Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όμορφη κατασκευή Νεκτ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Θελω να μοιραστω μαζι σασ καποια απο τα εργα που εχω φτοιαξει μιασ και σιγα σιγα ετοιμαζωμαι για φρεσκα
2df271b75167d64e5d6f73278951a6e1.jpg
5fc0ca31de44119cc9237372e9f95c6a.jpg
8da439ddd6f58da8bd2de53c1d123aea.jpg
6f5544d79cbb36c627eddbce2091abb9.jpg
527b794e233eee26dddfb591d93ceeee.jpg
4a1ee5e407925de92c8e7def1a40aa4f.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο έπρεπε να γράψεις << έργα τέχνης >>. τα ποτήρια είναι σε τόρνο φτοιαγμένα;

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφα όλα Κυριάκο!
Νεκτάριε γιατί "άγρια" η μολυβοθήκη σου?

Κυριάκο πολύ ωραίες κατασκευές :a0210:
Νεκτάριε απλή καί ωραία η μολυβοθήκη.

Κυριάκο έπρεπε να γράψεις << έργα τέχνης >>. τα ποτήρια είναι σε τόρνο φτοιαγμένα;
Σε αυτοσχεδιο Παυλο που δεν εχω πια σευχαριστω

Κυριακο εισαι καλλιτεχνης, οποτε καιντα εργα σου ειναι εργα τεχνης!

Η μολυβοθηκη μου ειναι αγρια λογω της τραχειας εσωτερικης υφης και λογω της αρχικης φυσης των ξυλων. Επισης δεν εχει το στοιχειο του ντιζαιν, ειναι ενας κυβος με τρυπες.

Πρωτότυπες και ωραίες κατασκευές Κούλη.

Νεκταριε, Παναγιωτη και Νικο σασ ευχαριστω

Κουλη γεια στα χερια σου φιλε μου ! συνεχισε ετσι με μερακι ! Πολλα μπραβο!

Πολύ, πολύ όμορφα Κυριάκο. Άλλη τεχνική, άλλη αντίληψη στην κατεργασία του ξύλου.

Ευχαριστω Νικο.Κωστα να εισαι καλα καποια στιγμη θα σασ δειξω και τα υπολοιπα

Πολύ ωραία όλα!
Μπράβο!

Mπραβο Κυριακο μερακλη, τετοια εργα κοσμουν το νημα!:a0210:
Μονο θα προτιμουσαμε ολοι νομιζω να ελεγες δυο λογια παραπανω για το καθενα.

Ξεκινησα να φτιάξω την τριγωνική μολυβοθηκη της περασμενης εβδομάδας και εγώ, αλλά εκεί που πήγα να κατεβάσω το σχέδιο, είδα ένα άλλο που είχε βγάλει πριν κάνα μήνα που δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου, οπότε το προτίμησα. Πιστολάκι που εκτοξεύει λαστιχάκια λοιπόν, με απομεινάρια από διάφορα κόντρα πλακέ παλιών κατασκευών. Οι κοπές έγιναν όλες με την κορδέλα της πρόξξον, τρίψιμο και λιμάρισμα με γυαλόχαρτα στο χέρι και για φινίρισμα τρία χέρια σπρέυ βερνίκι νίτρου. Ευκολάκι και ωραίο παιχνιδάκι για όσους έχουν πιτσιρίκια.

yEnvfrP.jpg

vWnrciI.jpg

Εδώ το βίντεο και τα σχέδια για όποιον θέλει να το φτιάξει.

https://youtu.be/gR4BPM_O7c0

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ξεκινησα να φτιάξω την τριγωνική μολυβοθηκη της περασμενης εβδομάδας και εγώ, αλλά εκεί που πήγα να κατεβάσω το σχέδιο, είδα ένα άλλο που είχε βγάλει πριν κάνα μήνα που δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου, οπότε το προτίμησα. Πιστολάκι που εκτοξεύει λαστιχάκια λοιπόν, με απομεινάρια από διάφορα κόντρα πλακέ παλιών κατασκευών. Οι κοπές έγιναν όλες με την κορδέλα της πρόξξον, τρίψιμο και λιμάρισμα με γυαλόχαρτα στο χέρι και για φινίρισμα τρία χέρια σπρέυ βερνίκι νίτρου. Ευκολάκι και ωραίο παιχνιδάκι για όσους έχουν πιτσιρίκια.

yEnvfrP.jpg

vWnrciI.jpg

Εδώ το βίντεο και τα σχέδια για όποιον θέλει να το φτιάξει.

https://youtu.be/gR4BPM_O7c0

Αν και ειμαι κατα τη χρηση οπλων για παιχνιδι απο παιδια, αυτο μαλλον θα το φτιαξω, για μενα! :grinning-smiley-043

Έχει πλάκα και λειτουργεί όντως. Εν τω μεταξύ άμα δείτε σχετικά βίντεο, έχουν απίστευτα αντίστοιχα σχέδια για πιστόλια και τυφέκια λαστιχακίων, μέχρι και Μ16 με πτυσσόμενο κοντάκι και ημιαυτόματο μηχανισμό είδα... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk