Wind Vision

Σε νέες συνδρομές διαβάζω πως για ίντερνετ και τηλεόραση μαζί δίνονται και 1 απο τα δύο ρούτερ, το ZTE H108N v2.5 ADSL2+ (άσπρο, χωρίς κεραία), καθώς και το Asus DSL-N14U ADSL 2+ (μαύρο,γκρι με 2 κεραίες).
Έχει δοκιμάσει κανένας, κάποιο απο τα δύο?

Για συνδέσεις ADSL η Wind (όπως και η Vodafone) δεν δίνει πλέον δωρεάν ρούτερ εκτός αν η γραμμή μετατραπεί σε VoiP (σπάνιο προς το παρόν)

Από αυτά που αναφέρεις, το Asus πάντως είναι καλύτερο.

Επειδη καποια στιγμη θα τελειωσει το συμβολαιο μου με τον ΟΤΕ και θελω να τους κοψω και την τηλεφωνια μετα την τηλεοραση:
Γνωριζει κανεις σε τι τιμη βγαινει η 50αρα γραμμη απο WIND σε νεο πελατη ερχομενο απο αλλο παροχο?Και το κυριοτερο,ειναι αξιοπιστο το ιντερνετ της WIND ή δημιουργει προβληματα στο δικτυο ο ΟΤΕ?Γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει...

Μαλλον η wind τα δημιουργεί τα προβλήματα ,στο λεω απο την εμπειρια μου εναμιση χρονο σε αυτους απλα απαραδεκτοι
Μολις τελειωση το συμβόλαιο θα φυγω τρεχοντας
Εγω για 50αρι που κλειδωνει στα 40 λογο του οτι παιρνω γραμμη απο Α/Κ πληρωνο 33.5ευρω

Σε VDSL δεν θα έχεις θέματα συγχρονισμού, ο εξοπλισμός είναι ο ίδιος, το όριο θα τερματήσει στον ίδιο κατανεμητή στο mini-dslam. Από εκεί και πέρα όμως, εάν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης, οκ, διαφορετικά, τα backbones, core και διεθνής διασυνδέσεις της wind δεν φημίζονται ούτε για τη χωρητικότητα τους ούτε για την αξιοπιστία τους.

Για απλή χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα, εάν είσαι απαιτητικός ως προς τη χρήση σου και τα one connection downloads/uploads (4K streaming etc) κοιτάς OTE ή Vodafone.

Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλώ για εμπορικά θέματα ή θέματα internet δημιουργήστε θέμα στο subforum των Τηλεπικοινωνιών.

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μου έδωσαν δωρεάν το zte. Καλό ρουτερ για adsl σταθερή γραμμή χωρίς error.πολύ καλύτερο από το άθλιο Thomson που είχα από forthnet

WIND VISION
Συμπεράσματα από ένα νέο χρήστη
Έβαλα το Wind Vision πριν 4 ημέρες και έχω διαπιστώσει τα παρακάτω προβλήματα με τις αντίστοιχες απαντήσεις - λύσεις που μου δόθηκαν:
Την πρώτη ημέρα δεν έπιανα όλα τα κανάλια βγάζοντας ένδειξη ότι δεν υπάρχει σήμα. Την 2η ημέρα ήτανε εντάξει (το αποδώσανε στη διαδικασία ενεργοποιήσεως)
Το δωρεάν NET FLIX ενεργοποιείται από τη σελίδα του my wind (στη σελίδα του browser και όχι από την εφαρμογή κινητών - tablet) και είναι το τυπικό πακέτα με 2 χρήστες σε HD.
To 7 ημέρες catch up ισχύει μόνο για τα συνδρομητικά κανάλια FOX κλπ (όσα κανάλια και εκπομπές το υποστηρίζουνε) και όχι για τα Ελληνικά EΡΤ MEGA ΣΚΑΙ κλπ καθώς ούτε για τα NOVA SPORTS.
Οι ταινίες (ταινιοθήκη) που παρέχονται είναι όλες με πληρωμή (αγορά ή ενοικίαση)
Σε lap Top δεν υποστηρίζεται η σύνδεση (Wind Vision) ενώ σε κινητό και tablet που υποστηρίζεται μπορείς να δεις μόνο τα συνδρομητικά κανάλια FOX κλπ και όχι Ελληνικά και Αθλητικά NOVA SPORTS και φυσικά εκτός οικίας μόνο σε δίκτυο WiFi της Wind
Μεγάλο πρόβλημα έχω με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών USB sticks ή σκληρό δίσκο για να δω στην τηλεόρασή το περιεχόμενο τους. Αυτό παρόλες τις προσπάθειες μου δεν κατέστη εφικτό (μου δίνει μόνο τη δυνατότητα για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου και όχι προβολής) και από την εξυπηρέτηση πελατών μου λένε ένα σωρό βλακείες (επειδή το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετώπισαν και άλλοι όπως διάβασα στο forum αν μπορούν να μας πουν αν βρήκανε λύση)

