Όταν αστειεύεσαι, βάζε και ένα smiley για να το καταλαβαίνουμε!![]()
Αυτή τη στιγμή προτιμώ να τρώω στη μούρη το Linux παρά τα 8.. σοβαρά..

Όταν αστειεύεσαι, βάζε και ένα smiley για να το καταλαβαίνουμε!![]()
Αυτή τη στιγμή προτιμώ να τρώω στη μούρη το Linux παρά τα 8.. σοβαρά..![]()
Εμένα ναι, έχει και τα 2 (έχω βάλει τους οδηγούς της AMD).
Και εγώ πιστεύω ότι 18 χρόνια με την ίδια επιφάνεια εργασίας είναι απελπιστικά λίγα για να παρουσιαστεί το επόμενο βήμα. Χάθηκε να το κράταγε άλλα 10 χρόνια; Σαν συνταξιούχος θα είχα χρόνο να μάθω κάτι ριζοσπαστικά νέο. Τώρα που να προλάβω;
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που παραπονιούνται λέγοντας ότι δεν υπάρχει το Start menu. Μάλλον θα πρέπει να αστειεύονται, μιας και το Start έγινε πλέον full screen, είναι full expanded (με αποτέλεσμα να βλέπεις πράγματα που δεν θα τα χρειαστείς σχεδόν ποτέ), μπορείς να σκρολάρεις 2-3 full desktop για να φτάσεις στο τέλος του και πλέον το ονόμασαν Metro UI......
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το UI για το οποίο πρέπει να έχουμε open mind και για το οποίο πρέπει να "ξεκολλήσουμε" από τα συνηθισμένα; Όχι βέβαια βρε παιδιά! Εκτός και από άσχημο εμφανισιακά (πραγματικός άθλος για να το κάνεις αυτό μετά το υπέροχο Aero) είναι και τελείως αντιλειτουργικό!
Αυτό το πράγμα, είναι τελείως ανούσιο για desktop Η/Υ. Πως γίνεται να εξισώνεις μια οθόνη 4'' με μόνη "είσοδο" το δάκτυλό σου, με οθόνες 20''+ και "εισόδους" το mouse & το full πληκτρολόγιο;
Φαίνεται οτι μετά τα XP, θα παντρευτούμε τα 7 για πολύ καιρό...
τα 7, είναι το καλύτερο os.
Το Media Center που λέει ότι είναι δωρεάν , το εγκατέστησε κανείς ; Γιατί όταν βάζω το email για να στείλουν τον κωδικό , βγάζει αυτό
"Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της παραγγελίας σας.
Αν θεωρείτε ότι λάβατε αυτό το μήνυμα κατά λάθος, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft . "
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.