Καλημερα! Που μπορουμε να βρουμε αυτο το beta SDK?
ΔΕΝ είναι για το Sidewinder 2 ....και κανένα 1185 . Είναι μόνο για το Prodigy και γενικώς για τα 1186 : http://forum.xtreamer.net/topic/27368-xtreamer-prodigy-sdk-firmware-discussion/
Καλημερα! Που μπορουμε να βρουμε αυτο το beta SDK?
Τί να το κάνω το 30%? Θα πρέπει να τους δώσω άλλα 100 για να πάρω αυτά που υποσχέθηκαν? Επιπλέον, αυτοί θα πάρουν ένα rebate από τη realtek το οποίο θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο του 30% που θα δώσουν στους μ@λ@κες, πελάτες ήθελα να πω, sorry...Άρα, θα βγουν διπλά κερδισμένοι. Νίκο, ξέρεις ποια είναι η θέση της Elnetcom σε όλο αυτό? Αν μου έδινε τη δυνατότητα επιστροφής και ένα πιστωτικό, θα το έδινα πίσω με κλειστά τα μάτια...
Ρωτάω εσένα, με όλο το θάρρος, γιατί έχεις αναπτύξει μια κάποια σχέση μαζί τους. Αν σου είναι πρόβλημα από πλευράς χρόνου ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει θέμα, ίσως επικοινωνήσω εγώ μαζί τους κάποια στιγμή. Απλά, επειδή εσύ ήσουν το "πρόσωπο" του forum στην ενέργεια του power buy, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις εσύ μια διερευνητική ερώτηση.Ειλικρινά δεν ξέρω...Ομως θα προσπαθήσω να το συζητήσω. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ άμα θέλεις......![]()
Ρωτάω εσένα, με όλο το θάρρος, γιατί έχεις αναπτύξει μια κάποια σχέση μαζί τους. Αν σου είναι πρόβλημα από πλευράς χρόνου ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει θέμα, ίσως επικοινωνήσω εγώ μαζί τους κάποια στιγμή. Απλά, επειδή εσύ ήσουν το "πρόσωπο" του forum στην ενέργεια του power buy, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις εσύ μια διερευνητική ερώτηση.
Νάσαι σίγουρος ότι θα την κάνω.
Αυτό που είπα πριν δεν αφορούσε άρνηση βοήθειας....Αλλοίμονο!! Απλά δεν θέλω στα μάτια των πολλών να καταλήξω να θεωρηθώ Xtreamer person ή το χειρότερο να νομίσει κάποιος ότι έχω ειδική σχέση με τους αντιπροσώπους.
Οτι είναι καλό το λέμε. Οτι είναι κακό ...πάλι το λέμε.
Προσπαθώ να βοηθώ όσο καλύτερα μπορώ.
ποτε θα κανονισουμε μαζικη παραγγελια του sidewinder 3 επι την ευκαιρια?![]()
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Έχω πάρει και γω ένα Sidewinder 2 από ένα μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δεχθούμε να πάρουμε το Sidewinder 3 ποια θα είναι η διαδικασία της αλλαγής-ανταλλαγής-έκπτωσης και πόσο περίπου θα κοστίσει? Ευχαριστώ.
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Έχω πάρει και γω ένα Sidewinder 2 από ένα μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δεχθούμε να πάρουμε το Sidewinder 3 ποια θα είναι η διαδικασία της αλλαγής-ανταλλαγής-έκπτωσης και πόσο περίπου θα κοστίσει? Ευχαριστώ.
Εγω δοκίμασα με το ember media manager χωρίς αποτέλεσμα.
Εχω προσπαθήσει επανειλημμένα να αναφερθώ στο Sidewinder 2 και στα προβλήματά του ...αλλά μάλλον είμαι ....πως να το πω...temporarily grounded στο φορουμ τους , μετά το post που έκανα θίγοντας τον .....(master of disaster) "Chief Director"
Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα ένα μεγάλο post σε σκληρά ευγενική γλώσσα απευθυνόμενος στο παραπάνω κύριο για τις εξοργιστικά απαράδεκτες τακτικές της Xtreamer απέναντι στους πελάτες της και ο Chief Admin ( όλοι oi chief βλαμμένοι είναι τελικά) θεώρησε σωστό ότι το post μου πρέπει να έχει διάρκεια ζωής ένός 5 λεπτου,
( Οι πεταλούδες ζούνε περισσότερο......) γιατί θίξαμε τον επικεφαλής τους.
Δεν θα μιλήσω για το αίσχος που διαπράττεται απέναντι στην ελευθερία των απόψεων στο φόρουμ τους ....( ούτε δικαιολογία για το σβήσιμο δεν υπήρξε...)
Απλά προς το παρόν δεν μπορώ να ποστάρω ελεύθερα......
Εγω δοκίμασα με το ember media manager χωρίς αποτέλεσμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.