Πολύ ωραίο το σκαφακι Δημήτρη.Αν και το πρόγραμμα είναι βαρύ σκάρωσα μια ξύλινη πίπα είναι πλήρως λειτουργική, δεν βλέπω όμως να ανάψει ποτέ της μιας και ελπίζω να με βοηθήσει στην από αύριο διακοπή του καπνίσματος, είναι από μαόνι και οξιά περασμένο με χρώματα εμποτισμού χωρίς αλλά προσθετα.
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εννοω παντως τριγωνικη πλωρη, οχι καρινα. Δηλαδη το καραβακι θα παταει κανονικα στην βαση του, απλα το μπροστινο μερος θα στενευει απο τα πλαινα, θα ειναι πιο ρεαλιστικο.
Κατι σαν αυτο
Ωραίο Δημήτρη, μπράβο. και ωραίος χρωματισμός.
Όπως το λέει πάντως ο Μιχάλης (να στενεύει το εμπρός μέρος από τα πλαϊνά ) δείχνει πιο όμορφο.
Θέλει βέβαια και περισσότερη δουλειά για να γίνει.
Δημητρη ωραιο το σκαφος σου με ωραια χρωματα, αλλά τα πανια τα εχεις αναποδα!
Δημητρη εμενα μου θυμίζει τπυρτα Σοκολατίνα!!!!
Μήτσο το τελείωσες τελικά...
και με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι απ´ τις συμβουλές μου δεν ακολούθησες καμία..
Και καλά έκανες αφού στο μυαλό σου είχες κάτι συγκεκριμένο, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση απ´ τη δική μου.
Πολύ ωραίο το σκαφακι Δημήτρη.Αν και το πρόγραμμα είναι βαρύ σκάρωσα μια ξύλινη πίπα είναι πλήρως λειτουργική, δεν βλέπω όμως να ανάψει ποτέ της μιας και ελπίζω να με βοηθήσει στην από αύριο διακοπή του καπνίσματος, είναι από μαόνι και οξιά περασμένο με χρώματα εμποτισμού χωρίς αλλά προσθετα.
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χα χα εμ πωσ θα παω διακοπεσ το χειμωναΑν και το πρόγραμμα είναι βαρύ = $$$$, !!!![]()
ευχαριστώΠολύ όμορφα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.