία από usb σκληρό και στικάκια
+ Άμεση αναγνώριση και σύνδεση με ασύρματο δίκτυο
+ Youtube , Picassa , Facebook , παιχνίδια κτλ.
+ Aυτόματη ειδοποίηση για νέο firmware (1.07.15) και γρήγορο download

-Η εικόνα δεν έχει και σημαντική διαφορά από το PicoHD των 60 ευρώ
-Σε ένα αρχείο avi ενώ έπαιζε ο ήχος η εικόνα ήταν μια μαύρη οθόνη , σε ένα άλλο αρχείο δεν δούλευε το fast forward και στις δυο περιπτώσεις χρειάστηκε να το ξαναπαίξω από την αρχή
-Ενώ έψαχνα κάτι στο youtube με "πέταξε" στο κύριό μενού

Γενικά θεωρώ ότι αξίζει σαν αγορά στα 100-110 ευρώ αλλά περίμενα κάτι παραπάνω στο θέμα της εικόνας.

Μεγειά και καλοθέατο, Γιάννη !!! -bye-

Τεράστια η διαφορά μεγέθους με την προηγούμενη γενιά, όντως... :p :ernaehrung004:

WDTV_Live_Gen1-Gen2.jpg

+ Aυτόματη ειδοποίηση για νέο firmware (1.07.15) και γρήγορο download

WTF! Σημερινό είναι αυτό!

• Supports Skitter TV internet television service
• Supports MLB.TV
• Resolved Get Content Info conflict caused by folders with similar names.
• Resolved mp4 video freezing, audio sync and "Unsupported Message" issues.
• Resolved unable to play MOV videos.
• Resolved MKV video with FLAC audio does not play audio issue.
• Resolved Vorbis audio in MKV container audio spikes during playback issue.
• Resolved remote shortcut keys conflict with the onscreen keyboard during search.
• Resolved movie thumbnail extremely grainy and pixilated.
• Resolved rescan media library after every reboot.
• Resolved BBC radio mute function does not un-mute issue.
• Resolved rescan Get Content Info does not refresh thumbnail issue.
• Resolved movie backdrops do not display without network connection or after network disruption.
• Resolved several Spotify user interface and translation issues.
• Resolved Spotify popping and glitching sounds when skipping tracks issue.
• Resolved Spotify tracks do not play when sharing playlist.
• Resolved Yota Music intermittently hangs issue.
• Resolved YouTube Leanback rebooting issue.
• Resolved PlayJam unable to un-mute issue.
• Resolved WPS Network setup completed message looping.
• Resolved ComedyTime Pause and Play will not work after FFW or RWD several times.
• Resolved several language translation issues.
General Info:
• Blockbuster video download service will no longer be supported on the WD TV as of 3/31/2012.
o You will still be able to watch your purchased videos.
• Mediafly will no longer be supported as of 3/31/2012.

εγω με την τελευταια αναβαθμιση ειδα μια καθυστερηση στην εναρξη
πεστε μου εχει κατι ιδιαιτερο η καινουργια αξιζει να γινει ?

Πάει το κράξιμο σύννεφο για το Netflix. Θα περιμένω καμιά εβδομάδα να δω άλλα σχόλια και μετά αναβαθμίζω. Ας πειραματιστούν οι άλλοι πρώτα.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους κάνουν streaming χρησιμοποιώντας ασύρματο δίκτυο. Το media player έδειξε 2/4 γραμμές στο δίκτυο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω κανάλι στο ασύρματο μπας και βελτιωθεί. Αν stream-άρω από ένα My Book Live (gigabit connection με το router) με επιλογή ως Media Server, θα έχω επιθυμητό αποτέλεσμα για ματρόσκες 1080p με μεγάλο bitrate ή θα κολλάει κάθε δυο και τρεις;

Πάει το κράξιμο σύννεφο για το Netflix. Θα περιμένω καμιά εβδομάδα να δω άλλα σχόλια και μετά αναβαθμίζω. Ας πειραματιστούν οι άλλοι πρώτα.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους κάνουν streaming χρησιμοποιώντας ασύρματο δίκτυο. Το media player έδειξε 2/4 γραμμές στο δίκτυο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω κανάλι στο ασύρματο μπας και βελτιωθεί. Αν stream-άρω από ένα My Book Live (gigabit connection με το router) με επιλογή ως Media Server, θα έχω επιθυμητό αποτέλεσμα για ματρόσκες 1080p με μεγάλο bitrate ή θα κολλάει κάθε δυο και τρεις;

Το Netflix δε μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, με αφηνεί πραγματικά αδιάφορο. Όσον αφορά το ασύρματο streaming ματρόσκας, 99% θα σου κολλάει κάθε 3 κ λίγο...Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις ένα καλωδιάκι από το router στο smp?

Το Netflix δε μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, με αφηνεί πραγματικά αδιάφορο. Όσον αφορά το ασύρματο streaming ματρόσκας, 99% θα σου κολλάει κάθε 3 κ λίγο...Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις ένα καλωδιάκι από το router στο smp?

Μεγάλη απόσταση. Από το ένα άκρο του σπιτιού στο άλλο. :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με optical στο home cinema. Αν περναει ο ηχος κατευθειαν στο home cinema μεσο optical και δε τον επεξεργαζεται πιστεω να περασει. Αλλιως αν τον επξεργαζεται δε πιστευω να περασει μιας και ειναι lg και δεν υποστιριζει dts...

Για τους 3d υποτιτλους δε ξερει κανεις ?

1080 το θεωρώ απιθανο, στα 720p αν το ασυρματο ειναι 802.11n τότε παιζει χωρίς προβληματα.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

1080 το θεωρώ απιθανο, στα 720p αν το ασυρματο ειναι 802.11n τότε παιζει χωρίς προβληματα.

Το Thomson 585v7 υποστηρίζει b, b/g και g. Το έχω στο g. Έχω δει πολλούς να αναφέρουν στο forum της wd ότι κάνουν streaming BD Iso απροβλημάτιστα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω.

Για τους 3d υποτιτλους δε ξερει κανεις ?

3D υπότιτλους με το 3D Subtitler, τους πέρασα με το MKVToolnix μέσα στη ματρόσκα και παίζουν κανονικά. Λογικά και εκτός πάλι θα παίζουν, απλά ενσωματώνω συνήθως τους υπότιτλους στη ματρόσκα. Και ναι, φαίνονται πολύ καλά, δεν κουράζουν.