WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Καλημέρα, παιδιά!
Εχτές δοκίμασα να δω τον Laptop μέσω samba του WD και πήρα ... "invalid username or password"!
Μέτα την πρώτη ρύθμιση στο WD και μέχρι τώρα δούλευε!

Ίσως να "φταίει" η αναβάθμιση του firmware που έκανα πρόσφατα; Τις άλλες ρυθμίσεις έχει κρατήσει μια χαρά!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μπορείς να διαγράψεις ότι έχει αποθηκεύσει (id & password) το player και να τα ορίσεις από την αρχή.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μπορείς να διαγράψεις ότι έχει αποθηκεύσει (id & password) το player και να τα ορίσεις από την αρχή.

Μακάρι να ήξερα που τα βάζει!!! Reset όλες τις ρυθμίσεις δε θα ήθελα να κάνω ...

νομίζω ότι είναι στο setup --> network settings, κάπου εκεί έχει επιλογή clear login info for network share

Δούλεψε ...

Απλά δεν έπρεπε να διαγράφω την λέξη "ANONYMOUS"!!! Πατάς ΟΚ και τέλος!
Αφού το είχε γραμμένο και εγώ το διέγραφα - το samba μου δεν ήθελε username/password!

Αρχεία .mts (AVCHD από video camera) 1080 50p τα παίζει καλά ????

Canon;
Από την δικιά μου τα παίζει ΑΨΟΓΑ!
Αν σε έναν φάκελο έχει πολλά αρχεία όταν πάει από ένα αρχείο σε άλλο καθυστερεί λιγάκι ...

Last edited:

Canon;
Από την δικιά μου τα παίζει ΑΨΟΓΑ!
Αν σε έναν φάκελο έχει πολλά αρχεία όταν πάει από ένα αρχείο σε άλλο καθυστερεί λιγάκι ...

Panasonic (sd800). Τις κινήσεις δεξιά αριστερά της κάμερας, όπως και το zoom in και zoom out, το (παλιό) egreat r1 τις δείχνει βηματικά, οπότε σκέφτομαι το wd...

Δεν έχεις κανένα πρόχειρο της κάμερας σε κανένα φλασάκι να το δεις σε κάποιο μαγαζί πως το παίζει;

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έφαγα μια φρίκη πριν λίγο..
Το τροφοδοτικό του media player,έχει κάτι σαν βαρελάκι πριν το βύσμα που μπαίνει στο player;
Έχω ένα εξωτερικό δίσκο με ίδια Α ίδια volt και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω,η μόνη διαφορά ειναι αυτή που λέω.
Μπορει να τσεκάρεει κάποιος;

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έφαγα μια φρίκη πριν λίγο..
Το τροφοδοτικό του media player,έχει κάτι σαν βαρελάκι πριν το βύσμα που μπαίνει στο player;
Έχω ένα εξωτερικό δίσκο με ίδια Α ίδια volt και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω,η μόνη διαφορά ειναι αυτή που λέω.
Μπορει να τσεκάρεει κάποιος;

ναι εχει ενα βαρελακι κοντα στο βυσμα που μπαινει στην πισω πλευρα του μηχανηματος......φεριτης ειναι.

Τελικα ψιλοαχρηστο μου βγηκε το εν λογω media player. Στα fullhd μετριου προς ψηλου bitrate κολλαει σε αρκετες στιγμες. Ακομα και μετα την τελευταια αναβαθμιση firmware που του κανα. Τωρα προσπαθησα να δω το Star Wars IV και μεσα στο πρωτα 10 λεπτα μου το σκοτωσε. Ολο pause παταγε και περιμενα μισο λεπτο να κανει buffering αλλα και παλι δεν την παλευε.

Τελικα ψιλοαχρηστο μου βγηκε το εν λογω media player. Στα fullhd μετριου προς ψηλου bitrate κολλαει σε αρκετες στιγμες. Ακομα και μετα την τελευταια αναβαθμιση firmware που του κανα. Τωρα προσπαθησα να δω το Star Wars IV και μεσα στο πρωτα 10 λεπτα μου το σκοτωσε. Ολο pause παταγε και περιμενα μισο λεπτο να κανει buffering αλλα και παλι δεν την παλευε.

Ασύρματα προσπάθησες? τσκ,τσκ,τσκ ....μόνο καλώδιο για σιγουριά.(παθών ).

μπορώ να συνδέω το μηχάνημα δικτυακά, να έχει δικιά του IP και να μπορεί να δουλέψει ως DLNA, δηλαδή με το serviio να μπορεί να στέλνει ταινία στον προβολέα η οποία έχει αποθηκευτεί σε άλλο PC, δικτυακά συνδεδεμένο?

μπορώ να συνδέω το μηχάνημα δικτυακά, να έχει δικιά του IP και να μπορεί να δουλέψει ως DLNA, δηλαδή με το serviio να μπορεί να στέλνει ταινία στον προβολέα η οποία έχει αποθηκευτεί σε άλλο PC, δικτυακά συνδεδεμένο?

Δε χρειάζεσαι καν το serviio. Μπορείς να το βάλεις στο δίκτυό σου και να το δουλέψεις με linux ή windows shares. Γι'αυτό έχει και τη θύρα ethernet από πίσω...

Ερωτηση προς οσους ειχαν το gen2 και τωρα εχουν το gen3.

Εχει μεγαλη διαφορα απο το gen2 σε οσο αφορα ταχυτητα, δυνατοτητες, αξιοπιστια κ.τ.λ. ή καποιος που εχει το gen2 δεν αξιζει να το πουλησει για να παρει το νεοτερο gen3.

Ασύρματα προσπάθησες? τσκ,τσκ,τσκ ....μόνο καλώδιο για σιγουριά.(παθών ).

Οχι αλοιμονο. Κατευθειαν καλωδιο ρε παιδια. Αν ηταν ασυρματο δεν θα μιλαγα...