Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

καμμια λύση για να λειτουργήσει ο es explorer έχουμε μιας και δεν ανοιγει όσες φορές και να κατέβασα ?????

Η αλήθεια είναι ότι είναι τραγικός και με πολύ bloatware
Δοκίμασε τον x-plore

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Η αλήθεια είναι ότι είναι τραγικός και με πολύ bloatware
Δοκίμασε τον x-plore

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ok

Last edited:

Σε εμένα με oreo iptv εφαρμογές όπως livenettv δουλεύουν μια χαρά,και το terrarium tv επισης.
Εγώ έχω iptv extreme και και κάνει σπασίματα στην κίνηση ενώ πριν έβλεπα μια χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν βάζουμε εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι ως εξτρα και όχι ως επέκταση εσωτερικού χώρου πρέπει να γίνει format ??????

καλησπερα παιδια Μήπως έχετε να προτείνετε καποιο καλο codi;ειμαι καινουργιος σε αυτα και δεν γνωρίζω ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετα την εγκατασταση του βασικου kodi 17.6 βαλε στη
προσθηκη πηγης το https://gknwizard.eu/repo, εγκατασταση και ανοιγμα, το επιλεγεις απο τα προσθετα και εχει 3-4 αξιολογα Ελληνικα builds. Αν δεν ξερεις περι εηκαταστασης κλπ γκουγκλαρε σχετικη αναζητηση

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μετα την εγκατασταση του βασικου kodi 17.6 βαλε στη
προσθηκη πηγης το https://gknwizard.eu/repo, εγκατασταση και ανοιγμα, το επιλεγεις απο τα προσθετα και εχει 3-4 αξιολογα Ελληνικα builds. Αν δεν ξερεις περι εηκαταστασης κλπ γκουγκλαρε σχετικη αναζητηση
ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΣΚ έκανα και τεστάκια με Netflix στο Oreo. Όλα κομπλέ. DD+ πέρασε σε 5.1. Για εμένα η μόνη παραφωνία είναι το auto frame rate. Αν το είχαν λύσει πραγματικά θα μιλάγαμε για μοναδικό value for money. Στα + του Oreo η απενεργοποίηση του CEC που δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Έστρωσε όλο το setup μου με το CEC στο Off.

ΣΚ έκανα και τεστάκια με Netflix στο Oreo. Όλα κομπλέ. DD+ πέρασε σε 5.1. Για εμένα η μόνη παραφωνία είναι το auto frame rate. Αν το είχαν λύσει πραγματικά θα μιλάγαμε για μοναδικό value for money. Στα + του Oreo η απενεργοποίηση του CEC που δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Έστρωσε όλο το setup μου με το CEC στο Off.

Σε εσενα δεν εκανε κανενα "μυστήριο" ?
Netflix ως 4Κ κανονικά? HD Audio?

Δεν έχω 4k δυστυχώς να δοκιμάσω. Με ήχο δεν έχω πρόβλημα. Netflix 1080p σε 1080p setup με DD+ on στον ενισχυτή και 5.1. Kodi περνάει HD audio κανονικά (ΤrueHD και DTS-HD που υποστηρίζει ο ενισχυτής). Χθες μου έκανε ένα session που φάνηκε το μηχανάκι να πηγαίνει λίγο αργά (σαν να τράβαγε ζόρι η CPU, πως είναι όταν τρέχει ένα process στο max και ζορίζει ότι άλλο τρέχει), αλλά μετά από restart έστρωσε.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν process explorer να το παρακολουθήσω; Μου δίνει την αίσθηση ότι κάποιο app (πιθανότητα browser) έτρεχε στο background (είχα ανοίξει puffin για να δω μουντιάλ από την ert).

επανέρχομαι με την ερώτηση. Οταν βάζουμε εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι ως εξτρα και όχι ως επέκταση εσωτερικού χώρου πρέπει να γίνει format ??????

Οχι εαν θελεις να τον συνδεεις κατα διαστηματα και στον υπολογιστη σου πχ μεταφορα αρχειων η ταινιων απο τον υπολογιστη στον σκληρο.Εκτος και αν εχεις εγκατεστημενο στον υπολογιστη σου προγραμμα που να βλεπεις αρχεια ext2,ext3,ext4 (linux) οποτε δεν παιζει κανενα ρολο το αν θα φορμαρεις τον δισκο.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, χθες πάντως που είχα βάλει ένα εξωτερικό 1ΤΒ τον έκανα format και τον όρισα ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και εκεί άρχισαν τα προβλήματα, κατά την εκκίνηση του box μερικές φορές δεν τον έβλεπε και γενικά είχα θέματα, μέχρι που τον έβγαλα και γκάνιαξα να τον κάνω να λειτουργήσει και πάλι στο pc. Λέω να τον βάλω χύμα χωρίς format μόνο και μόνο για να μεταφέρω σε αυτόν κάποιες ταινίες που κατεβάζω απο popcorn γιατί όπως είναι γνωστό τα 5 giga που περισσεύουν στο box δεν φτάνουν για τίποτα. Γιαυτό ρωτάω χωρίς format θα μπορώ να μεταφέρω σε αυτόν αρχεία κατεβασμένα απο το box, δηλαδή απο τον εσωτερικό χώρο του στον δίσκο ???????

Μου εκανε αναβαθμιση χωρις να το θελω στην 8.0.....βοηθεια μας !!! χαχαχα

Και εμενα το καινουργιο mi box που αγορασα επιτηδες για να ειναι android 6 μου εκανε απο μονο του update! Μα ποσο μα...κες ειναι!!!! Ελεος!!!!!! ( το εχω αγορασει απο φυσικο καταστημα πριν λιγες μερες....αραγε υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης? )........path not found or invalid....μια χαρα :(

Απο το φορυμ της χιαομι : Dear Sir/Madam,
Thank you for emailing us back.
Right now, we are getting a lot of emails and calls after the official Oreo Update for our Mi Box. Our department are already aware of the current situation that most of our customers are experiencing and we assure you that we are already collating all the issues they are currently having. We have already forwarded this to our developers and they are already working on this as soon as possible.
On behalf of our team, we sincerely apologize. We will get back to you as soon as we have an update.
Thank You,
Anna
Xiaomi USA

Και μενα το ιδιο εκανε ενημερωση μονο του!Συνεχεις αποσυνδεσεις στο ασυρματο.Οποιος γνωριζει πως φτιαχνετε.....