Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν το box-ακι είναι ρυθμισμένο στα 60hz, η μετατροπή ειναι αρκετα καλή και αποδεκτή απο ολους τους... αμυητους! :p

Στα 50 το εχω μια και ειμαστε pal :) ( εσυ σαν μυημενος προτιμας να το βαζεις 24φ και να εχεις σπασιματα? ;) )

Εντάξει, είναι να μην το πάρεις χαμπάρι ακριβώς τι κάνει. Αν το δεις, τα "τσιμπηματάκια" τα βλέπεις και είναι ενοχλητικά.

Αυτό με την static ip το έχω κι εγώ
.. Όσο για τα auto frame μου φαίνεται ότι πλέον ενεργοποιηθηκε αλλά είναι θέμα εφαρμογής πλέον... Δλδ πρέπει και οι εφαρμογές να αναβάθμιστουν

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Στα 50 το εχω μια και ειμαστε pal :) ( εσυ σαν μυημενος προτιμας να το βαζεις 24φ και να εχεις σπασιματα? ;) )

Οχι. Απλα σε box-ακια που δεν εχουν auto frame rate (και ανηκουν σε βοηθητικους χωρους), το αφηνω στα 60 επειδη εχω μπολικο ntsc υλικο σε dvd και 60fps home videos. Δεν εχω διαθεση να αλλαζω manually ρυθμισεις καθε λιγο και λιγάκι...

Εντάξει, είναι να μην το πάρεις χαμπάρι ακριβώς τι κάνει. Αν το δεις, τα "τσιμπηματάκια" τα βλέπεις και είναι ενοχλητικά.

Στα 50hz δεν υπαρχει τιποτα! Βλεπω σε 1080p projector και σε 55 tv( το ξερω οτι πρεπει να παω σε 60!). Ενα πραμα θα σου πω παντως....το οποιο το ειχα παρατηρησει και στο poll που ειχα βαλει...Αυτοι οι τρεις που εβλεπαν σπασιματα το ειχαν αγορασει το βοχ απο το νετ ενω ολοι εμεις που δε βλεπαμε κατι το ειχαμε απο φυσικο καταστημα...Μπορει να σου φαινετε τρελο και παραξενο αυτο που γραφω αλλα οντως μου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει καποιες μπακατελες να τις δινουν στα ιντερνετομαγαζα...Μπορει και οχι φυσικα! Απλα μου ειχε κανει εντυπωση. Επισης ειμαι απο τους πρωτους στο ελλαντα που ασχολουμαι με home-cinema...Ειμαι απο τους τρελους που ειχαν δωσει οσα χρηματα κοστιζε ενα αμαξι για την αγορα ενος vidikron προτζεκτορα(τριλαμπατο) απο βιντεορυθμο.Εγραφα και στο hitech καποτε( αν εχεις υποψη σου)...Ειμαι πολυ πιο μυημενος απο σχεδον ολους εδω μεσα ;) ( απλα καμια φορα το παιζω ασχετος για να δω τις αποψεις των αλλων :) )

Στα 50hz δεν υπαρχει τιποτα! Βλεπω σε 1080p projector και σε 55 tv( το ξερω οτι πρεπει να παω σε 60!). Ενα πραμα θα σου πω παντως....το οποιο το ειχα παρατηρησει και στο poll που ειχα βαλει...Αυτοι οι τρεις που εβλεπαν σπασιματα το ειχαν αγορασει το βοχ απο το νετ ενω ολοι εμεις που δε βλεπαμε κατι το ειχαμε απο φυσικο καταστημα...Μπορει να σου φαινετε τρελο και παραξενο αυτο που γραφω αλλα οντως μου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει καποιες μπακατελες να τις δινουν στα ιντερνετομαγαζα...Μπορει και οχι φυσικα! Απλα μου ειχε κανει εντυπωση. Επισης ειμαι απο τους πρωτους στο ελλαντα που ασχολουμαι με home-cinema...Ειμαι απο τους τρελους που ειχαν δωσει οσα χρηματα κοστιζε ενα αμαξι για την αγορα ενος vidikron προτζεκτορα(τριλαμπατο) απο βιντεορυθμο.Εγραφα και στο hitech καποτε( αν εχεις υποψη σου)...Ειμαι πολυ πιο μυημενος απο σχεδον ολους εδω μεσα ;) ( απλα καμια φορα το παιζω ασχετος για να δω τις αποψεις των αλλων :) )
μην ακουω τέτοια και τω παρήγγειλα το πρωι απο skroutz το δεύτερο φτηνότερο και πηρα και τηλ το λεει international έκδοση δεν ξερω τη σημαίνει αυτο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μην ακουω τέτοια και τω παρήγγειλα το πρωι απο skroutz το δεύτερο φτηνότερο και πηρα και τηλ το λεει international έκδοση δεν ξερω τη σημαίνει αυτο

Αυτό έχω πάρει και εγώ από έξω και είναι μια χαρά.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

προς θεου δε λεω οτι ολα τα ιντερνετομαγαζα εχουν μπακατελες! Απλα αυτο περι κοληματων μου ειχε κανει τοτε που ειχε αναφερθει τεραστια εντυπωση....Μια και το παρηγγειλες εγω θα σου δωσω μια συμβουλη....μη το κανεις αναβαθμιση σε ορεο! Εκτος και αν δε σε ενδιαφερει το dts master hd,true hd κτλπ και απλα το θελεις για να βλεπεις κανενα νετφλιχ ή iptv.

αυτο που διαβασα καπου οτι η Xiaomi βγαζει την original έκδοση που λέγετε XIAOMI MI BOX MDZ-16-AB και η αλλη η international τι είναι δεν καταλαβαίνω

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γιατί η έκδοση EU δεν είναι international ???????????? γιατί και γω σήμερα παρήγγειλα απο skroutz. Μια γρήγορη απάντηση εαν είναι για να ακυρώσω !!!!

Καλησπέρα....μόλις παρέλαβα και εγώ από το πρώτο φθηνό skrutzομαγαζο και όλα οκ.....Έχει την 6.0.1 μέσα...να μην το αναβαθμίσω ε ?? 64 ευρώ με αντικαταβολή πολύ καλή τιμή πιστεύω !!!

Ούτε για αστείο!! Κάτσε εκεί που είσαι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ούτε για αστείο!! Κάτσε εκεί που είσαι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίος ευχαριστώ !!!

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παιδες....το mi box ( android 6) ειχε στηλη 'GAME' ? μαλον γερναω και δε θυμαμαι!

Τι εννοείς,προτάσεις στο αρχικό μενού με παιχνιδια;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπέρα....μόλις παρέλαβα και εγώ από το πρώτο φθηνό skrutzομαγαζο και όλα οκ.....Έχει την 6.0.1 μέσα...να μην το αναβαθμίσω ε ?? 64 ευρώ με αντικαταβολή πολύ καλή τιμή πιστεύω !!!

Εγώ που δεν έχω αναβαθμίσει, δεν μου την εμφάνιζε διαθέσιμη εχθές. Ίσως την απέσυραν προσωρινά.

Μια ερωτησουλα. Πoιά είναι η πιό σταθερή version για το mi box εως τώρα ????? και αν φοράει την 6,0,1 και υπάρχει update αναφέρει για τι version πρόκειται ή την κάνεις και έχει ο θεός