Καλημέρα Σώφρον κ σε ευχαριστώ. Το κομμάτι το επέλεξα (μετά από σχετικό βίντεο στο YouTube) να έχει εσωτερικό "βαθούλωμα" ώστε να βγει έτσι κατά την κατεργασία του στον τόρνο.
Στα υπ'οψιν και αυτή η ιδέα. Όσο το βλέπω πάντως τείνω προς την πρόταση του Σοφρων, να μην του προσθέσω τίποτα πέραν των μεντεσέδων και να το αφήσω με καθαρές γραμμές.
Από χερούλια δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει, αλλά βρήκα μπρονζέ μεντεσεδάκια και αλυσίδα για να μην φεύγει πίσω το καπάκι.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είχα κάνει κι εγώ στο αχλαδάκι μου...
Πανέμορφο !!!!Ενα λίνκ με το σχέδιο για να καλοπιάσω λίγο την πεθερά υπάρχει ?
Μπράβο Σπύρο.
Αν και δε γράφω πολύ συχνά θέλω να ξέρετε ότι θαυμάζω και ζηλεύω όλες σας τις δημιουργίες! Μπαίνω καθημερινά στο φόρουμ και ανυπομονώ να δω τα καινούργια καλούδια που σκαρώνεται.
Εγώ προσπάθησα να φτιάξω το μυστικό δείπνο σε σχέδιο του γνωστού Steve σε δύο κομμάτια. Σε ξύλο καρυδιάς, περασμένο με μίξη λαδιών. Το μήκος του είναι 60 εκατοστά.View attachment 148897
Χα χα, όχι Νίκο... αποκλειστικά με σέγα πάγκου.Εντυπωσιακό!Έγινε με κάποιου είδους engraver?
Πραγματικά, αν και δεν του φαινότανε έχει πάνω από 150 εσωτερικές κοπές!Χαρα στο κουραγιο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάχος ξύλου 15 mm.Αυτες ειναι κοπες με σεγα και οχι σκαλιστο;;;;
Τι ειπες τωρα, απιστευτο! Μπραβο.
Σε τι παχος ξυλου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.