WIND VISION

Μεγάλο πρόβλημα έχω με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών USB sticks ή σκληρό δίσκο για να δω στην τηλεόρασή το περιεχόμενο τους. Αυτό παρόλες τις προσπάθειες μου δεν κατέστη εφικτό (μου δίνει μόνο τη δυνατότητα για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου και όχι προβολής) και από την εξυπηρέτηση πελατών μου λένε ένα σωρό βλακείες (επειδή το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετώπισαν και άλλοι όπως διάβασα στο forum αν μπορούν να μας πουν αν βρήκανε λύση)

Κατέβασες την εφαρμογή vlc?
Εγώ προσωπικά έτσι το έλυσα το θέμα.

helfire 2
Χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο Google Play για να κατεβάσεις μια εφαρμογή file explorer (πχ ES Explorer) και μια εφαρμογή Media Player (πχ MX Player ή VLC). Θα σε διευκολύνουν πολύ με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης για να βλέπεις τις αποθηκευμένες σου ταινίες, να ακούς τα τραγούδια σου κλπ. Υπόψιν ότι επειδή η συσκευή έχει μόνο μια θύρα USB, μπορείς να συνδέσεις εκεί ένα μικρό USB Hub και να έχει περισσότερες θύρες ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να έχεις πάνω ένα στικάκι, ένα σκληρό δίσκο, ένα πληκτρολόγιο, ένα gamepad ή ότι άλλο θες εσύ.
Τώρα για τα κανάλια, όπως έχουμε γράψει και παραπάνω, στην ουσία η Wind σου παρέχει διαδικτυακά μόνο τα συνδρομητικά (Fox, National Geographic, History κλπ). Τα εθνικής εμβέλειας (Ant1, mega, Star, Skai, Alpha κλπ) τα βλέπεις με το ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης που έχει ο αποκωδικοποιητής της Wind όπως ακριβώς τα βλέπεις και στην τηλεόραση σου, γι' αυτό και δεν είναι διαθέσιμα στο app της Wind στο κινητό-tablet σου.
Η Wind καθ'αυτό δεν έχει υπηρεσία Video on demand για να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ταινίες, μπορείς να το κάνεις μόνο με τρίτες εφαρμογές με πληρωμή όπως Netflix, Google Play Movies, Film Box, YouTube Movies κλπ.

helfire 2
Χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο Google Play για να κατεβάσεις μια εφαρμογή file explorer (πχ ES Explorer) και μια εφαρμογή Media Player (πχ MX Player ή VLC). Θα σε διευκολύνουν πολύ με τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης για να βλέπεις τις αποθηκευμένες σου ταινίες, να ακούς τα τραγούδια σου κλπ. Υπόψιν ότι επειδή η συσκευή έχει μόνο μια θύρα USB, μπορείς να συνδέσεις εκεί ένα μικρό USB Hub και να έχει περισσότερες θύρες ώστε να μπορείς ταυτόχρονα να έχεις πάνω ένα στικάκι, ένα σκληρό δίσκο, ένα πληκτρολόγιο, ένα gamepad ή ότι άλλο θες εσύ.
Τώρα για τα κανάλια, όπως έχουμε γράψει και παραπάνω, στην ουσία η Wind σου παρέχει διαδικτυακά μόνο τα συνδρομητικά (Fox, National Geographic, History κλπ). Τα εθνικής εμβέλειας (Ant1, mega, Star, Skai, Alpha κλπ) τα βλέπεις με το ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης που έχει ο αποκωδικοποιητής της Wind όπως ακριβώς τα βλέπεις και στην τηλεόραση σου, γι' αυτό και δεν είναι διαθέσιμα στο app της Wind στο κινητό-tablet σου.
Η Wind καθ'αυτό δεν έχει υπηρεσία Video on demand για να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ταινίες, μπορείς να το κάνεις μόνο με τρίτες εφαρμογές με πληρωμή όπως Netflix, Google Play Movies, Film Box, YouTube Movies κλπ.

