Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Το είχα δει σε πλανόδιο
73fde6c092ec428e6df11dc77a5e7b78.jpg
82f0e9f7e301c7c294a36f17c4a955aa.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο μαστόρια, πολύ παραγωγική η ομάδα αυτές τις μέρες. :a0210:
Γιώργο, είσαι ο πιο φοβερός καψουρο-καλλιτέχνης του forum λέμε... Από καρδούλα σε καρδούλα μας το πάς. :grinning-smiley-043

Τέλειωσα κι εγώ σήμερα τη χθεσινή ασχολία μου...
Δείτε τη για λίγο γιατί μετά θα την κατεβάσουμε μην τυχόν και τη δεί ο Νεκτάριος... :flipout:

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    134.1 KB · Views: 159
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλημέρα ! 3 πτυσσόμενα ξύλινα καλαθάκια [ για ψάξιμο στο pinterest - γουγλη (collapsible wooden basket ) ] , απο απλό ελατάκι αλλά με όμορφα νερά και πέρασμα με Μεσολογγιτικο ελαιόλαδο , πραγματικά πολύ απλη κατασκευή και σχετικά γρήγορη , το μέγιστο πλάτος είναι 20 εκατοστά (δεν ειχα άλλο ξύλο ) σε μεγαλύτερο θα δείξει καλύτερα , και bonus μερικά 3D σχεδιάκια με την σέγα .(υπάρχουν και αλλές φωτογραφίες για μεγαλύτερη κατανόηση της κατασκευής )

τι εφτιαξες ρε φιλε ... φοβερα ολα μπραβο σου

Λίγο πριν καεί η ελίτσα στο τζάκι έγινε ρεσώ (50 φ άνοιγμα) στο ξυλοτορνάκι της Boston για ένα φίλο.

Κωστα επιτηδες μου το κανεις με τις ελιες λιγο πριν μπουν στο τζακι

Γιώργο, είσαι ο πιο φοβερός καψουρο-καλλιτέχνης του forum λέμε... Από καρδούλα σε καρδούλα μας το πάς. :grinning-smiley-043

Τέλειωσα κι εγώ σήμερα τη χθεσινή ασχολία μου...
Δείτε τη για λίγο γιατί μετά θα την κατεβάσουμε μην τυχόν και τη δεί ο Νεκτάριος... :flipout:

Μπαμπη τελοιο το φινιρισμα σου

Πολυ φινετσατο το κουτακι Μπαμπη και το συνολο ακομα ομορφοτερο!!

Γιωργο θαυμασια ιδεα το πτυσσομενο καλαθακι, παρα πολυ ωραιο, οπως και τα μικρα 3D σεγοεργακια!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπαμπη τελοιο το φινιρισμα σου

Πολυ φινετσατο το κουτακι Μπαμπη και το συνολο ακομα ομορφοτερο!!

Ευχαριστώ πολύ..:a0210:
Το φινίρισμα το χαίρομαι... Και δοκιμάζω συνεχώς νέες τεχνικές.
Κι επειδή μ´άρεσε πολύ η τελευταία παραγγελία στυλό που έφτιαξα, πριν ξεμείνω από υλικά, τώρα κάθομαι και φτιάχνω τα ξύλινα μέρη χωρίς τα εντόσθια. Έτσι για το άθλημα. :flipout:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    181.4 KB · Views: 140
  • 3.jpg
    3.jpg
    169.1 KB · Views: 140

πολύ όμορφο Μπάμπη, δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο από σένα πάντως..

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κυριοι οπωσ σωστα το εθεσε ο Νικοσ απλα θαυμαζεισ

Όσα πω!πω! και να πούμε είναι λίγα. Κύριοι ζωγραφίζετε! :SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Μπράβο κ. Babis.
Εγώ για λίγο στα πιτς είναι πολλά τα 12ωρα καρδιά μου.

Μπράβο κ. Babis.
Εγώ για λίγο στα πιτς είναι πολλά τα 12ωρα καρδιά μου.

υπερ-κινητικός για την ηλικία σου, χαλάρωσε λιγάκι, δούλεψε και στο ρελαντί να πέσουν λίγο οι στροφές...

υπερ-κινητικός για την ηλικία σου, χαλάρωσε λιγάκι, δούλεψε και στο ρελαντί να πέσουν λίγο οι στροφές...

-bye-

Αμάν ρε Γιωργάρα... Τι μαχαιριά ήταν αυτή; :bang:
Μια χαρά ηλικία έχει ο άνθρωπος...

Η καλύτερη θα είναι σε 5-10 χρόνια... Αλλά και τώρα καλή είναι. :silly:

μακάρι να φτάσω και εγώ εκεί :grinning-smiley-043

μακάρι να φτάσω και εγώ εκεί :grinning-smiley-043

Δεν έχεις ανάγκη εσύ, αντέχεις... Είσαι Parkside... :flipout:

:worshippy::worshippy:

Χαχαχαχα , Για να καταφέρνω να έχω εργαστήριο μέσα στο δωμάτιο αλλά και για την χρηματοδότηση των εργαλείων είναι απαραίτητες οι καρδούλες !!!!!!