Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ωραια κατασκευή! Τον ιδιο ρολο παντως παιζει και η τρύπα στην κουταλα των μακαρονιων για οσους εχουν
98ea8da1a31abf3532c8f1c968a654f7.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επεκταθηκαμε βλεπω κατασκευαστικα και στα ξυλινα μαγειρικα σκευη...!!!!
Ωραία η μεζούρα μακαρονιών Μιχάλη...!!!

Ευχαριστω συναδελφοι! Eδω τα πλανα για οσους ενδιαφερονται https://www.zenziwerken.de/Kitchen-Tools/Spaghetti-Gauge

Παντως οταν μαγειρευα ειχα μια ζυγαρια για τα μακαρονια και αναλογα την πεινα της ωρας θυμαμαι οτι εβαζα απο 180-220 γραμμαρια Barilla n.5 τη φορα :)

To αγαπημενο μου φαγητο, ιδιως με κιμα αλλα και με μια καλη σαλτσα μια χαρα ειναι :eating:
3df_spagh_ti400x12glutenfreeintl.png

Ωραιες δουλειες απο τον Μιχαλη και τον Γιαννη,παντα τετοια !

Νικολα αυτο το τραβηχτο το πηρα απο ενα εργαστηρι που εκλεισε,μαζι με αρκετα αλλα εργαλεια χειρος ,

παντως για καινουρια εχω δει στον Φραγκο στην Αθηνας,αλλα ειναι "τσιμπημενα" γιατι ειναι της Pfeill η' της Kirschen δεν θυμαμαι ακριβως αλλα γυρω στο πενηνταρι....

Οποιου παντως πιανουν τα χερια του,με ενα παλιο δισκο μπορει να εχει απιστευτα αποτελεσματα¨

https://www.youtube.com/watch?v=SFAj9aNLsZw

Αριστη η διχρωμια, αψογη η εφαρμογη των τεμαχιων μεταξυ τους και οπως το φανταζομουν πετυχημενοι οι τροχοι!! Θαυμασιο βγηκε!! :a0210:

attachment.php

Ειναι αλλο πραμα τελικα η ευκολια και η ακριβεια του CNC..

Βλεπω οτι τα 6.5-7μμ παχος ξυλου κανουν πολυ μεγαλη διαφορα ως προς το αρμονικοτερο της κατασκευης απο τα 5μμ.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Αριστη η διχρωμια, αψογη η εφαρμογη των τεμαχιων μεταξυ τους και οπως το φανταζομουν πετυχημενοι οι τροχοι!! Θαυμασιο βγηκε!! :a0210:

attachment.php

Ειναι αλλο πραμα τελικα η ευκολια και η ακριβεια του CNC..

Βλεπω οτι τα 6.5-7μμ παχος ξυλου κανουν πολυ μεγαλη διαφορα ως προς το αρμονικοτερο της κατασκευης απο τα 5μμ.

Πολυ ωραιο Μιχαλη! Αλλα οπα, ποιο cnc? Δεν το εφτιαξες με τα προξονοειδη?

Του Γιαννη ειναι, αυτος το εφτιαξε με το CNC που εχει και το ποσταρε στην προηγουμενη σελιδα.

Εγω απλα το σχολιασα, δεν εχω CNC.

Ευκολία υπάρχει. Βέβαια τα ροδάκια ναι μεν βγήκαν βάσει σχεδίου στο ρούτερ, αλλά τα στρογγυλέματα έγιναν στον τόρνο.

Πολύ ωραία δουλειά...
Μερακλωσα κι εγώ. Σχέδια που βρίσκουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Του Γιαννη ειναι, αυτος το εφτιαξε με το CNC που εχει και το ποσταρε στην προηγουμενη σελιδα.

Εγω απλα το σχολιασα, δεν εχω CNC.

-bye-
Εγω νομιζα το πηγες ενα βημα μετα. Σε σχεση με τη προηγουμενη προσπαθεια!

ΥΣ μηπως να παρω ενα cnc...?

-bye-
Εγω νομιζα το πηγες ενα βημα μετα. Σε σχεση με τη προηγουμενη προσπαθεια!

ΥΣ μηπως να παρω ενα cnc...?

Μπα οχι ακομα, εχει κοπο να μαθουμε το ειδικο προγραμμα και τα free plans ειναι λιγα.
Περιμενω να βγει CNC που να ρουφαει φωτο απο σκαναρισμα και να την κοβει. Εσυ να του δινεις μονο το βαθος κοπης και αλλες ευκολες παραμετρους :)

Πολύ ωραία δουλειά...
Μερακλωσα κι εγώ. Σχέδια που βρίσκουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω εισαι https://www.zenziwerken.de/Toys

Last edited:
Γιάννη υποκλίνομαι !!:worshippy: πανέμορφη κατασκευή, τέλεια. το μάτι επίσης πέφτει αμέσως στις ρόδες. ίσως το ποιο άψογο και όμορφο κομμάτι της κατασκευής.
Μόνο ο Αλ Πατσίνο λείπει από μέσα..

Ωραιότατο το αυτοκινητάκι μπράβο Γιάννη

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk