Σε νέες συνδρομές διαβάζω πως για ίντερνετ και τηλεόραση μαζί δίνονται και 1 απο τα δύο ρούτερ, το ZTE H108N v2.5 ADSL2+ (άσπρο, χωρίς κεραία), καθώς και το Asus DSL-N14U ADSL 2+ (μαύρο,γκρι με 2 κεραίες).
Έχει δοκιμάσει κανένας, κάποιο απο τα δύο?
WIND VISION
Μεγάλο πρόβλημα έχω με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών USB sticks ή σκληρό δίσκο για να δω στην τηλεόρασή το περιεχόμενο τους. Αυτό παρόλες τις προσπάθειες μου δεν κατέστη εφικτό (μου δίνει μόνο τη δυνατότητα για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου και όχι προβολής) και από την εξυπηρέτηση πελατών μου λένε ένα σωρό βλακείες (επειδή το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετώπισαν και άλλοι όπως διάβασα στο forum αν μπορούν να μας πουν αν βρήκανε λύση)
helfire 2
Χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο Google Play για να κατεβάσεις μια εφαρμογή file explorer (πχ ES Explorer) και μια εφαρμογή Media Player (πχ MX Player ή VLC). Θα σε διευκολύνουν πολύ με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης για να βλέπεις τις αποθηκευμένες σου ταινίες, να ακούς τα τραγούδια σου κλπ. Υπόψιν ότι επειδή η συσκευή έχει μόνο μια θύρα USB, μπορείς να συνδέσεις εκεί ένα μικρό USB Hub και να έχει περισσότερες θύρες ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να έχεις πάνω ένα στικάκι, ένα σκληρό δίσκο, ένα πληκτρολόγιο, ένα gamepad ή ότι άλλο θες εσύ.
Τώρα για τα κανάλια, όπως έχουμε γράψει και παραπάνω, στην ουσία η Wind σου παρέχει διαδικτυακά μόνο τα συνδρομητικά (Fox, National Geographic, History κλπ). Τα εθνικής εμβέλειας (Ant1, mega, Star, Skai, Alpha κλπ) τα βλέπεις με το ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης που έχει ο αποκωδικοποιητής της Wind όπως ακριβώς τα βλέπεις και στην τηλεόραση σου, γι' αυτό και δεν είναι διαθέσιμα στο app της Wind στο κινητό-tablet σου.
Η Wind καθ'αυτό δεν έχει υπηρεσία Video on demand για να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ταινίες, μπορείς να το κάνεις μόνο με τρίτες εφαρμογές με πληρωμή όπως Netflix, Google Play Movies, Film Box, YouTube Movies κλπ.
Τρεχει προσφορα για υπαρχοντες συνδρομητες WIND Σταθερη... με 9.99 μπορουν να αποχτησουν το Wind Vision στο Full pack με τα Novasports για 2 Χρόνια και οσοι απο τους υπαρχοντες συνδρομητες εχουν ειδη vdsl 50 περνουν επιπλεον και 1 χρονο Netflix.. ρωτηστε στα καταστηματα Wind της γειτονια σας.
ΥΓ: Η προσφορα αυτη δεν υπαρχει online αλλα μεσω καταστηματων WIND
Τρεχει προσφορα για υπαρχοντες συνδρομητες WIND Σταθερη... με 9.99 μπορουν να αποχτησουν το Wind Vision στο Full pack με τα Novasports για 2 Χρόνια και οσοι απο τους υπαρχοντες συνδρομητες εχουν ειδη vdsl 50 περνουν επιπλεον και 1 χρονο Netflix.. ρωτηστε στα καταστηματα Wind της γειτονια σας.
ΥΓ: Η προσφορα αυτη δεν υπαρχει online αλλα μεσω καταστηματων WIND
Super προσφορά... Πάνε να τελειώσουν όλοι την nova σε χρόνο dt.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της WIND και μου είπαν ότι η παραπάνω προσφορά
έληξε χθες.
Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα ισχύει νέα προσφορά όπως παραπάνω,
αλλά με τιμή περίπου 15 ευρώ το μήνα.
Ρώτησα για τέλη ενεργοποίησης και μου είπαν ότι πληρώνεις 24,90 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.