Xbox Series X/S

Οι μίζες που θα έπεσαν θα πρέπει να είναι beyond imagination....
Θα τις μάθουμε σε 10-20 χρόνια ίσως.... Δεν γίνονται τέτοιες μπίζνες χωρίς πολιτική παρέμβαση και συναίνεση.

Τουλάχιστον να ανοίξει καμία δουλειά για τον κόσμο εδώ.

Ωραία κινηση.

Περα από την όποια σχετική πλάκα που διαβάζω από εδώ και από εκεί, τελικά ποια AAA exclusives θα εχει το series X στο λανσάρισμα του?

:music-smiley-005:Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος για να δεις τα προϊόντα της Microsoft.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν η Microsoft είναι στην Ελλάδα .
Και όχι μόνο γραφεία ...Ονόματα δεν λέμε για τον απλούστατο λόγο θα αρχίσει η φαγωμάρα .
Επενδύσεις θέλουμε ,θέσεις εργασίας θέλουμε απλά πράγματα και ας είναι όποιος να ναι .

Καλή ερώτηση .
Θα την αντιστρέψω λιγάκι ...Έχεις την ικανότητα να φιλτράρεις που το πάει ;
Κάποια πράγματα καθαρά λόγω στρατηγικής δεν μπαίνεις στην διαδικασία να κάψεις τα χαρτιά σου .
Είναι πανέτοιμη όχι μόνο να δώσει παιχνίδια αλλά με καλύτερα FPS και καλύτερη ανάλυση σε βάθος χρόνου .
Για την ώρα μόνο αυτό .
https://youtu.be/yJ75w-Gb08g

Κι εγώ την έχω αυτή την απορία. Έχουν ανακοινώσει;

Έχουν ανακοινώσει μπόλικα αλλά σχεδόν όλα είναι work in progress και εκεί ειναι το θεμα. Για λανσάρισμα σχεδόν τίποτα για αυτό και δεν θα την πάρω την κονσολα προς τον παρον. Όταν αρχίζει να βγάζει ποιοτικα exclusives που τα θέλω θα την χτυπήσω, θα αργήσει βέβαια αυτό από όσο βλέπω με το σημείο/επίπεδο που είναι τα περισσότερα games που φτιάχνει ...θα δούμε νωρίς είναι ακόμα..με την υπομονή κανείς δεν έχασε.

Κι εγώ την έχω αυτή την απορία. Έχουν ανακοινώσει;
Xbox Series X Launch Games

Assassin's Creed: Valhalla

Bright Memory

Dirt 5

Devil May Cry 5: Special Edition

FIFA 21

Fortnite

Gears 5*(Series X Upgraded)

Gears Tactics

Marvel's Avengers

NBA 2K21

Observer: System Redux

RPG Time: The Legend of Wright

Samurai Spirits

Tetris Effect: Connected

The Falconeer

Watch Dogs Legion

Yakuza: Like a Dragon

Αυτοί είναι οι άμεσα διαθέσιμοι τίτλοι την ημέρα λανσαρισματος . Το cyberpunk θα βγει την ημέρα κυκλοφορίας του ps5.

Ναι αυτό έχω καταλάβει. Θεωρώ ότι δεν είναι έτοιμοι. Θα έπρεπε να έβγαζαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και μερικά exclusive καλά (όχι τίποτα πόκεμον βλακείες) να πείσει και τους τελευταίους δύσπιστους.

Υπάρχει πολύς κόσμος που θα διαλέξει την.......αναμονή.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Xbox Series X Launch Exclusive Games

• Bright Memory Infinite
  • Gears 5 (Series X Upgraded)
  • Gears Tactics
  • Yakuza: Like a Dragon (Timed exclusive)
  • RPG Time: The Legend of Wright
  • Tetris Effect: Connected
  • The Falconeer

Εδώ έχει αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που αναφέρθηκαν πιο πάνω...https://www.inverse.com/gaming/xbox-series-x-launch-titles

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ναι αυτό έχω καταλάβει. Θεωρώ ότι δεν είναι έτοιμοι. Θα έπρεπε να έβγαζαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και μερικά exclusive καλά (όχι τίποτα πόκεμον βλακείες) να πείσει και τους τελευταίους δύσπιστους.

Και μόνο για τα Cyberpunk , Assasins Creed Valhalla, Outriders και Watch Dogs αξίζει να πάρεις νέα κονσόλα. Είναι υπεραρκετά για να περάσεις το πρώτο τετράμηνο τουλάχιστον (να μην πω εξάμηνο).

Έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα πας στο Series X , τι τώρα τι σε 6 μήνες.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Για exclusive games λέγαμε βρε
Who cares? Από τη στιγμή που assassin creed , cyberpunk , και άλλοι πρωτοκλασάτοι τρίτοι τίτλοι ΑΑΑ δεν είναι exclusive , θα τους παίξεις εκεί που θα έχεις την καλύτερη εμπειρία . Δηλαδή στο Xbox ...

Όχι μόνο αυτά ....Αλλά και άλλα που έρχονται όπως πχ το dts X όχι μόνο με ακουστικά ,Apple TV κτλ.

10 Xbox Series X features you might not know abouthttps://www.techradar.com/news/10-xbox-series-x-features-you-might-not-know-about

Για να τα μαζεύουμε ...
Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό έτσι ο παίκτης μπορεί να εξοικονομήσει αρκετό χώρο στον σκληρό.
https://www.gameworld.gr/component/content/article/184-2014-05-19-05-48-06/41278-%CF%83%CF%84%CE%BF-xbox-series-x-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-games/

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Who cares? Από τη στιγμή που assassin creed , cyberpunk , και άλλοι πρωτοκλασάτοι τρίτοι τίτλοι ΑΑΑ δεν είναι exclusive , θα τους παίξεις εκεί που θα έχεις την καλύτερη εμπειρία . Δηλαδή στο Xbox ...

Αν όμως έχω ήδη κονσόλα ή πισί που τα παίζει αυτά τα παιχνίδια για ποιo λόγο να μπω στη διαδικασία να σκάσω τη πεντακοσάρα day one και να μην περιμένω τα exclusives?

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Αν όμως έχω ήδη κονσόλα ή πισί που τα παίζει αυτά τα παιχνίδια για ποιo λόγο να μπω στη διαδικασία να σκάσω τη πεντακοσάρα day one και να μην περιμένω τα exclusives?

Εχεις tv με hdmi 2.1;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk