Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Δηλαδή τραβάς με το ρουτερ ενα στρογγυλο γύρω γύρω?
Δηλαδή τραβάς με το ρουτερ ενα στρογγυλο γύρω γύρω?
ναιΔηλαδή τραβάς με το ρουτερ ενα στρογγυλο γύρω γύρω?
Συμφωνώ απόλυτα.Eμενα αυτο με το ρουτερ μου ακουγεται εντελως περιττο, χαλαει την αισθητικη αν δεν γινει τελειο και δεν το εχω δει και πουθενα.
Αν υπαρχει περιπτωση να καει το ξυλο καλυτερα να αφηνεις 1-2 χιλιοστα το ρεσω να εξεχει. Αντε να κοψεις και το φυτιλι λιγο.
Κι εμένα γι αυτό μου έκανε εντύπωση μιχαληEμενα αυτο με το ρουτερ μου ακουγεται εντελως περιττο, χαλαει την αισθητικη αν δεν γινει τελειο και δεν το εχω δει και πουθενα.
Αν υπαρχει περιπτωση να καει το ξυλο καλυτερα να αφηνεις 1-2 χιλιοστα το ρεσω να εξεχει. Αντε να κοψεις και το φυτιλι λιγο.
Eμενα αυτο με το ρουτερ μου ακουγεται εντελως περιττο, χαλαει την αισθητικη αν δεν γινει τελειο και δεν το εχω δει και πουθενα.
Δες λίγο τα δικά μου. Καθόλου περιττό δεν είναι...
Εκτός από ομορφιά προσθέτει και προστασία στο ξύλο από την φλόγα.
Τωρα παρατηρησα οτι τα κανεις ετσι, πριν δεν το ειχα συνειδητοποιησει Νικο!!!
Ομως θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν βλεπω να προσθετει κατι προς το ομορφοτερο η το πιο αισθητικο. Μην πω το αντιθετο.. αν και δεν το εχω δει με το ρεσω μεσα.
Βεβαια περι αισθητικης και τεχνης γενικοτερα δεν φημιζομαι και πολυ, οποτε μην το παρεις και κατακαρδα)
Μιχάλη αν δεν κάνω λάθος απ εκεί ρυθμίζεις κ μαζεύεις τα μπόσικα της γλυστρας του σιδηρόδρομου. Έρχεται ρυθμισμένο από το εργοστάσιο. Για να ρυθμίσεις λασκαρεις τα παξιμάδια κ σφίγγεις την άλλεν μέχρι να δουλεύει λίγο σφιχτά αλλά εύκολα ο σιδηρόδρομος. Αν δεν έχεις πρόβλημα μην τα πειραξεις θα σε παιδεψει πολύ να το βρεις
Μιχάλη αν δεν κάνω λάθος απ εκεί ρυθμίζεις κ μαζεύεις τα μπόσικα της γλυστρας του σιδηρόδρομου. Έρχεται ρυθμισμένο από το εργοστάσιο. Για να ρυθμίσεις λασκαρεις τα παξιμάδια κ σφίγγεις την άλλεν μέχρι να δουλεύει λίγο σφιχτά αλλά εύκολα ο σιδηρόδρομος. Αν δεν έχεις πρόβλημα μην τα πειραξεις θα σε παιδεψει πολύ να το βρεις
Ναι, ετσι ειναι, ρυθμιζεις την ομαλοτητα της κινησης στον σιδηροδρομο. Αυτα τα gib strips ειναι μεταλλικα ελασματα. Οταν φαγωνονται απο την χρηση, ρυθμιζεις τα αλλενακια για τα μποσικα.
Τα αφηνω οπως ειναι γιατι δεν υπαρχει σχεδιαγραμμα για το πως ακριβως ειναι τοποθετημενα, αρα οποιαδηποτε ρυθμιση θα γινει στα τυφλα... αρα ταλαιπωρια οπως σωστα ειπατε.. no good.
Μερσι παιδες!
View attachment 129945
Αρχίζω να στοκάρω εύκολες μικροκατασκευές για μικροδωράκια (σε ανύποπτο χρόνο) σε παιδιά φίλων!
View attachment 129945
Αρχίζω να στοκάρω εύκολες μικροκατασκευές για μικροδωράκια (σε ανύποπτο χρόνο) σε παιδιά φίλων!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.