Xtreamer Sidewinder 2

Τί να το κάνω το 30%? Θα πρέπει να τους δώσω άλλα 100 για να πάρω αυτά που υποσχέθηκαν? Επιπλέον, αυτοί θα πάρουν ένα rebate από τη realtek το οποίο θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο του 30% που θα δώσουν στους μ@λ@κες, πελάτες ήθελα να πω, sorry...Άρα, θα βγουν διπλά κερδισμένοι. Νίκο, ξέρεις ποια είναι η θέση της Elnetcom σε όλο αυτό? Αν μου έδινε τη δυνατότητα επιστροφής και ένα πιστωτικό, θα το έδινα πίσω με κλειστά τα μάτια...

Τί να το κάνω το 30%? Θα πρέπει να τους δώσω άλλα 100 για να πάρω αυτά που υποσχέθηκαν? Επιπλέον, αυτοί θα πάρουν ένα rebate από τη realtek το οποίο θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο του 30% που θα δώσουν στους μ@λ@κες, πελάτες ήθελα να πω, sorry...Άρα, θα βγουν διπλά κερδισμένοι. Νίκο, ξέρεις ποια είναι η θέση της Elnetcom σε όλο αυτό? Αν μου έδινε τη δυνατότητα επιστροφής και ένα πιστωτικό, θα το έδινα πίσω με κλειστά τα μάτια...

Ειλικρινά δεν ξέρω...Ομως θα προσπαθήσω να το συζητήσω. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ άμα θέλεις......:D

Ειλικρινά δεν ξέρω...Ομως θα προσπαθήσω να το συζητήσω. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ άμα θέλεις......:D
Ρωτάω εσένα, με όλο το θάρρος, γιατί έχεις αναπτύξει μια κάποια σχέση μαζί τους. Αν σου είναι πρόβλημα από πλευράς χρόνου ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει θέμα, ίσως επικοινωνήσω εγώ μαζί τους κάποια στιγμή. Απλά, επειδή εσύ ήσουν το "πρόσωπο" του forum στην ενέργεια του power buy, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις εσύ μια διερευνητική ερώτηση.

Ρωτάω εσένα, με όλο το θάρρος, γιατί έχεις αναπτύξει μια κάποια σχέση μαζί τους. Αν σου είναι πρόβλημα από πλευράς χρόνου ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει θέμα, ίσως επικοινωνήσω εγώ μαζί τους κάποια στιγμή. Απλά, επειδή εσύ ήσουν το "πρόσωπο" του forum στην ενέργεια του power buy, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις εσύ μια διερευνητική ερώτηση.

Νάσαι σίγουρος ότι θα την κάνω.
Αυτό που είπα πριν δεν αφορούσε άρνηση βοήθειας....Αλλοίμονο!! Απλά δεν θέλω στα μάτια των πολλών να καταλήξω να θεωρηθώ Xtreamer person ή το χειρότερο να νομίσει κάποιος ότι έχω ειδική σχέση με τους αντιπροσώπους.
Οτι είναι καλό το λέμε. Οτι είναι κακό ...πάλι το λέμε.
Προσπαθώ να βοηθώ όσο καλύτερα μπορώ.

Νάσαι σίγουρος ότι θα την κάνω.
Αυτό που είπα πριν δεν αφορούσε άρνηση βοήθειας....Αλλοίμονο!! Απλά δεν θέλω στα μάτια των πολλών να καταλήξω να θεωρηθώ Xtreamer person ή το χειρότερο να νομίσει κάποιος ότι έχω ειδική σχέση με τους αντιπροσώπους.
Οτι είναι καλό το λέμε. Οτι είναι κακό ...πάλι το λέμε.
Προσπαθώ να βοηθώ όσο καλύτερα μπορώ.

Προς Θεού, δεν υπονόησα κάτι τέτοιο. Εγώ σε θεωρώ AV CLUB person :-) Αν μπορέσεις να πετύχεις κάτι για μας του SW2, έχει καλώς. Διαφορετικά, θα το καταπιούμε και θα το χωνέψουμε θέλουμε δε θέλουμε...

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Έχω πάρει και γω ένα Sidewinder 2 από ένα μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δεχθούμε να πάρουμε το Sidewinder 3 ποια θα είναι η διαδικασία της αλλαγής-ανταλλαγής-έκπτωσης και πόσο περίπου θα κοστίσει? Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Έχω πάρει και γω ένα Sidewinder 2 από ένα μέλος του φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δεχθούμε να πάρουμε το Sidewinder 3 ποια θα είναι η διαδικασία της αλλαγής-ανταλλαγής-έκπτωσης και πόσο περίπου θα κοστίσει? Ευχαριστώ.

