Xtreamer Pro

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Καλημέρα,

Το εργαλείο παραλήφθηκε πρωί-πρωί πρώτες εντυπώσεις: εξαιρετικά μικρό, αρκετά καλό εμφανισιακά για τα λεφτά του....

τα υπόλοιπα το απόγευμα.....

Χωρίς πλάκα τώρα, είναι ψιλοχοντρό να γράφουν παντού από το κουτί μέχρι το manual και το quick guide, ότι κάνει passthrough και να μην το κάνει στην πράξη.

Καλά αν βγει τώρα beta για testing καλά....χριστούγεννα....

Τους έκανα σαν αφελής μια ερώτηση πάντως που είναι το passthrough που αναγράφουν παντού. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.

Εννοείται τους είπα ότι έχω νέο A/V, μην μου αρχίσουν τίποτα ότι φταίει ο A/V.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Καλά αν βγει τώρα beta για testing καλά....χριστούγεννα....

Τους έκανα σαν αφελής μια ερώτηση πάντως που είναι το passthrough που αναγράφουν παντού. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.

Εννοείται τους είπα ότι έχω νέο A/V, μην μου αρχίσουν τίποτα ότι φταίει ο A/V.

Αν ξαναρωτήσεις έφυγες (BAN).

Δεν το ρώτησα στο φόρουμ. Από την σελίδα του account μου τους ρώτησα.

Εντάξει αν με γράψουν, απλά θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αγοράζω προϊόν τους.

Από "πορτοκαλιές" ευτυχώς έχουμε ολόκληρα στρέματα.

Δεν το ρώτησα στο φόρουμ. Από την σελίδα του account μου τους ρώτησα.

Εντάξει αν με γράψουν, απλά θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αγοράζω προϊόν τους.

Από "πορτοκαλιές" ευτυχώς έχουμε ολόκληρα στρέματα.

Θα σου απαντήσουν σε μερικές ώρες ...Μόλις το κάνουν για πες μας και μας να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά...

...τώρα εγω γιατί τρώω πόρτα και δε μπορώ να παρήγγειλα απο το e-shop της xtreamer ? από χθες έχω δοκιμάσει με τρεις διαφορετικές πιστωτικές και τπτ έχει πρόβλημα η κάρτα η είναι busy δοκιμάστε αργότερα, τους πήρα τηλ. σεε ένα νούμερα που είχαν στο web (στην Ολλανδία) η εταιρεία λεει μετακόμισε και αγνοείται η τύχη τους…

Μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση. Τώρα ότι καταλαβαίνετε καταλαβαίνετε....

Re: TrueHD-DTS-HD passthrough

28th Jun 2010 @ 5:01 PM

Xtreamer.net Shop Said:

Dear Anastasios ,

Both codecs will be supported in the next firmware release.

Thank you ,
Xtreamer sales team

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

...τώρα εγω γιατί τρώω πόρτα και δε μπορώ να παρήγγειλα απο το e-shop της xtreamer ? από χθες έχω δοκιμάσει με τρεις διαφορετικές πιστωτικές και τπτ έχει πρόβλημα η κάρτα η είναι busy δοκιμάστε αργότερα, τους πήρα τηλ. σεε ένα νούμερα που είχαν στο web (στην Ολλανδία) η εταιρεία λεει μετακόμισε και αγνοείται η τύχη τους…

Δεν είμαστε καλά....

Σήμερα το πρωί, ο "γνωστός-άγνωστος" ;) παρήγγειλε το δικό του μια χαρά από το site. Και χρεώθηκε και η κάρτα του και του ρθε και email επιβεβαίωσης και όλα μια χαρά.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Δεν είμαστε καλά....

Σήμερα το πρωί, ο "γνωστός-άγνωστος" ;) παρήγγειλε το δικό του μια χαρά από το site. Και χρεώθηκε και η κάρτα του και του ρθε και email επιβεβαίωσης και όλα μια χαρά.

Ο...."γνωστός-άγνωστος" ?

we have the 2.4 version of the firmware ready for sometime now...we could release it without the jukebox but decided to honor the great effort done by the community for this project. Our RD teams and designers are working in close hands daily with this group and the result are nothing less than incredible.

we added to version 2.4 many new features you all requested and expected including (amongst many bug fixes and core power added)

(1) SRT browser so as to allow you to select subtitle file from any location on any name (no need anymore to put the srt inside the folder or rename it to the same name as the movie)
(2) recently played movies
(3) Timer off in which user will be able to select if he want his device to auto switch off
(4)7.1 passthrough for trueHD, DTS-MA and DD+
(5) Time server

this build will be released to you all once the Jukebox Project will be ready . We are waiting the community developers who literally "killing themselves" on the keyboard as i write this post. The debugging process is on its final stages. The days of PC scraping by software like YAMJ are soon over. You will be able to do all from the TV GUI on the fly. It is our intention to include native localized user experience in English,Aarabic, Korean, Russian, Chinese, French, Dutch, German, Spanish and Hebrew. We hope soon all of you will be able to enjoy it.

ENJOY!!!!!!!!!!!!!

Στο Jukebox λένε ότι ήταν κολλημένοι εδώ και καιρό και πάνω σ'αυτούς τους ισχυρισμούς είχαμε τα BAN και τα κλεισίματα των topics και τους τσακωμούς στο forum τους γιατί προσωπικά...αλλά και πολλών άλλων δεν ενδιεφερε το Jukebox όυτε το effort τους γι αυτό. Any way....το μύνημα προέρχεται από τον Site Chief Admin...και οφείλω να το θεωρήσω ......valid.
Τώρα...- όπως είπε κι ένας άλλος φίλος εδώ μέσα...- "άμα καείς στο χυλό...φυσάς και το γιαούρτι"....Είδωμεν....

Για θυμίστε μου, το jukebox τι θα είναι; να διαβάζει από το Internet και να δείχνει info (poster, υπόθεση, ηθοποιούς κλπ) αυτόματα;

Ναι.

Attachments

• Xtreamer_JukeBox_Movies_wall_2x7.jpg
    Xtreamer_JukeBox_Movies_wall_2x7.jpg
    73.9 KB · Views: 25
  • Xtreamer_JukeBox_Movies_Info-Short.jpg
    Xtreamer_JukeBox_Movies_Info-Short.jpg
    83.1 KB · Views: 24
  • Xtreamer_JukeBox_TV_Series_Info.jpg
    Xtreamer_JukeBox_TV_Series_Info.jpg
    63.5 KB · Views: 20
Last edited: