Καλημέρα ! 3 πτυσσόμενα ξύλινα καλαθάκια [ για ψάξιμο στο pinterest - γουγλη (collapsible wooden basket ) ] , απο απλό ελατάκι αλλά με όμορφα νερά και πέρασμα με Μεσολογγιτικο ελαιόλαδο , πραγματικά πολύ απλη κατασκευή και σχετικά γρήγορη , το μέγιστο πλάτος είναι 20 εκατοστά (δεν ειχα άλλο ξύλο ) σε μεγαλύτερο θα δείξει καλύτερα , και bonus μερικά 3D σχεδιάκια με την σέγα .(υπάρχουν και αλλές φωτογραφίες για μεγαλύτερη κατανόηση της κατασκευής )
Λίγο πριν καεί η ελίτσα στο τζάκι έγινε ρεσώ (50 φ άνοιγμα) στο ξυλοτορνάκι της Boston για ένα φίλο.
Μπράβο μαστόρια, πολύ παραγωγική η ομάδα αυτές τις μέρες. :a0210:
Γιώργο, είσαι ο πιο φοβερός καψουρο-καλλιτέχνης του forum λέμε... Από καρδούλα σε καρδούλα μας το πάς.
Τέλειωσα κι εγώ σήμερα τη χθεσινή ασχολία μου...
Δείτε τη για λίγο γιατί μετά θα την κατεβάσουμε μην τυχόν και τη δεί ο Νεκτάριος...![]()
Μπαμπη τελοιο το φινιρισμα σου
Πολυ φινετσατο το κουτακι Μπαμπη και το συνολο ακομα ομορφοτερο!!
Μπράβο κ. Babis.
Εγώ για λίγο στα πιτς είναι πολλά τα 12ωρα καρδιά μου.
υπερ-κινητικός για την ηλικία σου, χαλάρωσε λιγάκι, δούλεψε και στο ρελαντί να πέσουν λίγο οι στροφές...
υπερ-κινητικός για την ηλικία σου, χαλάρωσε λιγάκι, δούλεψε και στο ρελαντί να πέσουν λίγο οι στροφές...
μακάρι να φτάσω και εγώ εκεί![]()
Μπράβο μαστόρια, πολύ παραγωγική η ομάδα αυτές τις μέρες. :a0210:
Γιώργο, είσαι ο πιο φοβερός καψουρο-καλλιτέχνης του forum λέμε... Από καρδούλα σε καρδούλα μας το πάς.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.