Dion999
AVClub Addicted Member
Αν το box-ακι είναι ρυθμισμένο στα 60hz, η μετατροπή ειναι αρκετα καλή και αποδεκτή απο ολους τους... αμυητους!![]()
Στα 50 το εχω μια και ειμαστε pal

Αν το box-ακι είναι ρυθμισμένο στα 60hz, η μετατροπή ειναι αρκετα καλή και αποδεκτή απο ολους τους... αμυητους!![]()
Στα 50 το εχω μια και ειμαστε pal( εσυ σαν μυημενος προτιμας να το βαζεις 24φ και να εχεις σπασιματα?
)
Εντάξει, είναι να μην το πάρεις χαμπάρι ακριβώς τι κάνει. Αν το δεις, τα "τσιμπηματάκια" τα βλέπεις και είναι ενοχλητικά.
μην ακουω τέτοια και τω παρήγγειλα το πρωι απο skroutz το δεύτερο φτηνότερο και πηρα και τηλ το λεει international έκδοση δεν ξερω τη σημαίνει αυτοΣτα 50hz δεν υπαρχει τιποτα! Βλεπω σε 1080p projector και σε 55 tv( το ξερω οτι πρεπει να παω σε 60!). Ενα πραμα θα σου πω παντως....το οποιο το ειχα παρατηρησει και στο poll που ειχα βαλει...Αυτοι οι τρεις που εβλεπαν σπασιματα το ειχαν αγορασει το βοχ απο το νετ ενω ολοι εμεις που δε βλεπαμε κατι το ειχαμε απο φυσικο καταστημα...Μπορει να σου φαινετε τρελο και παραξενο αυτο που γραφω αλλα οντως μου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει καποιες μπακατελες να τις δινουν στα ιντερνετομαγαζα...Μπορει και οχι φυσικα! Απλα μου ειχε κανει εντυπωση. Επισης ειμαι απο τους πρωτους στο ελλαντα που ασχολουμαι με home-cinema...Ειμαι απο τους τρελους που ειχαν δωσει οσα χρηματα κοστιζε ενα αμαξι για την αγορα ενος vidikron προτζεκτορα(τριλαμπατο) απο βιντεορυθμο.Εγραφα και στο hitech καποτε( αν εχεις υποψη σου)...Ειμαι πολυ πιο μυημενος απο σχεδον ολους εδω μεσα( απλα καμια φορα το παιζω ασχετος για να δω τις αποψεις των αλλων
)
μην ακουω τέτοια και τω παρήγγειλα το πρωι απο skroutz το δεύτερο φτηνότερο και πηρα και τηλ το λεει international έκδοση δεν ξερω τη σημαίνει αυτο
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μην ακουω τέτοια και τω παρήγγειλα το πρωι απο skroutz το δεύτερο φτηνότερο και πηρα και τηλ το λεει international έκδοση δεν ξερω τη σημαίνει αυτο
Ούτε για αστείο!! Κάτσε εκεί που είσαι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδες....το mi box ( android 6) ειχε στηλη 'GAME' ? μαλον γερναω και δε θυμαμαι!
Τι εννοείς,προτάσεις στο αρχικό μενού με παιχνιδια;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Καλησπέρα....μόλις παρέλαβα και εγώ από το πρώτο φθηνό skrutzομαγαζο και όλα οκ.....Έχει την 6.0.1 μέσα...να μην το αναβαθμίσω ε ?? 64 ευρώ με αντικαταβολή πολύ καλή τιμή πιστεύω !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.