Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα, έχω χάσει τη μπάλα... :flipout:
Έχεις φτιάξει τόσα πολλά και τόσο όμορφα πράγματα που, έτσι κι έκανες καμιά έκθεση, θα γινόταν το έλα να δείς.
Είμαι σίγουρος όμως οτι δεν έχεις ούτε το 10% απ´ αυτά που έφτιαξες, τα έχεις "σπείρει" δεξιά-αριστερά σε γνωστούς και φίλους. :grinning-smiley-043
Ζηλεύω την όρεξη και την ενέργειά σου. Μακάρι να συνεχίσεις για πάρα πολλά χρόνια έτσι! :ernaehrung004:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σε ευχαριστώ πολύ κ. Μπάμπη. Νάσαι καλά.

Παππους...χα, μονο στο ονομα
Νιουδι με αποδειξεις! Ουτε duracell να ειχες καταπιει, δεν σε σταματαει τιποτα και μακαρι να σε παντα ετσι ορεξατος και δημιουργικος.

Παππους...χα, μονο στο ονομα
Νιουδι με αποδειξεις! Ουτε duracell να ειχες καταπιει, δεν σε σταματαει τιποτα και μακαρι να σε παντα ετσι ορεξατος και δημιουργικος.

:a0210:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Είσαι αρχηγός Παππού. Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι τώρα που λείπω εγώ στα ξένα πρέπει εσύ να με αναπληρώνεις και με το παραπάνω...

Νικόλα άστα αυτά κ το λινέλαιο τελειώνει.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε τι θα κάνουμε...

Δεν μπορεί τώρα, προμηθεύει τον Ελληνικό στρατό για τη συντήρηση οπλισμού. :flipout:

Κώστα θέλω και εγώ από αυτό το περίεργο λάδι.

Εντάξει Νικόλα. Αν δεν βοηθήσει ο Diabolic με τις αποχρώσεις θα παραγγείλω εγώ άμεσα 2 κουτιά. Πορτοκαλέλαιο (αραιωτικό) έχω αρκετό.

Ελπίζω να είναι το σωστό νήμα , αν όχι θα δώσω δουλεία στους διαχειριστές !!!

Τελικά έκανα τον θρησκευτικό γάμο , με το ετερον ήμιση θέλαμε να φτιάξουμε - φτιάξω κατι διαφορετικό και προτότυπο !(οι φωτογραφίες είναι ανακατεμένες αλλά πιστευω ότι βγάζετε άκρη ) !

Πρώτη σκέψη ήταν μια σκάλα με διακοσμητικά , τελικά χρησιμοποιώντας υπάρχουσες κατασκευές , και φτιάχνοντας απο την αρχη μια σκάλα απο ταβλες του πρακτικέρ την οποία συναρμολόγησα με το συρραπτικό του λιντλ (για διάφορους λόγους δεν ήθελα καβίλιες ή βίδες ) , πάνω έβαλα ξύλινα γράμματα MDF (LOVE) κάτω 2 κορνιζες με φωτογραφίες και στο πλάι κατασκευές που δείχνουν την πορεία της σχέσης μας , και ανάμεσα κεράκα απο jumbo ! Αθελά μου σχηματίστηκε το γραμα L (LOVE -ΛΑΜΠΡΙΝΉ )

Η δέυτερη κατασκευή θέλαμε να ήταν κάτι για ευχές παράλληλα με το βιβλιο ευχών .

Χρησιμοποίησα MDF 18άρι για το κάτω μερος της φιγούρας και 8άρι για την καρδιά , έγινε ''σπαστο '' γιατι αφενός ήθελα όταν κολληθουν οι καρδιες στο πανω μερος να μην εξέχουν πολύ απο το κάτω αλλά και γιατί (και πιο σημαντικό ) κανενα αυτοκίνητο δεν το χορούσε να το μεταφερει ολόκληρο απο την Αθηνα έως την Πρεβεζα που έπρεπε να πάει .Έφτιαξα 140 καρδιες (μικρες και μεγαλες ) απο ενα μεγάλο πετσικαρισμενο κομμάτι 6άρι κοντρα πλακε που μου είχε περισσέψει , απο πίσω έβαλά αυτοκολητο με βέλκρο γιατί ηθελα καποιες καρδιες που θα έγραφαν βλακιουλες (όπως και έγινε )να τις αντικαταστήσω με άλλες απλά ξκολόνταν την μια και βάζωντας την άλλη στη θέση της .Το κουτακι ήταν ενα φθηνο απο ένα μαγαζι με διακοσμητικά με κόστος σχεδον 10 ευρω (το μονο που δεν εφτιαξα εγω ) και φυσικά εφτιαξα και τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης .

Μπαίνοντας στον προθαλαμο του κεντρου αριστερα ηταν η σκαλα , διπλα της το τραπεζακι και διπλα η φιγουρα

Ελπίζω να μην σας κουρασα πολύ , υπαρχουν φωτο απο όλα τα στάδια της κατασκευής !!!

received_10203455839032725.jpg
[/IMG]

received_10203455838952723.jpg
[/IMG]

received_10203455838792719.jpg
[/IMG]

20170718_134241.jpg
[/IMG]

20170809_214740.jpg
[/IMG]

20170803_145117.jpg
[/IMG]

20170724_210604.jpg
[/IMG]

20170731_175222.jpg
[/IMG]

Πρωτότυπα,ρομαντικά,μοναδικά. :SFGSFGSF:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι πάντα,μέ υγεία.

να ζησετε καλα και παντα ευτυχισμενοι
χρυσοχερης ο γαμπρος, μπραβο σου

Πραγματικα Γιωργο εδωσες μια εντελως προσωπικη, ξεχωριστη και ομορφη νοτα στην τελετη! Συγχαρητηρια και παλι να ζησετε ευτυχισμενοι!!

Εναν Μιχαλη Red που πηγαινε στη Σχολη Μωραιτη γυρω στο 1980 τον εχεις τιποτα?

Βιον ανθοσπαρτον Γιωργο να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι υπεροχα ειναι ολα

Πολλές χαρές και ευτυχία σας εύχομαι Γιώργο.
Πριν διαβάσω την περιγραφή νόμιζα ότι και το κουτάκι εσύ το έφτιαξες. Ελπίζω πάντως να έχετε πολύ χώρο στο σπίτι, να χωρέσει η καρδιά που είναι ίσα με το μπόι σου... Χαχαααα ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κοκκινοι ταυροι και χημεια μακακιες.............ΕΡΩΤΑΣ............Δινει φτερα και απογειωνει ΚΑΙ τις κατασκευες.
(Να συμπληρωσω...και η αγαπη τις συντηρει).

Νεκ θα μπορουσα να πω οτι αυτο δεν ειναι πορτα απο ελικοπτερο. Περισσοτερο μοιαζει με ξυλινο πλαισιο εσωτερικης χειρολαβης πορτας αυτοκινητου η ακομα και με πλαισιακι προβολεα ομιχλης στην προφυλακτηρα!!!!!!!!!!
(Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο cbf)

Αν μη τι αλλο η νυφη ξερει οτι παιρνει χρυσοχερη...
Συγχαρητηρια...βιον ανθοσπαρτον και οτι επιθυμειτε...!!!
Να ειστε ευτυχισμενοι...

Να ζήσετε με υγεία και χαρά.