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Να είσαι καλά φίλε μου.

Έχει δοκιμάσει κανείς τη λειτουργία των φωνητικών εντολών (λογικά μέσω Google)?
Εκτός που δεν ξέρω που είναι το μικρόφωνο (αν είναι πάνω στο τηλεχειριστήριο που έχει κάτι τρυπούλες ή αν είναι πάνω στον αποκωδικοποιητή), γκαρίζω μέσα στο σπίτι αλλά δεν βλέπω καμία απόκριση από τη συσκευή.
Ο Wind πάντως αναγράφει ότι υπάρχει λειτουργία φωνητικών εντολών.

Τρεχει προσφορα για υπαρχοντες συνδρομητες WIND Σταθερη... με 9.99 μπορουν να αποχτησουν το Wind Vision στο Full pack με τα Novasports για 2 Χρόνια και οσοι απο τους υπαρχοντες συνδρομητες εχουν ειδη vdsl 50 περνουν επιπλεον και 1 χρονο Netflix.. ρωτηστε στα καταστηματα Wind της γειτονια σας.

ΥΓ: Η προσφορα αυτη δεν υπαρχει online αλλα μεσω καταστηματων WIND

Τρεχει προσφορα για υπαρχοντες συνδρομητες WIND Σταθερη... με 9.99 μπορουν να αποχτησουν το Wind Vision στο Full pack με τα Novasports για 2 Χρόνια και οσοι απο τους υπαρχοντες συνδρομητες εχουν ειδη vdsl 50 περνουν επιπλεον και 1 χρονο Netflix.. ρωτηστε στα καταστηματα Wind της γειτονια σας.

Δηλαδή σε μένα που έχω wind τηλέφωνο/internet στα 20 ευρώ, θα μου έβγαινε, τηλέφωνο, internet, vision, novasports στα 30 ευρώ;;;;;;
Κρίμα που έβαλα ήδη δηλαδή, 44 ευρώ πληρώνω τώρα.
Πάντως είναι πολύ super η προσφορά, ουσιαστικά σου δίνουν τα novasports τζάμπα, το αφεντικό τρελάθηκε :laugh:

Super προσφορά... Πάνε να τελειώσουν όλοι την nova σε χρόνο dt.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aπλά να πω το αυτονόητο .... οτι η αποδοχή της προσφοράς σημαίνει και ανανέωση του συμβολαίου Wind Double play που ήδη έχουμε για 2 χρόνια στην τρέχουσα τιμή.

Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της WIND και μου είπαν ότι η παραπάνω προσφορά
έληξε χθες.
Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα ισχύει νέα προσφορά όπως παραπάνω,
αλλά με τιμή περίπου 15 ευρώ το μήνα.
Ρώτησα για τέλη ενεργοποίησης και μου είπαν ότι πληρώνεις 24,90 ευρώ.

Ξέρει κανείς αν το box της WIND VISION υποστηρίζει ήχο 5.1;
Δηλαδή να το συνδέω στον surround ενισχυτή μου και να παίζει ταινίες
από τον σκληρό δίσκο, που θα έχω συνδέσει στο box, σε surround 5.1;
Ρώτησα στο κατάστημα, αλλά δεν γνώριζαν.

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της WIND και μου είπαν ότι η παραπάνω προσφορά
έληξε χθες.
Από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα ισχύει νέα προσφορά όπως παραπάνω,
αλλά με τιμή περίπου 15 ευρώ το μήνα.
Ρώτησα για τέλη ενεργοποίησης και μου είπαν ότι πληρώνεις 24,90 ευρώ.

θέλουν 24,90 για να ενεργοποιησουν την υπηρεσία τις τηλεόρασης ακόμα και αν είσαι συνδρομητής wind;