Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο μπράβο!!

Όμορφο το ανθοδοχείο μάστορα:a0210:!

Ξύλινα μπρελόκ από δρυ, καρυδιά και ελιά, φινιρισμένα με μίξη λαδιών για να τονίζονται τα φυσικά χρώματα του ξύλου. Ξύλο μέσα σε ξύλο λοιπόν!IMG_20180315_200457.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κύριοι σας ευχαριστώ.

Σπύρο όμορφη κ αυτή η δημιουργία σου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα έχεις σαρώσει τα πάντα.... σίφουνας στο πέρασμά σου.
Σπύρο ωραία συλλογή-κατασκευή από μπρελοκ.

Κυριάκο σε ευχαριστώ.
Pan σε ευχαριστώ. Γεροντοσίφουνας ένα πράμα :flipout:

Πολυ φινετσατο το βαζο και παρα πολυ ιδιαιτερα τα μπρελοκακια!!

Σπυρο πες καμμια λεπτομερια κατασκευης για την ενθεση του ξυλου μεσα στο ξυλο.

κ.Κώστα πολύ καλό το βάζο!! Μια απορία μόνο, το ξύλο τι είναι?? Πατριώτη τα μπρελόκ όμορφα και ξεχωριστά ..

Σπύρο έχεις μπει δυναμικά τον τελευταίο καιρό, ωραία τα μπρελοκάκια σου μπράβο.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

κ.Κώστα πολύ καλό το βάζο!! Μια απορία μόνο, το ξύλο τι είναι?? Πατριώτη τα μπρελόκ όμορφα και ξεχωριστά ..

Σε ευχαριστώ.
Το υλικό για το βάζο είναι σύνθετη ξυλεία οξυάς πάχους 40 mm.

Πολυ φινετσατο το βαζο και παρα πολυ ιδιαιτερα τα μπρελοκακια!!

Σπυρο πες καμμια λεπτομερια κατασκευης για την ενθεση του ξυλου μεσα στο ξυλο.

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο Μιχάλη, δένω τα ξύλα μεταξύ τους και τα κόβω μαζί, μπόλικη ξυλόκολλα, τρίψιμο, φινίρισμα και έτοιμα.

Καλό μεσημέρι να έχουμε.......

Όσα βαζάκια μου έχουν απομείνει. Τα υπόλοιπα ......έφυγαν.

Πανέμορφα μάστορα... Όντως το ένα καλύτερο απ´ το άλλο. :a0210:

Για δώσε και μια τεχνική συμβουλή... Στο forstner έχεις βάλει extention;

Σπύρο πανέμορφα τά μπρελόκ :a0210:

Κώστα τά λουλούδια στήν κυρία από μένα :a0210:

Λές καί εσύ σάν καί εμένα (εγώ ότι δέν θά ξαναανεβάσω εργαλεία Proxxon) κανένα "ανέκδοτο",έτσι να περνάει η ώρα :flipout::ernaehrung004:.Οποτε γράφεις κάτι παρόμοιο γελάω καί ξέρω τί θα επακολουθήση

Θα κόψω στροφές άμεσα.

Πολύ σύντομα θα τρέξουν άλλες προτεραιότητες.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ (έως πολύ) ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Καλημέρα Δημήτρη σε ευχαριστ.

Το εργαστήριο σου άνετα το κάνεις χειρουργείο ! Οπότε δεν σε βλέπω άμεσα για (σκονερό) τόρνο.

Οσο γιά τόν ξυλότορνο είναι τό μόνο εργαλείο πού δέν μέ συγκινεί καθόλου μά καθόλου,μπορεί να κάνει "παπάδες" αλλά προσωπικά δέν μού κάνει τό λεγόμενο "κλίκ",και μετά βεβαιότητας δέν πρόκειται νά αγοράσω,ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μεσοπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Οσο γιά τόν ξυλότορνο είναι τό μόνο εργαλείο πού δέν μέ συγκινεί καθόλου μά καθόλου,μπορεί να κάνει "παπάδες" αλλά προσωπικά δέν μού κάνει τό λεγόμενο "κλίκ",και μετά βεβαιότητας δέν πρόκειται νά αγοράσω,ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μεσοπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα

Έιναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που το γράφεις και μου κάνει εντύπωση...
Μήπως το "δουλεύεις"στο μυαλό σου; :flipout: