Εχθές το πήρα και εγώ το μηχανηματάκι αυτό και η πρώτη εικόνα που έχω είναι άκρως εντυπωσιακή. Βλέπω πολλές ξένες σειρές στον υπολογιστή μου σε μια 22'' widescreen Samsung αλλά πλέον ήρθε η ώρα της αλλαγής. Η εικόνα είναι εξαιρετική χωρίς περίεργα κολλήματα και τα σχετικά που διάβασα σύμφωνα με ότι πρόλαβα να δω. Το σύνδεσα αρχικά στην 22'' και μετά στην παλιά Crt Sony 24'' που έχω στην κρεβατοκάμαρα. Στην δεύτερη περίπτωση χάνω λίγο σε ποιότητα λόγω παλαιάς τεχνολογίας και με χάλασε επίσης ότι οι υπότιτλοι φαίνονται σχετικά μικροί (στο μέγιστο μέγεθος).
Κατά τα άλλα όλα είναι υπέροχα και θα πάψω πια να ξημεροβραδιάζομαι στην καρέκλα του γραφείου ή να χαλάω dvd για να τα βλέπω στο σαλόνι. Μόλις γυρίσω από την δουλειά θα το συνδέσω και στην Sony 40W4500 που πήρα πρόσφατα και φαντάζομαι ότι θα μείνω με το στόμα ανοιχτό.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις σειρών και ταινιών μέσω ίντερνετ.
Στα + πέρα από τη τιμή και το μέγεθος όπου μαζί με ένα WD My passport το παίρνεις πακέτο όπου θες όποτε θες.
Κατά τα άλλα όλα είναι υπέροχα και θα πάψω πια να ξημεροβραδιάζομαι στην καρέκλα του γραφείου ή να χαλάω dvd για να τα βλέπω στο σαλόνι. Μόλις γυρίσω από την δουλειά θα το συνδέσω και στην Sony 40W4500 που πήρα πρόσφατα και φαντάζομαι ότι θα μείνω με το στόμα ανοιχτό.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις σειρών και ταινιών μέσω ίντερνετ.
Στα + πέρα από τη τιμή και το μέγεθος όπου μαζί με ένα WD My passport το παίρνεις πακέτο όπου θες όποτε θες.