XBOX One S/X

Last edited by a moderator:
Δεν έχω LG για να σου πω ...λογικά αν υποστηρίζει το Dolby atmos και έχει eARC θα πρέπει να το περνάει ,πάντα με επιφύλαξη για αυτό που γράφω .
Σίγουρα στο Xbox περνάει το Dolby atmos και το dts X διαλέγεις και παίρνεις στης ρυθμίσεις της κονσόλας .

Δεν έχω LG για να σου πω ...λογικά αν υποστηρίζει το Dolby atmos και έχει eARC θα πρέπει να το περνάει ,πάντα με επιφύλαξη για αυτό που γράφω .
Σίγουρα στο Xbox περνάει το Dolby atmos και το dts X διαλέγεις και παίρνεις στης ρυθμίσεις της κονσόλας .
Βρε ξέρω ότι περνάει, αν είναι uncompressed ρωτώ..

Most streaming services offer a version of Dolby Atmos that uses Dolby Digital Plus as its base. Dolby Digital Plus is a compressed format, similar to MP3 or AAC, that throws away some audio information in order to save bandwidth in the filesize.

Dolby Atmos tracks on a 4K UltraHD Blu-ray disc are based on Dolby TrueHD, which is a lossless audio format. This means that the audio information is compressed in a way that none of the audio information is thrown out, similar to FLAC or ALAC if you’re familiar with those formats.

Έχει απαντηθεί .
Το bitrate τόσο στην εικόνα όσο στον ήχο είναι ότι καλύτερο που έχουμε ακούσει και δει σε streaming.
Αν ενοικιάσεις δε ταινία πας για τσίσα .
Το θέμα είναι η μήλο εταιρία θα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο που έχει το game bass .

Υ.Σ Μην περιμένεις όμως πολλά να ακούσεις ειδικότερα από την eARC.

Έχει απαντηθεί .
Το bitrate τόσο στην εικόνα όσο στον ήχο είναι ότι καλύτερο που έχουμε ακούσει και δει σε streaming.
Αν ενοικιάσεις δε ταινία πας για τσίσα .
Το θέμα είναι η μήλο εταιρία θα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο που έχει το game bass .

Υ.Σ Μην περιμένεις όμως πολλά να ακούσεις ειδικότερα από την eARC.
Τι συνδεσμολογία προτείνεις δηλαδή;

Το Xbox one η το γνήσιο μποξάκι σε AV ενισχυτή (HDMI)με ηχεία σε διάταξη 5.1.2 η περισσότερα ...
Τότε θα καταλάβεις για τι μιλάμε .

πρόσεξα ότι στο Xbox One X αναγνωρίζει κανονικά το atmos περιεχόμενο π. Χ. Στο Netflix, αλλά όταν προσπαθήσω να παίξω Dolby atmos content μέσω του Scorpio Player, στα Info καισ την οθόνη βλέπω ότι δεν το αναγνωρίζει ως atmos. Φαντάζομαι αυτό έχει να κάνει σίγουρα με κάποια settings του player που χρησιμοποιώ στο Xbox που πρέπει να tickαρω. Εκτός και αν υπάρχει άλλο player, καλύτερο. Proactively πιο πολύ ρωτάω επειδή το πρόσεξα βλέπωντας punisher στο Netflix που το υποστηρίζει, και παρακολουθωντας μετά κατεβασμένο Mandalorian στην ίδια συσκευή

Εχω έναν denon 2700

Και άμα δεις το bitrade του Netflix σε πραγματικό χρόνο σε σύγκριση με το Apple TV + θα πεις ότι είναι Ντέφλιχ.
Ακόμη και ένα σπασμένο αρχείο πάντα σε ταινίες είναι πολύ καλύτερο από θέμα εικόνας και ήχου με το απαράδεκτο streaming του .Πιστεύω στο info του Av σου να βλέπεις το Dolby atmos η την επιλογή του dts X κάποια πράγματα πέρα από το upscale που γίνεται σε αυτά τα codec ήχου θα πρέπει και το αρχείο να είναι γραμμένο σε υψηλό bitrade .
Μπορείς να κατεβάσεις το kodi ,το best player και την εφαρμογή της Microsoft films &TV.