Εχω δει για -30%

Λογικά, θα πρέπει να το πάρεις απευθείας από την xtreamer. Όταν κυκλοφορήσει, θα τους ζητήσεις μέσω mail ένα εκπτωτικό κουπόνι το οποίο θα χρησιμοποιήσεις κατά την παραγγελία. Θα πρέπει να υπολογίζεις ένα κόστος λίγο πάνω από τα 100 (70 για τον player + 35 μεταφορικά). Αυτά βέβαια είναι δικές μου εκτιμήσεις. Μία κίνηση που θα βοηθούσε την xtreamer ως εταιρεία ώστε να μην ξεφτυλιστεί τελείως στα μάτια πολλών πελατών της, μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, θα ήταν να στείλει το μηχάνημα χωρίς μεταφορικά. Βέβαια, 70 είναι και πάλι μία ξεδιάντροπη κλεψιά, αλλά λέμε τώρα...Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι η Elnetcom πάνω σε αυτό, ο αντιπρόσωπος φαίνεται πως είναι άνθρωπος με φιλότιμο. Για να δούμε...

Καλημέρα σε όλους. Λέω να δοκιμάσω το Media Center Master για να σετάρω τη συλλογή μου από ταινίες, μιας και το jukebox του SW2 αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Γνωρίζει κάποιος αν το SW2 θα διαβάσει τα info που θα δημιουργήσει το συγκεκριμένο software? Ευχαριστώ.

Και επειδή δεν πρόλαβα να κάνω edit, αν το MCM δεν κάνει, θα μπορούσε να μου υποδείξει κάποιος ένα προγραμματάκι που συνεργάζεται με το SW2? Ευχαριστώ και πάλι!

Εγω δοκίμασα με το ember media manager χωρίς αποτέλεσμα.

Προσπαθούσα χθες να το κάνω με το xJukebox όλο το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα. Για να δουλέψει το xJukebox πρέπει να βάλεις το φάκελο που περιέχει τις ταινίες τις οποίες θέλεις να σκανάρεις στα favorites. Οι δικές μου ταινίες όμως είναι στο PC και όσες φορές και αν προσπάθησα, δε μπόρεσε να βάλει στα favorites φάκελο που να βρίσκεται στο δίκτυο και όχι τοπικά. Με μια μικρή έρευνα στο internet βρήκα τα εξής:

http://www.mediacentermaster.com/

http://tvscout.codeplex.com/

http://www.tvixie.com/

http://thumbgen.org/

Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, το θέμα είναι ποιός κάθεται να τα δοκιμάσει...

Εχω προσπαθήσει επανειλημμένα να αναφερθώ στο Sidewinder 2 και στα προβλήματά του ...αλλά μάλλον είμαι ....πως να το πω...temporarily grounded στο φορουμ τους , μετά το post που έκανα θίγοντας τον .....(master of disaster) "Chief Director"

Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα ένα μεγάλο post σε σκληρά ευγενική γλώσσα απευθυνόμενος στο παραπάνω κύριο για τις εξοργιστικά απαράδεκτες τακτικές της Xtreamer απέναντι στους πελάτες της και ο Chief Admin ( όλοι oi chief βλαμμένοι είναι τελικά) θεώρησε σωστό ότι το post μου πρέπει να έχει διάρκεια ζωής ένός 5 λεπτου,
( Οι πεταλούδες ζούνε περισσότερο......) γιατί θίξαμε τον επικεφαλής τους.
Δεν θα μιλήσω για το αίσχος που διαπράττεται απέναντι στην ελευθερία των απόψεων στο φόρουμ τους ....( ούτε δικαιολογία για το σβήσιμο δεν υπήρξε...)
Απλά προς το παρόν δεν μπορώ να ποστάρω ελεύθερα......

Εχω προσπαθήσει επανειλημμένα να αναφερθώ στο Sidewinder 2 και στα προβλήματά του ...αλλά μάλλον είμαι ....πως να το πω...temporarily grounded στο φορουμ τους , μετά το post που έκανα θίγοντας τον .....(master of disaster) "Chief Director"

Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα ένα μεγάλο post σε σκληρά ευγενική γλώσσα απευθυνόμενος στο παραπάνω κύριο για τις εξοργιστικά απαράδεκτες τακτικές της Xtreamer απέναντι στους πελάτες της και ο Chief Admin ( όλοι oi chief βλαμμένοι είναι τελικά) θεώρησε σωστό ότι το post μου πρέπει να έχει διάρκεια ζωής ένός 5 λεπτου,
( Οι πεταλούδες ζούνε περισσότερο......) γιατί θίξαμε τον επικεφαλής τους.
Δεν θα μιλήσω για το αίσχος που διαπράττεται απέναντι στην ελευθερία των απόψεων στο φόρουμ τους ....( ούτε δικαιολογία για το σβήσιμο δεν υπήρξε...)
Απλά προς το παρόν δεν μπορώ να ποστάρω ελεύθερα......

Έτσι την πάτησα κι εγώ...Μήπως βρήκες χρόνο να μιλήσεις με την Elnetcom?

Εγω δοκίμασα με το ember media manager χωρίς αποτέλεσμα.

Καλημέρα. Τελικά, κατάφερα να σετάρω το jukebox του SW2 με αρκετά καλό αποτέλεσμα. Το "κόλπο" είναι να γίνει η διαδικασία από το pc και όχι από το interface του player. Πληκτρολογούμε στον browser την ip του xtreamer στο δίκτυο /jukebox
(π.χ. 192.168.1.5/jukebox). Πάμε στο browse και εκεί, λογικά, θα βλέπουμε τα folders του δικτύου, κάνουμε add to favorites τους φακέλους τους οποίους θέλουμε να σκανάρει και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το scrapping.