Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χομπυ Ξυλογλυπτικη & μικροξυλοκατασκευες! Ιδεες, κατασκευες και εργαλεια.

σωστο ειδικα ισοβενο πρεπει να ειναι 100% γιατι αλλιως θα ειναι απλα διακοσμητικο !!!

Απάντηση: Χομπυ Ξυλογλυπτικη & μικροξυλοκατασκευες! Ιδεες, κατασκευες και εργαλεια.

Φωτιζόμενη κορνιζά από κόντρα πλακέ.
Δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά είπα να την ανεβάσω.
:-)

DSCN2509_zps518c79bf.jpg

Re: Χομπυ Ξυλογλυπτικη & μικροξυλοκατασκευες! Ιδεες, κατασκευες και εργαλεια.

Respect! Εγω σκεφτηκα να κανω των Thundercats, αφου τελειωσω το project κιθαρα.

Απάντηση: Re: Χομπυ Ξυλογλυπτικη & μικροξυλοκατασκευες! Ιδεες, κατασκευες και εργαλει

χαχαχαχαχα!!!!
Πρέπει να έχεις βάλει κάμερα στο εργαστήριο μου.
Μόλις πριν από λίγο τύπωνα το σχέδιο των thundercats!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξαιρετικο!!!!
Με τι εργαλειο το εφτιαξες???

Ευχαριστώ!
Τον δράκο τον έκοψα με το moto saw την βάση την πέρασα περιμετρικά από το ρουτερ και έβαλα δυο αποστάτες για να υπάρχει κενό ανάμεσα στον δράκο και την βάση.
Τοποθέτησα και λίγα λεντ για να φωτίζουν το βράδυ.
Το μόνο που έμεινε είναι να βάψω την βάση με ανιλίνη και να τα περάσω όλα με ένα διάφανο βερνίκι σε σπρέι αλλά πρέπει να ζεστάνει λίγο ο καιρός πρώτα.
Αν το ξανά έφτιαχνα την βάση θα την έκανα στρογγυλή και όχι τετράγωνη.

Απάντηση: Re: Χομπυ Ξυλογλυπτικη & μικροξυλοκατασκευες! Ιδεες, κατασκευες και εργαλει

χα χα υπεροχω εχω τρελα με τους thundercas ringtone στο κινητο εχω ολες τις φιγουρες καθως και ολα τα επεισοδια !!ζηλεψα!!!!!!!

Κατασκευή καθρέφτη από κομμάτια ξύλου που βρήκα. Είναι το δώρο για τον παππού και την γιαγιά μιας και είχαν ένα παλιό και τους έσπασε. Για την κατασκευή του απο εργαλεία Parkside (LIdl) χρησιμοποίησα το φαλτσοπρίονο, την ηλεκτρικη πλάνη και το ηλεκτρικο καρφωτικό.
IMG_14506845184.jpgavend.jpgav3.jpgav2.jpg

Ωραίος έγινε ο καθρέπτης!

Mπραβο σου Γιαννη. Καθαρη δουλεια.
Πολυ μου αρεσουν οι απλες και πρακτικες κατασκευες.

Ευχαριστώ , έχω φτιάξει και άλλα πραγματάκια μικρά αλλα και μεγάλα , σιγά σιγά θα ανεβάζω ακόμα και μερικά παλιότερα.

Βρε Γιαννη τον πυρογραφο ξεχασες να αναφερεις!!!!

Πολυ ομορφο.
Ειναι και η επομενη δικη μου κατασκευη τωρα που πηρα το Rabbeting κοπτικο για το ρουτερακι μου!!!!

Ειδες η πλανη τι χρησιμη που ειναι για το ξεχονδρισμα των ξυλων απο τις παλλετες????
Προχθες βρηκα μια που ειχα αμφιβολια για το υλικο της καθως ηταν τοσο πολυ χνουδωτο απο την προχειρη κατεργασια της που ελεγα θα ειναι αχρηστο.
Τελικα με 1-2 πλανιαρισματα βγηκε το πραγματικο ξυλο που ηταν οξια!

Έχεις δίκιο και ο πυρογράφος του Lidl είναι! Lidlo-καθρέφτης!:operator: Ναι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κάνει το ξύλο σχεδόν καινούριο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με τα εργαλεία που είχε ο τύπος στο εργαστήρι του μάλλον για παράρτημα της NASA μου φαίνεται. Πάντως πολύ καλό...!!!

Χαχαχαχαχα!!!!

Εγω παντως απο ολα αυτα ζηλεψα την πλανη του!!!!

Παντως μου εδωσε ιδεα για χρηση σκουροχρωμου με ανοιχτοχρωμο ξυλο για δημιουργια παζλ σκακιερας κλπ!!!

Θα παω να παρω ενα κομματι οξια να παιξω μαζι με πευκο!