ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΣ
Supreme Member
- 13 June 2010
- 3,048
Δεν μου ειπες ομως που θα τα βρω για να τα βαλω.
Ειναι στα Addons?
Καλημερα σε ολους σας.Sorry, ξέχασα ότι είναι RAR. Ναι, αποσυμπίεσε το στο AppData\Roaming\XBMC\addons\
Καλησπερα σε ολους σας.
Εχω φοβερα νεα. Με το EDIT LIBRARY σου δινει επιλογη Edit Plot.Εκει σου βγαζει ενα πληκτρολογιο οπου με SHIFT+ALT αλλαζει τη γλωσσα σε Ελληνικα.
Διαβαζεις πρωτα την υποθεση που ειναι στα Αγγλικα την μεταφραζεις στα Ελληνικα σε ενα χαρτι και μετα αρχιζεις να πληκτρολογεις την υποθεση στα Ελληνικα.Φυσικα θελει δουλεια εαν εχεις πολλα εργα αλλα αξιζει τον κοπο.
Εννοειται οτι εχεις αλλαξει τη γλωσσα στα Ελληνικα απο το Settings\Appearance\International
Και μετα οποιο ΣΚΙΝ και να θελεις το αλλαζεις και η υποθεση του εργου το ακολουθει.
LONG LIVE XBMC
Zilmer τα ακους?
ΟΧΙ ,γραφεις με το δικο σου πληκτρολογιοΛίγο δύσχρηστο προς το παρόν. Θα προτιμούσα ένα μεγάλο πεδίο κειμένου χωρίς το εικονικό πληκτρολόγιο. Δε νομίζω να γράψει κανείς υπόθεση ταινίας με το τηλεκοντρόλ...
ΟΧΙ ,γραφεις με το δικο σου πληκτρολογιο
@ leo06
Και που ειναι αυτο το .nfo και δεν χρειαζεται παλι το πληκτρολογιο για να το γραψεις?
ΟΧΙ ,γραφεις με το δικο σου πληκτρολογιο
Are you watching me ?Το ξέρω, εννοούσα το πρόβλημα που είχες κι εσυ με το παραθυράκι του κειμένου και σου είπε ο butchαbay οτι θα προσπαθήσει να το μεγαλώσει.
Εγω δεν βλεπω τιποτε τετοιο .Μονο το movie's .srtστον φάκελο της κάθε ταινίας, μπορείς να βρεις την ελληνική περίληψη της ταινίας και να την κανείς απλά copy/paste
Κωστα καλησπερα,αυτο λεω και εγω.Καπου χαθηκα...μισο λεπτο-εχω ως τωρα στο ποπκορν εμπαινα στο nfo της ταινιας , copy-paste απο ελληνικη περιληψη και save και ηταν οκ.Στο XBMC δεν μπορω να βρω τα nfo της ταινιας , για αυτο και παρατησα την προσπαθεια.Υπαρχει καπου με μια κινηση να το κανω? οχι να κατσω να μεταφραζω και να γραφω ομως ε...το βαριεμαι απιστευτα
Σε παρακαλω γραψε το πιο αναλυτικα βημα-βημα γιατι ακολουθησα τις οδηγιες σου export video library\single file or separate?πόσες φορές θα το πω βρε παιδιά?settings-video-video library-export video library
αφού το κάνετε αυτό θα βρείτε το αρχείο .nfo στο φάκελο της ταινίας
Σε παρακαλω γραψε το πιο αναλυτικα βημα-βημα γιατι ακολουθησα τις οδηγιες σου export video library\single file or separate?
Μετα τι κανω? Γραψε οδηγιες οπως στο Δημοτικο Σχολειο
Ευχαριστω Βαγγελης.............
Are you watching me ?
separate,μετά επιλέγεις αν θέλεις να κάνει export τα thumbnails αν θέλεις να κάνεις overwrite τα παλιά αρχεία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.