Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ο Παύλος είναι αιτία για πολλά κακά (καλά).
Ρίχνει το ζιζάνιο κ μετά τρέχουμε κ δεν (τον) φτάνουμε.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και το φωτογραφικό υλικό , με πευκο και πέρασμα με ελαιόλαδο , στο τέλος έχω και το βιντεάκι το οποίο είχα σαν όδηγό για να τα φτιάξω και θα καταλαβαίτε όλοι πολύ καλύτερα την διαδικασία .

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Μπρά...
Όσα και να πω λίγα είναι.

Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά τα γυαλιά ηλίου.
Σκούρα τα πράματα... Δεν είναι δουλειά αυτή, ούτε για τα μάτια μου αλλά ούτε για τα νεύρα μου. Κυρίως για τα νεύρα μου.:slapface:
Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν και καταντάει υπερβολικά κουραστικό και ψυχοφθόρο. Είναι καθαρά δουλειά για cnc router.
Το πρόβλημα είναι οτι η σύζηγος και η κόρη ενθουσιάστηκαν και θέλουν ξύλινα γυαλιά...
Τι να κάνω;
Να συνεχίσω με κίνδυνο να σπάσουν τα νεύρα μου ή να παραγγείλω στον Παύλο; :flipout:

Υπάρχει και αυτή η λύση, πολύ πιο φτηνή! :ciao:

Ένα cnc router ξεκινάει από 2,500 . Για laser δεν ξέρω.
Εκτός αν υπάρχουν και πιο φτηνά και δεν τα είδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

200-300 τα μικρα cnc και 150 τα laser μεχρι Α3. Αν θες laser να κοψει και οχι απλα να χαρασει πας στα 500-600 plasma απο Κινα.

Με 1000 φτιαχνεις μονος σου cnc με οφελιμη επιφανεια 80x80...

Αυτό το "φτιάχνεις μόνος σου" δεν είναι τόσο απλό αν είσαι σαν εμένα που δεν έχω ιδέα.
Βέβαια και το 80Χ80 είναι τεράστιο, σε πρώτη φάση κι ένα 20Χ30 θα μου έκανε δουλειά.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλοφόρετα τά γυαλιά,σάς έχει βάλει μπουρλότο ο Παύλος καί τρέχετε λαχανιασμένοι καί ιδρωμένοι,ο Παύλος άνετος ήρεμος σάν περιμένει στά τέρματα σάν τόν λαγό καί τήν χελώνα ένα πράγμα. :flipout::flipout:

Εγώ ήρεμος είμαι...
Μετά εμφανίζεται ο Παύλος και μπαίνει ο διάολος μέσα μας. :grinning-smiley-043

Μπάμπη εφόσον ξέρεις ότι θά βουρλίζεσε,καί όμως εκεί τό προσπαθείς,καί τρέχεις μετά θέλεις δέν θέλεις.:flipout:

Σέ βλέπω λίαν συντόμος στίς παραλαβές νά δούμε cnc :music-smiley-005:

Ο Παύλος είναι αιτία για πολλά κακά (καλά).
Ρίχνει το ζιζάνιο κ μετά τρέχουμε κ δεν (τον) φτάνουμε.

Αλλο πού δέν θέλετε
Δώσε πόνο Παύλο :flipout:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μόνος μου θα τραβάω το ζόρι; Ας ζοριστει και κανένας άλλος.
Πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο πρότζεκτ και αν πετύχει νομίζω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο.
Εξάλλου όλα με πειράματα ξεκινούν, κάποια σου βγαίνουν και άλλα όχι και συγχρόνως βλέπεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά τα γυαλιά ηλίου.
Σκούρα τα πράματα... Δεν είναι δουλειά αυτή, ούτε για τα μάτια μου αλλά ούτε για τα νεύρα μου. Κυρίως για τα νεύρα μου.:slapface:
Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν και καταντάει υπερβολικά κουραστικό και ψυχοφθόρο. Είναι καθαρά δουλειά για cnc router.
Το πρόβλημα είναι οτι η σύζηγος και η κόρη ενθουσιάστηκαν και θέλουν ξύλινα γυαλιά...
Τι να κάνω;
Να συνεχίσω με κίνδυνο να σπάσουν τα νεύρα μου ή να παραγγείλω στον Παύλο; :flipout:
Παυλο...
Το νομιζεις και γω του την εχω στημενη :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Αυτό το "φτιάχνεις μόνος σου" δεν είναι τόσο απλό αν είσαι σαν εμένα που δεν έχω ιδέα.
Βέβαια και το 80Χ80 είναι τεράστιο, σε πρώτη φάση κι ένα 20Χ30 θα μου έκανε δουλειά.

γρηγορα στον Αντωνη για σεμιναρια :drool1:

Έχουμε προχωρήσει αρκετά......

Τυχερός ο φίλος σου Κωστή...
Μακάρι και το μαγαζί να πάει όπως πάς εσύ, με χίλια... :ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ Κύριοι.
Μακάρι το παλληκάρι να πάει καλά. Έχει ρίξει κ πολλά χρήματα κ πολύ προσωπική εργασία.

Κωστα ενα και ενα τα εργακια!!!

Ωραία αφεντικό !!!
Κοίτα άμα τελειώσω και εγώ κλείσε καμιά νέα δουλειά ...θα την πάρουμε μαζί. !!! -bye-

Χανεται η χαρα αλλα αυξανει η δημιουργια

Παιδια γνωμη μου αφηστε τα cnc.
Ετσι χανεται η χαρα της δημιουργιας.
Φτιάξε ένα τέτοιο ξυλοτορνο να τρελαθείς από την χαρά.......
Χαχαχα.
56241ec2e106df03193225f5bb4c38d2.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk