Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Sorry, ξέχασα ότι είναι RAR. Ναι, αποσυμπίεσε το στο AppData\Roaming\XBMC\addons\
Καλημερα σε ολους σας.
Δεν ειναι απο την αρχη στα addons. Επισκεφτηκα το νημα του butchabay\Cirrus extended v2 και εκει στη σελιδα 1 κατεβασα το Script Library Editor και το εβαλα στο Programs\xbmc\addons.
Ειδα οτι και αυτο κανει EDIT GENRES ( ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΟΥ ) αλλα το εκπληκτικο ειναι οτι μπορεις να κανεις και PLOT EDIT ( Υποθεση εργου ).
Προσπαθω να κανω τις υποθεσεις των εργων στα Ελληνικα αλλα μεχρι στιγμης τιποτε. Εαν το πετυχω θα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ......
Βαγγελης................

Καλησπερα σε ολους σας.
Εχω φοβερα νεα. Με το EDIT LIBRARY σου δινει επιλογη Edit Plot.Εκει σου βγαζει ενα πληκτρολογιο οπου με SHIFT+ALT αλλαζει τη γλωσσα σε Ελληνικα.
Διαβαζεις πρωτα την υποθεση που ειναι στα Αγγλικα την μεταφραζεις στα Ελληνικα σε ενα χαρτι και μετα αρχιζεις να πληκτρολογεις την υποθεση στα Ελληνικα.Φυσικα θελει δουλεια εαν εχεις πολλα εργα αλλα αξιζει τον κοπο.
Εννοειται οτι εχεις αλλαξει τη γλωσσα στα Ελληνικα απο το Settings\Appearance\International
Και μετα οποιο ΣΚΙΝ και να θελεις το αλλαζεις και η υποθεση του εργου το ακολουθει.
LONG LIVE XBMC

Zilmer τα ακους?

Καλησπερα σε ολους σας.
Εχω φοβερα νεα. Με το EDIT LIBRARY σου δινει επιλογη Edit Plot.Εκει σου βγαζει ενα πληκτρολογιο οπου με SHIFT+ALT αλλαζει τη γλωσσα σε Ελληνικα.
Διαβαζεις πρωτα την υποθεση που ειναι στα Αγγλικα την μεταφραζεις στα Ελληνικα σε ενα χαρτι και μετα αρχιζεις να πληκτρολογεις την υποθεση στα Ελληνικα.Φυσικα θελει δουλεια εαν εχεις πολλα εργα αλλα αξιζει τον κοπο.
Εννοειται οτι εχεις αλλαξει τη γλωσσα στα Ελληνικα απο το Settings\Appearance\International
Και μετα οποιο ΣΚΙΝ και να θελεις το αλλαζεις και η υποθεση του εργου το ακολουθει.
LONG LIVE XBMC

Zilmer τα ακους?

και γιατί να κάθεσαι να κάνεις edit κατά αυτόν το τρόπο και να μην κάνεις copy/paste τα ελληνικά στο αρχείο .nfo?

Λίγο δύσχρηστο προς το παρόν. Θα προτιμούσα ένα μεγάλο πεδίο κειμένου χωρίς το εικονικό πληκτρολόγιο. Δε νομίζω να γράψει κανείς υπόθεση ταινίας με το τηλεκοντρόλ...

Λίγο δύσχρηστο προς το παρόν. Θα προτιμούσα ένα μεγάλο πεδίο κειμένου χωρίς το εικονικό πληκτρολόγιο. Δε νομίζω να γράψει κανείς υπόθεση ταινίας με το τηλεκοντρόλ...
ΟΧΙ ,γραφεις με το δικο σου πληκτρολογιο

@ leo06
Και που ειναι αυτο το .nfo και δεν χρειαζεται παλι το πληκτρολογιο για να το γραψεις?

ΟΧΙ ,γραφεις με το δικο σου πληκτρολογιο

@ leo06
Και που ειναι αυτο το .nfo και δεν χρειαζεται παλι το πληκτρολογιο για να το γραψεις?

στον φάκελο της κάθε ταινίας, μπορείς να βρεις την ελληνική περίληψη της ταινίας και να την κανείς απλά copy/paste

Καπου χαθηκα...μισο λεπτο-εχω ως τωρα στο ποπκορν εμπαινα στο nfo της ταινιας , copy-paste απο ελληνικη περιληψη και save και ηταν οκ.Στο XBMC δεν μπορω να βρω τα nfo της ταινιας , για αυτο και παρατησα την προσπαθεια.Υπαρχει καπου με μια κινηση να το κανω? οχι να κατσω να μεταφραζω και να γραφω ομως ε...το βαριεμαι απιστευτα

στον φάκελο της κάθε ταινίας, μπορείς να βρεις την ελληνική περίληψη της ταινίας και να την κανείς απλά copy/paste
Εγω δεν βλεπω τιποτε τετοιο .Μονο το movie's .srt

λαθος κοιτας- τα παντα απο Library δεν τα σωνει μεσα στον φακελο της ταινιας

Καπου χαθηκα...μισο λεπτο-εχω ως τωρα στο ποπκορν εμπαινα στο nfo της ταινιας , copy-paste απο ελληνικη περιληψη και save και ηταν οκ.Στο XBMC δεν μπορω να βρω τα nfo της ταινιας , για αυτο και παρατησα την προσπαθεια.Υπαρχει καπου με μια κινηση να το κανω? οχι να κατσω να μεταφραζω και να γραφω ομως ε...το βαριεμαι απιστευτα
Κωστα καλησπερα,αυτο λεω και εγω.
Παντως αυτο το CIRRUS EXTENDED option for Genres-plot edit ειναι καταπληκτικο.
Εγω εκανα μεταφραση σε μια ταινια αλλα δεν γινεται να τη κανω σε ολες.
Αν γινεται με copy-paste τοτε ενταξει...............
Αυτο που λεει ο leo06 δεν το καταλαβαινω και δεν μπορω να το βρω

για copy -paste με ενδιαφερει και μενα

πόσες φορές θα το πω βρε παιδιά?settings-video-video library-export video library
αφού το κάνετε αυτό θα βρείτε το αρχείο .nfo στο φάκελο της ταινίας

Last edited:

πόσες φορές θα το πω βρε παιδιά?settings-video-video library-export video library
αφού το κάνετε αυτό θα βρείτε το αρχείο .nfo στο φάκελο της ταινίας
Σε παρακαλω γραψε το πιο αναλυτικα βημα-βημα γιατι ακολουθησα τις οδηγιες σου export video library\single file or separate?
Μετα τι κανω? Γραψε οδηγιες οπως στο Δημοτικο Σχολειο
Ευχαριστω Βαγγελης.............

Σε παρακαλω γραψε το πιο αναλυτικα βημα-βημα γιατι ακολουθησα τις οδηγιες σου export video library\single file or separate?
Μετα τι κανω? Γραψε οδηγιες οπως στο Δημοτικο Σχολειο
Ευχαριστω Βαγγελης.............

separate,μετά επιλέγεις αν θέλεις να κάνει export τα thumbnails αν θέλεις να κάνεις overwrite τα παλιά αρχεία