Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωωωω, να'το και το κουτάκι, και έλεγα πως και δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό. Τα εσωτερικά του συρταριού πως θα τα λειάνεις τώρα που κόλλησες την πρόσοψη και το πίσω; με το spindle sander θα ήταν πιο ευκολο οσο ήταν ακόμα ανοιχτό.
Θα γινει πολυ ωραίο, ειναι και απο τα πραγματα που μονο με κορδέλα μπορούν να γίνουν.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο με ένα γυαλοχαρτάκι & τέλος !

Το κουτάκι τώρα στο εσωτερικό του ή θα μείνει όπως είναι ή θα βαφτεί μαύρο πλαστικό αφού μασκαριστεί ή θα ντυθεί με μια ψιλή τσόχα.

Την άλλη την "αμερικανιά" με το βάψιμο (Flocker) δεν την κατέχω & ούτε έχω τα υλικά.
https://www.amazon.com/gp/product/B...s2&tag=thedrunwood-20&linkId=T7NCJ6IV4ZZPCLVH

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μου αρεσει πολυ οπως βγηκε. Εχω και μια συμπαθεια στα σοκορα του κοντρα πλακε. Τι βαθος εχει; Εκμεταλλευτηκες το μεγιστο που χωραει η κορδελα;

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μου αρεσει πολυ οπως βγηκε. Εχω και μια συμπαθεια στα σοκορα του κοντρα πλακε. Τι βαθος εχει; Εκμεταλλευτηκες το μεγιστο που χωραει η κορδελα;

H κορδέλα αυτή πάει μέχρι 18 cm.

Κάπως έτσι θα γίνει όταν τελειώσει. Αφού πήρα "άνωθεν έγκριση" είμαστε ok!

Πολύ ωραίο.
Αν ήταν από μασίφ ξύλο θα ήταν ακόμα καλύτερο αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! :)
Την επόμενη φορά!

Πολύ ωραίο.
Αν ήταν από μασίφ ξύλο θα ήταν ακόμα καλύτερο αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! :)
Την επόμενη φορά!

Να δεις που αν είχα θα έβαζα Osb !

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γιατί ρε μάστορα μου.
Το Osb μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε για τα πάντα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

πολύ όμορφο Κώστα!
η γνώμη μου είναι εσωτερικά να κολλήσεις τσόχα ή βελούδο να δώσει αρχοντιά!

Πολυ ομορφο το νεο σου κουτακι Κωστα.
Με αφορμη την αναφορα σου στο Flocker, ρωταω μηπως καποιος το εχει χρησιμοποιησει να μας πει εαν ειναι ευκολη η εφαρμογη του! Με εχει φαει ενας φιλος μου να βαψουμε με αυτο κατι ηχεια και το αποφευγω.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γιατί ρε μάστορα μου.
Το Osb μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε για τα πάντα.

Χαχαχα!!! Εγώ δεν το είπα αυτό! Είπα ότι κάνει για πολλά όχι για τα πάντα! :p

Ωραιοτατο Κωστα με κατι τετοιεσ κατασκευεσ προσπαθω να πεισω το θηριο μου για καποια εργαλεια που χρειαζωμαι.Το προβλημα ειναι οτι χρειαζωμαι πολλα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Χαχαχα!!! Εγώ δεν το είπα αυτό! Είπα ότι κάνει για πολλά όχι για τα πάντα! :p

Ρε πόσα τέτοια ξέρεις, μικρέ Τσιχαντιστή !

Ωραιοτατο Κωστα με κατι τετοιεσ κατασκευεσ προσπαθω να πεισω το θηριο μου για καποια εργαλεια που χρειαζωμαι.Το προβλημα ειναι οτι χρειαζωμαι πολλα

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Πολυ ομορφο το νεο σου κουτακι Κωστα.
Με αφορμη την αναφορα σου στο Flocker, ρωταω μηπως καποιος το εχει χρησιμοποιησει να μας πει εαν ειναι ευκολη η εφαρμογη του! Με εχει φαει ενας φιλος μου να βαψουμε με αυτο κατι ηχεια και το αποφευγω.

:ernaehrung004:

Θα το δω Σωτήρη. Εμένα η κάψα μου ήταν να το ετοιμάσω στην κορδέλα.

Τα υπόλοιπα "σκουλαρίκια" (τσόχα κλπ) ας τα αναλάβει η παραλήπτρια.

πολύ όμορφο το κουτάκι σου costas 1965 τελικά οι κορδέλες κάνουν μαγικά !!!

Mπορεις να κανεις τετοια κουτακια και σε επιτραπεζια σεγα, πιο μικρα βεβαια.

πολύ όμορφο το κουτάκι σου costas 1965 τελικά οι κορδέλες κάνουν μαγικά !!!

Mπορεις να κανεις τετοια κουτακια και σε επιτραπεζια σεγα, πιο μικρα βεβαια.

-bye-

Μπραβο ρε παππου. Μου αρεσουν πολυ τα κουτακια!

Μπραβο ρε παππου. Μου αρεσουν πολυ τα κουτακια!

Που είσαι εσύ Νεκτ.?
Τελειώσες στην Θάσο?