Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

:worshippy::worshippy: ...και για την "προχωρημένη" μουσική επένδυση !!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

:worshippy::worshippy: ...και για την "προχωρημένη" μουσική επένδυση !!!

Καλό βράδυ Νικόλα. Σε ευχαριστώ.

Γεια σου ρε Κώστα!!!!
Ωραιος!
Το μονο που θα εκανα διαφορετικα είναι να φαω τον καθετο σταθεροποιητη στον ταινιολειαντηρα να λεπτυνει και να του βαλω εθνόσημα!

Καιρό έχω να μπω μόλις είδα τα έργα σας και έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για πασχαλινά, απίστευτο κουτάλι, δημιουργίες του Κώστα παππού κλπ!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καιρό έχω να μπω μόλις είδα τα έργα σας και έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για πασχαλινά, απίστευτο κουτάλι, δημιουργίες του Κώστα παππού κλπ!

:ernaehrung004:

Γεια σου ρε Κώστα!!!!
Ωραιος!
Το μονο που θα εκανα διαφορετικα είναι να φαω τον καθετο σταθεροποιητη στον ταινιολειαντηρα να λεπτυνει και να του βαλω εθνόσημα!

Σε ευχαριστώ πολύ Μάστορα.
Πήγα κόντρες στην κατασκευή με την φίλη μου..........

https://youtu.be/ydLk3A1Np3I

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Oι ουρανοί είναι δικοί μας.

Oμορφο το αεροπλανακι, πιο περιποιημενο απο της κυριας! Μονοχρωμο ομως ισως να δειχνει καλυτερα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σε ευχαριστώ πολύ Μάστορα.
Πήγα κόντρες στην κατασκευή με την φίλη μου..........

https://youtu.be/ydLk3A1Np3I

Ωραίο έγινε Κώστα το δικό σου και της φίλης σου, αλλά και μια διαφοροποίηση δεν βλάπτει. Όντως το κάθετο ουριαίο ήθελε λίγο λεπτότερο να γίνει.
Πάντα φιλικά....

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Oι ουρανοί είναι δικοί μας.

Oμορφο το αεροπλανακι, πιο περιποιημενο απο της κυριας! Μονοχρωμο ομως ισως να δειχνει καλυτερα.

Ωραίο έγινε Κώστα το δικό σου και της φίλης σου, αλλά και μια διαφοροποίηση δεν βλάπτει. Όντως το κάθετο ουριαίο ήθελε λίγο λεπτότερο να γίνει.
Πάντα φιλικά....

Σας ευχαριστώ πολύ Κύριοι.

ωραίο το αεροπλανάκι Κώστα, άντε σειρά έχει και ελικόπτερο τώρα... -bye-

ωραίο το αεροπλανάκι Κώστα, άντε σειρά έχει και ελικόπτερο τώρα... -bye-

Ναι, αλλά δεν βλέπω πολλούς συνεχιστές...............

Προσδεθείτε... "Απογειώνεται" η κατηγορία λέμε... :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ναι, αλλά δεν βλέπω πολλούς συνεχιστές...............

Γιά νά μήν μάς "μαλώνεις",πού θά βρούμε τά Patterns "σειρά" ?,εσύ πού έχεις τά κονέ δηλαδή.

Πειραματα εγκλωβισμου αντικειμενων σε βερυκοκια και υγρο γυαλι :))

40217616144_53fbdb36df_b.jpg

Πριν να παρω ποσοτητα υγρου γυαλιου θελω να σιγουρευτω οτι αξιζει τον κοπο και τον χρονο.
Μεχρι στιγμης η διαδικασια ειναι απλη και ευχαριστη. Οι φουσκαλες παραπανω εχουν αφεθει επιτηδες.

Εδω οι φουσκαλες εχουν αφαιρεθει. Το γυαλι εχει ξεχειλισει καθως ηθελα να δω το οριο πανω απο το οποιο ξεχειλιζει.
Το υγρο γυαλι μπορει να κρατηθει στα ορια του περιθωρειου, κανοντας μια μικρη καμπυλοτητα.

40598919062_ca7048dc40_c.jpg

Μιχάλη, δεν πειράζει αν ξεχειλίσει λίγο, το υγρό γυαλί μπκρεί μετά να τριφτεί και να γυαλίσει ξανά.

Δεν ειμαι σιγουρος αν το υγρο γυαλι (επανα) γυαλιζεται. Μου φαινεται απιθανο να επανελθει η αρχικη του κατασταση με τριψιμο. Θα το δοκιμασω ομως σε καποια δειγματα που εχω.

Κυριακο, εχω δυο μπουκαλακια no name 50ml εκαστο -γυαλι και καταλυτης- τα ειχαν δωσει σε μια γνωστη μου σε ενα σεμιναριο και μου τα εδωσε.