Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τελεια!! Σαν αυτα που βλεπουμε στο διαδικτυο για να τα αντιγραψουμε!! :a0210:

Αψογος ο Νεκτάριος :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπράβο Νεκτ. αν κ θα τα δει ο Diab. k θα σε μαλωσει που δεν έβαλες k λίγο το ρούτερ περιθωρίων !

Και όχι μόνο...
Οι υποδοχές είναι πολύ άγριες και θέλουν απαραίτητα λείανση γιατί φαίνονται.
Με ένα μυτερό σκαρπέλο αφαίρεσε διαδοχικά λεπτές φλούδες και με ένα ψιλο γυαλόχαρτο πέρασε τις μισοχαρακτές για να μην χτυπάει στο μάτι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συναθλητη μου -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα @@ μου τι θα πει...:flipout:

Καλά βγάζει τις βίδες η πένσα αλλά μου φαίνεται τα αυλάκια φαγώθηκαν σύντομα, λες να φταίνε οι βίδες?

Εξυπνο και καλοφτιαγμενο Νεκταριε ! Με την πριονοκορδελα τα εκοψες??

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Νεκ, (αντ)έγραψες...Ωραία.:a0210:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εξυπνο και καλοφτιαγμενο Νεκταριε ! Με την πριονοκορδελα τα εκοψες??

Gks190 σε παγκο

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δημήτρη σούχω πει οτι οι κατασκευές σου μ´ αρέσουν πάρα πολύ, έ;
Να μην τα ξαναλέμε... Εξαιρετικά και τα δύο! :a0210:
Μπράβο.

Φίλε Μπάμπη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, όπως φυσικά και όλους του υπόλοιπους συναδέλφους εδώ μέσα.

Ανεβάζω ένα ημιτελές "έργο",γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω,οπότε χρειάζομαι και τη γνώμη σας.
IMG_20161127_155506.jpg
Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει ως έχει (απλά διακοσμητικό),ή αν θα βάλω ρεσό στη βάση (απ`την πίσω μεριά) ώστε να "αχνοφέγγει"....
Βοήθεια!Έχει σταματήσει το μυαλό μου εντελώς!

Ανεβάζω ένα ημιτελές "έργο",γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω,οπότε χρειάζομαι και τη γνώμη σας.
View attachment 134881
Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει ως έχει (απλά διακοσμητικό),ή αν θα βάλω ρεσό στη βάση (απ`την πίσω μεριά) ώστε να "αχνοφέγγει"....
Βοήθεια!Έχει σταματήσει το μυαλό μου εντελώς!

Οχι ρεσω. Σποτακι απο πανω λοξα να το φωτιζει σαν μουσικη σκηνη. Τη βαση εγω θα την εκαν λιγο πιο ακανονιστη. Πιο πολυ σε οβαλ με κυματιστα ακρα.

Φοβερή ιδέα (αν και δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω)!
Η βάση δεν υπάρχει ακόμα,θα φτιαχτεί όταν αποφασίσω τι στο καλό θα κάνω!

Ωραιότατο !!!! :worshippy::worshippy:
Εγώ θα άφηνα τις φιγούρες μαύρες και θα χρωμάτιζα λίγο τα όργανα ανάλογα με τα αυθεντικά.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Υπέροχο!

Τα χρωματα δεν θα τα πειραζα. Την βαση μονο, σε πιο ακανονιστο, ισως οβαλ σχημα, και μου αρεσει η ιδεα με τα ρεσο απο πισω.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Waldorf παρα πολυ ωραιο !! Εγω θα αφηνα τις φιγουρες μαυρες οπως τις εχεις κανει, θα προτιμουσα το κλειδι του σολ με τις νοτες εγχρωμο (π.χ κοκκινο ή χρυσαφι)
και στην βαση θα δοκιμαζα ledoταινια να φωτιζει απο κατω προς τα επανω σαν το οπισθιο φωτισμο σκηνης μπαρ.

Κουκλα ειναι!
Για το φωτισμο, εξαρταται η κλιμακα του εργου ποια ειναι.
Το σποτακι εχει ογκο, η λεντοταινια οχι, σλλα πρεπει καπου να μπει το τροφοδοτικο.
Το κερακι ειναι πιο κλασσικο και αν ειναι διακοσμητικο, περιστασιακα το κερακι μπορει να αναβει ή οχι.