papdoux
Supreme Member
- 14 December 2007
- 3,423
το θέμα είναι αυτό το νέο firmware τι θα έχει μέσαΑυτήν την εβδομάδα κυκλοφορεί η φήμη ότι θα βγει το νέο firmware σε beta για testing.
το θέμα είναι αυτό το νέο firmware τι θα έχει μέσαΑυτήν την εβδομάδα κυκλοφορεί η φήμη ότι θα βγει το νέο firmware σε beta για testing.
το θέμα είναι αυτό το νέο firmware τι θα έχει μέσα
το διάβασα το μήνυμα αλλά όποιος καεί...To γεγονός διατυπώθηκε στο section DTS-MA και HD passthrough....από έναν εκ των moderators....
Καλά αν βγει τώρα beta για testing καλά....χριστούγεννα....
Τους έκανα σαν αφελής μια ερώτηση πάντως που είναι το passthrough που αναγράφουν παντού. Για να δούμε τι θα απαντήσουν.
Εννοείται τους είπα ότι έχω νέο A/V, μην μου αρχίσουν τίποτα ότι φταίει ο A/V.
Δεν το ρώτησα στο φόρουμ. Από την σελίδα του account μου τους ρώτησα.
Εντάξει αν με γράψουν, απλά θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αγοράζω προϊόν τους.
Από "πορτοκαλιές" ευτυχώς έχουμε ολόκληρα στρέματα.
...τώρα εγω γιατί τρώω πόρτα και δε μπορώ να παρήγγειλα απο το e-shop της xtreamer ? από χθες έχω δοκιμάσει με τρεις διαφορετικές πιστωτικές και τπτ έχει πρόβλημα η κάρτα η είναι busy δοκιμάστε αργότερα, τους πήρα τηλ. σεε ένα νούμερα που είχαν στο web (στην Ολλανδία) η εταιρεία λεει μετακόμισε και αγνοείται η τύχη τους…
Δεν είμαστε καλά....
Σήμερα το πρωί, ο "γνωστός-άγνωστος"παρήγγειλε το δικό του μια χαρά από το site. Και χρεώθηκε και η κάρτα του και του ρθε και email επιβεβαίωσης και όλα μια χαρά.
Για θυμίστε μου, το jukebox τι θα είναι; να διαβάζει από το Internet και να δείχνει info (poster, υπόθεση, ηθοποιούς κλπ) αυτόματα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.