kleanthis1
AVClub Enthusiast
- 27 July 2013
- 932
καμμια λύση για να λειτουργήσει ο es explorer έχουμε μιας και δεν ανοιγει όσες φορές και να κατέβασα ?????
Η αλήθεια είναι ότι είναι τραγικός και με πολύ bloatware
Δοκίμασε τον x-plore
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εγώ έχω iptv extreme και και κάνει σπασίματα στην κίνηση ενώ πριν έβλεπα μια χαράΣε εμένα με oreo iptv εφαρμογές όπως livenettv δουλεύουν μια χαρά,και το terrarium tv επισης.
ευχαριστώ πολύΜετα την εγκατασταση του βασικου kodi 17.6 βαλε στη
προσθηκη πηγης το https://gknwizard.eu/repo, εγκατασταση και ανοιγμα, το επιλεγεις απο τα προσθετα και εχει 3-4 αξιολογα Ελληνικα builds. Αν δεν ξερεις περι εηκαταστασης κλπ γκουγκλαρε σχετικη αναζητηση
ΣΚ έκανα και τεστάκια με Netflix στο Oreo. Όλα κομπλέ. DD+ πέρασε σε 5.1. Για εμένα η μόνη παραφωνία είναι το auto frame rate. Αν το είχαν λύσει πραγματικά θα μιλάγαμε για μοναδικό value for money. Στα + του Oreo η απενεργοποίηση του CEC που δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Έστρωσε όλο το setup μου με το CEC στο Off.
Και μενα το ιδιο εκανε ενημερωση μονο του!Συνεχεις αποσυνδεσεις στο ασυρματο.Οποιος γνωριζει πως φτιαχνετε.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.