Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όταν στολιστεί θα βάλω κι εγώ λαμπάκια στο Ρούντολφ αλλά όχι στη μύτη, δεν μου αρέσει.
Στα κέρατα θα τα κρεμάσω.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Για να περαστεί οποιαδηποτε καλωδιωση και φωλιά μπαταρίας στο σωμα του ελαφιού, θεωρω οτι ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιαχτεί απο δυο ίδιες πλάκες κόντρα πλακέ. Σε πρωτη φαση θα κοπούν και οι δυο στο σχημα του σωματος. Στην μια θα σκαφτεί με το ρούτερ το αυλακι απ'όπου θα περναει το καλωδιο και θα κρυφτεί η όποια μπαταρία και η άλλη θα ερθει απο πάνω και θα το καπακώσει. Οι μικροδιαφορές και ατέλειες που θα υπαρχουν στις ακμές μετα την ένωση των δύο πλακών θα εξομαλυνθούν ειτε με ρούτερ-τριμερ, είτε με κυλινδρικό γυαλοχαρτο στο κολωνάτο, είτε με λιμάρισμα και γυαλόχαρτο στο χέρι. Επειδη το παχος του σωματος θα ειναι πλεον οσο δύο φυλλα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν εξ'αρχής πιο λεπτά φύλλα στο σωμα και πιο χοντρά σε πόδια και κέρατα ώστε τα τελικά πάχη να είναι σε όλα τα ίδια.
Είναι λίγο πιο μπελάς, αλλά στα πιο μεγάλου μεγέθους πιστεύω ότι αξΐζει τοκ κόπο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όταν στολιστεί θα βάλω κι εγώ λαμπάκια στο Ρούντολφ αλλά όχι στη μύτη, δεν μου αρέσει.
Στα κέρατα θα τα κρεμάσω.

χε χε να τονιστούν τα κέρατα:worshippy:

Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν πιςτευω οτι αξίζει τον κόπο με τα φωτάκια...ειναι πολυ όμορφα ετσι όπως ειναι...

Καλό μεσημέρι.

κουκλί!
Σε λίγο βλέπω να επενδύεις με ξύλο όλο το σπίτι Παππού!! :)

Κώστα άλλο πράγμα αυτό! Μου αρέσει που έχεις ποικιλία στις κατασκευές σου!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

κουκλί!
Σε λίγο βλέπω να επενδύεις με ξύλο όλο το σπίτι Παππού!! :)

Τα περισσότερα τα δίνω σε φίλους κ γνωστούς μωρέ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα άλλο πράγμα αυτό! Μου αρέσει που έχεις ποικιλία στις κατασκευές σου!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Νάσαι καλά Γιώργο.

Κώστα Top Multi DIYer

Καλό μεσημέρι.

Δώσε πόνο παππού... :worshippy: :grinning-smiley-043 Παππούς αλλά έχεις βάλει σε όλους μας τα γυαλιά από πλευράς παραγωγικότητας... :firstprize: :a0210:

Δώσε πόνο παππού... :worshippy: :grinning-smiley-043 Παππούς αλλά έχεις βάλει σε όλους μας τα γυαλιά από πλευράς παραγωγικότητας... :firstprize: :a0210:

:ernaehrung004:

Ωραίος :SFGSFGSF:
Μπράβο ρε Κώστα... Καιρός ν´ αλλάξεις avatar. :flipout:

Duracell_Bunny.png

Μπράβο Κώστα, πολυ ωραίο.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Τα περισσότερα τα δίνω σε φίλους κ γνωστούς μωρέ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νάσαι καλά Γιώργο.

Σαν και μένα!!!