Αγάπη ούτε η κορδέλα κόβει ευθεία όπως το παγκοπρίονο να ξέρεις.
Φαντάσου ότι είναι μία πιο μεγάλη σέγα απλά.... ;-)
Αγάπη ούτε η κορδέλα κόβει ευθεία όπως το παγκοπρίονο να ξέρεις.
Φαντάσου ότι είναι μία πιο μεγάλη σέγα απλά.... ;-)
Μιχαλη σωστο προαισθημα εχεις
Απο τοτε που τον γνωρισα νομιζω 3 με 4 χρονια πρεπει να ειναι μεχρι σημερα μου εχει αλλαξει τροπο σκεψης στις κατασκευες και γενικα μου εχει χαρισει γνωσεις που για να τις αποκτουσα μονη μου θα ηθελα 10-15 χρονια αφου εσπαγα τα μουτρα μου αρκετές φορες. Ε το μονο του κακο ειναι οτι ειναι πολυ αναλυτικος αλλα ειναι καλο ταυτοχρονα![]()
με τον Κυριακο πλακιζουμε προφανως χαχχαχα
ΜαστροΣτελιο μη διαβασεις οτι εγραψα θα παρεις τα πανω σου![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
[/COLOR]Eδω η καλυτερη εναλλακτικη αντι παγκοπριονου.
![]()
Νικο εχεις ενα ποιντ αλλα δες τι σου ειπαΚι όμως δεν είναι έτσι.
Δεν υπάρχει κορδέλα που να είναι πιο ακριβής από παγκοπρίονο και αυτό γιατί όσο και να σφίξεις την κορδέλα πάλι θα υπάρχει ένα μικρό παλαντζάρισμα.
Η σύγκριση με σέγα ήταν ατυχής με συγχωρείτε.
Νικο εχεις ενα ποιντ αλλα δες τι σου ειπαστα 2 με 3 εκατοστα δε θα νιωσει Χριστο. Δεν υπαρχει μαραγκος σοβαρος χωρις δισκοπριονο ΚΑΙ πριονοκορδελα. Αν.ποτε χρειαστει να παρεις μια μεγαλη ταβλα απο μασιφ ξυλο πλατους 20 εκατοστων πχ και 5 εκατοστων παχος και θες να βγαλεις 2 εκατοστα πλατος η πριονοκορδελα θα αναλάβει οχι το δισκοπριονο και μετα η πλανη για να στρωσει τις ατέλειες
Ειναι αλλο πραμα εντελως. Σε μικρα παχυ ομως που θελει ο Δημητρης θα κανει την ιδια καλη δουλεια απλα θα αργησει λίγο παραπανω σε σχέση με το παγκοπρίονο
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Υγ ασε που τρώει λιγοτερο υλικο απο οτι ενα δισκοπριονο![]()
Τρωει λιγοτερο υλικο η πριονοκορδελα;;; Με την ταλαντωση που εχει τρωει μεχρι και 4 φορες το παχος της. Ποτε δεν εχω πεσει κατω απο 5 χιλιοστα τομη σε επαγγελματικη κορδελα σε ξυλουργειο που πηγαινω για τα χοντρα κομματια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.