Νομίζω ότι καλύτερες ταινίες έχει το cosmote tv.Τα αθλητικά δεν με αφορούν καθόλου. Έχω cosmote εφαρμογή και έβλεπα μέσω του vision καμμία ταινία. Τώρα σκέφτομαι να την κάνω προς eon με ένα δεκάρικο το μήνα η να πάρω ένα xiaomi box και να έχω μόνο το cosmote ;
Ρωτά τη nova. Τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και στη eon tv.Καλημέρα.
Χθες το βράδυ είχε το novasports prime ολυμπιακο-εφες live.
Έπαιζε περίφημα.
Κάνω ένα ζαπινγκ και πάω στο novasports 3 και είχε Ατρόμητο-λαμια επανάληψη αλλά με σπασίματα στην εικόνα.
Αυτό πώς γίνεται το ένα που είναι live και είναι πιο πολλοί πάνω σε αυτό το κανάλι να παίζει περίφημα και το άλλο κανάλι να εχει σπασίματα?
Άρα το πρόβλημα είναι στην nova και όχι στην wind.Ρωτά τη nova. Τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και στη eon tv.
Από τη στιγμή που και η cosmote έχει το ίδιο πρόβλημα, δεν περιμένω να αλλάξει κάτι δραματικά.Άρα το πρόβλημα είναι στην nova και όχι στην wind.
Δεν τα ξέρω τα πιο τεχνικά θέματα αλλά έχω να πω ότι πρέπει να αναβαθμίσουν τους server τους.
Δεν θα κάνουν τίποτα μέχρι την ενοποίηση. Αφού υπάρχουν μέσα ως HD δεν τους νοιάζει.πηρε αναβαθμιση το box, κανει τιποτα;
η σειρα των καναλιων ακομα δεν θεώρησαν πως πρέπει να κάνουν κάτι....
Επειδη έχω και το vision και το cosmote tv μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε ποιότητα εικόνας η cosmote είναι έτη φωτός μπροστά.Από τη στιγμή που και η cosmote έχει το ίδιο πρόβλημα, δεν περιμένω να αλλάξει κάτι δραματικά.
Σε ποιότητα εικόνας μπορεί να είναι καλύτερη η COSMOTE TV OTT, αλλά δεν έχει δυνατότητες "Cloud Recording (180 ώρες εγγραφές)" και δεν έχει όλα τα ΙΡ κανάλια της σε διάθεση στις κινητές συσκευές, όπως και δεν διαθέτει δυνατότητες ψηφιακών ευκολιών Catch-up TV σε όλα τα IP κανάλια της!Επειδη έχω και το vision και το cosmote tv μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε ποιότητα εικόνας η cosmote είναι έτη φωτός μπροστά.
Μόνο με cast εκτός novasportsΣε wind vision σε μια τηλεοραση θα υπαρχει το box της wind. Σε δευτερη τηλεοραση σε mi box πως μπορουμε να βλεπουμε?
Καταλαβα. Μεγαλη βλακεια δηλαδη.Μόνο με cast εκτός novasports
Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;Μόνο με cast εκτός novasports
Δοκίμασες ένα κανάλι του family pack πχ fox;Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;
Από το κινητό μου δεν με αφήνει να κάνω cast, μαυρίζει η οθόνη.
Στα novasports δεν σε αφήνει και μαυρίζει η οθόνη στα υπόλοιπα κανάλια γίνεται κανονικά.Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;
Από το κινητό μου δεν με αφήνει να κάνω cast, μαυρίζει η οθόνη.
Ναι, δοκίμασα.Δοκίμασες ένα κανάλι του family pack πχ fox;
Περίπου 35 δευτερόλεπταΠοση ώρα έχει καθυστέρηση το nova δορυφορικό με το vision?
Γνωρίζει κανείς?
Περίπου 35 δευτερόλεπτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.