ok, η δική μου τηλεόραση υποστηρίζει 24.
Οπότε όλα τα 1080 23,97FPS αρχεία, θα τα δηλώνω 1080p 24hz στο WD.
Thanks![]()
Καλησπέρα.
Έχω κατεβάσει 2 ταινίες και θέλω και στις δυο να μετατρέψω τον ήχο που έχουν(Μάλλον true hd) σε ac3 ή dts(Γιατί πολύ απλά το wd hd media player δεν υποστηρίζει αρχεία με ήχο true hd) χωρίς να αλλάξω επ ουδενί την ποιότητα του βίντεο είτε σε ήχο είτε σε εικόνα.
Η πρώτη ταινία είναι σε αρχείο με επέκταση .m2ts(που αν εξαιρέσεις τον ήχο το βίντεο παίζει κανονικά στο wd hd media player) και η δεύτερη ταινία είναι σε αρχείο με επέκταση .evo που δεν το υποστηρίζει καθόλου το wd hd media player.
Εν ολίγης ψάχνω ένα πρόγραμμα(Χωρίς πολλές ρυθμίσεις & παραμετροποίηση) που να μπορώ με πολύ απλά να μετατρέψω(Πάντα χωρίς να χάσω απολύτως τίποτα σε ποιότητα εικόνας και ήχου) τον ήχο του 1 αρχείου .m2ts σε dts ή ac3 και το δεύτερο αρχείο .evo να κάνω κάτι(Ίσως αν το μετατρέψω σε m2ts) ώστε να παίζει κανονικά στο wd hd media player
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.
Μα ποιος μίλησε για ps3 ρε φίλε? Σιγά μην τα παίξω στην πατάτα με το όνομα ps3.
Για το μηχάνημα του τοπικ μιλάω.
Το level 4.1 και άνω τα παίζει σωστά το wd hd media player.
Help απο εχθες μετά από παρακολούθηση ταινίας το player σταματησε να δεχεται εντολες από το remote control.Δοκιμασα όλες τις λύσεις (αλλαγή μπαταριών στο κοντρολ, βγαλσιμο απο την μπριζα) χωρις αποτελεσμα. Εχει καποιος αλλος αντιμετωπισει το ίδιο προβλημα; Υπαρχει λυση;
Έλα φίλε το υπογραμισμενο νουμερο στο Παράδειγμα: 1920 * 1080 * 4 (ref_frames) = 8294400 Άρα OK τι ακριβώς υποδεικνύει και πως μπορούμε να το δούμε?Το ποστάρω κι εδώ για να υπάρχει φρέσκο ...
Υπάρχει μια formula που υποδυκνύει ποιες ματρόσκες/x264 μπορεί να έχουν πρόβλημα όταν προσπαθούμε να τις παίξουμε στο WD HD TV:
Ύψος * Πλάτος * αριθμός_ref_frames <= 8294400
Παράδειγμα: 1920 * 1080 * 4 (ref_frames) = 8294400 Άρα OK
1920 * 1080 * 5 (ref_frames) = 10368000 Άρα πιθανόν πρόβλημα στην αναπαραγωγή.
Για να δείτε στοιχεία για την ματρόσκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Media Info
Περισότερες πληροφορίες στα αγγλικά εδώ
Είναι ένας σχετικός οδηγός που μας υποδυκνύει ποιές ματρόσκες δυνητικά παρουσιάζουν προβλήματα αναπαραγωγής. Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει προσωπικά κάποια ματρόσκα που να μην πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές ...

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.