Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Eυχαριστω Κυριακο!

Κοστισε 85,5 ευρω απο DX.com συν ~1.5 ευρω ασφαλεια για την περιπτωση που πληρωνα τελωνειο. Σε αποζημειωνουν μεχρι 35-40 ευρω μαξ.
http://www.dx.com/p/neje-dk-bl-desk...ter-bluetooth-4-0-6000mah-446562#.WYQmJelLeUk

Το πακετο εχει διαστασεις ~ 30εκ χ 20εκ. χ25εκ. Ειναι σχετικα μεγαλο αλλα ειναι ελαφρυ, λιγο πανω απο ενα κιλο.

Yπαρχει ακριβως το ιδιο στο amazon.de αλλα ερχεται στα 130 ευρω με τα μεταφορικα.https://www.amazon.de/dp/B0727VDF58?psc=1

Αψογα Μιχαλη!
Εξαιρετικη την βρισκω αυτη την υπηρεσια για το τελωνειο σιγουρα ειναι στα συν του μαγαζιου!!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κωστή για Α4 θα κοστίζει τετραψήφιο νούμερο νομίζω..Καλορίζικο Μιχάλη,εντυπωσιακό!

Μπα. Ειναι open απλες κατασκευες. 170 για Α3 https://www.banggood.com/2500mW-A3-...r-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=search

Ευχαριστω Νικο, ειναι πολυ δημιουργικο αυτο το gadget, κριμα που δεν εχω την φαντασια που χρειαζεται για να αξιοποιηθει στο επακρο.

Κωστα υπαρχουν και Α3 μοντελα που ειναι γυρω στα 150 ευρω, αασυναρμολογητα. Η τιμη ανεβαινει οταν ανεβαινει και η ισχυς του laser.
Nομιζω οτι ενα laser ισχυος πανω απο 1w ειναι χρησιμο για γρηγορο καψιμο αλλιως αργει. Aν καποιος το θελει μονο για γραμματα, τοτε και 500mw ειναι οκ.
Αυτο που πηρα εγω ειναι ισχυος 1.5w. Eχει και ανταλλακτικες κεφαλες laser γυρω στα 15 ευρω σε περιπτωση που χαλασει. Η αλλαγη κεφαλης ειναι πανευκολη.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σε ευχαριστώ. Θα το ψάξω από Φθινόπωρο. Καλές δημιουργίες σου εύχομαι.

Pink Floyd, το βρετανικό μουσικό συγκρότημα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ μουσικής. Φτιαγμένο από ξύλο δρυός, περασμένο με teak oil.
pink floyf.jpg

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Pink Floyd, το βρετανικό μουσικό συγκρότημα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ μουσικής. Φτιαγμένο από ξύλο δρυός, περασμένο με teak oil.
View attachment 143487

Πλακα κανεις...:adore:
Προσκυνω στο ταλεντο αλλα και την υπομονη σου!

Τέλειο βγήκε! Τι διάσταση έχει περίπου; Μου αρέσει το παιχνίδι που κάνει με τη σκιά του στον τοίχο.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ, πολύ εντυπωσιακό.

Μου θυμιζει την εποχη που το μαλλι εφτανε ανετα στουσ ομουσ το prince πακετο στην τσεπη και μποτα σπιρουνι στο ποδι η εποχη τησ ανεμελειασ και του rock η μουσικη που ακομα και σημερα με συντροφευει στο χομπι μου μπραβο βρε Σπυρο γεια στα χερια σου

Απιθανο, congrats.
Εμενα μου θυμισε ενα "ζαβο" Μεγαλο Σαββατο, που μου την ειχε καρφωσει, και ειχα παει να ξαναδω ακομα μια φορα, παρεα με το "Cutty" μου και τα τσιγαρακια μου, τελευταια παρασταση το "The Wall" σινεμα (διπλα απο την Beau Rivage). Ειμαστε μεσα 10 ατομα μετρημενα, αλλα την ειχαμε καταβρει.

Welcome my son, welcome to the machine.
Where have you been?
It's alright we know where you've been.

Απιθανο, congrats.
Εμενα μου θυμισε ενα "ζαβο" Μεγαλο Σαββατο, που μου την ειχε καρφωσει, και ειχα παει να ξαναδω ακομα μια φορα, παρεα με το "Cutty" μου και τα τσιγαρακια μου, τελευταια παρασταση το "The Wall" σινεμα (διπλα απο την Beau Rivage). Ειμαστε μεσα 10 ατομα μετρημενα, αλλα την ειχαμε καταβρει.

Welcome my son, welcome to the machine.
Where have you been?
It's alright we know where you've been.

Πόσο αρχαίος είσαι τελικά ρε συ Τζιμ ! ?
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κινηματογράφος_Παλλάς_Πάτρας

Ξεκίνησα να φτιάξω μερικά καραβάκια, να κόψω το περίγραμμα και να ρουταρω την καρινα να τα παρω μαζί στο νησι να τα τελειωσω.
20170816_200550.jpg

Nεα μεθοδος κατασκευης για καραβακια!!:))
Mπραβο Κυριακο ωραιοτατο καλοκαιρινο προτζεκτακι!!

Καλη και καθαρη φωτογραφια, με το νεο κινητο?

Ναι Μιχαλη!
Βασικα ακολουθω την πεπατημενη μεθοδο κατασκευης των προηγουμενων!
Ξεγυρισμα περιγραμματος, ρουταρισμα στην καρινα και επειτα βαφη και στολισμος!

IMG_20160122_143933.jpg