Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ωραίο το κατασκεύασμα σου συμπέθερε. λες και το χάϊδεψε η φλόγα

ανθρώπινο πόνο κουβαλάει, είναι και κάποιας εποχής οπότε βλέπω να γίνεσαι κι εσύ κομμάτι του.-bye-

Υπέροχο Νικο,και σε εμασ απο τησ 3 εωσ 5 σεπτεμβριου σπασανε 4 μεγαλα καικια και εχω κρατησει ενα παρομοιο ξυλο.

Γεια σου ρε συντεκνε!
Ειναι βεβαιο πως το καικακι δεν θα φανταζοταν ποτε την καταληξη του και αν μπορουσε σιγουρα δε θα την επέλεγε.
Τουλαχιστον ενα κομματι του θα ζησει ακομα σε καλους ανθρωπους.

Τώρα που έχω κορδέλα είπα να δοκιμάσω τα γνωστά bandsaw box. Για πρώτη δουλειά πιστεύω ότι κάτι έγινε. Χρησιμοποίησα Κ. Π. και ξύλο φτελιας.
f8ed6d6063d71d69c78d0196f7ada925.jpg
732f7ed5224dc831df49b600057e86bf.jpg
d5585e6c845877890e8dc1fdaafed970.jpg
a7693ed575b9a78586c835cc93bdde5b.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ. Κυριάκο το εχω το πατρόν, αλλά έχει πολλά αν ψάξεις. Ο παππούς είχε μια ωραία σελίδα με σχέδια ας μας την στείλει.
Βέβαια θα βόλευε μια κορδελιτσα μικρότερη από την 6 άρα για τις στροφές, αλλά που θα βρούμε δεν ξέρω.

Μπραβο Παυλο, παρα πολυ ομορφο και διαφορετικο απο τα απλα bandsaw boxes!!
Τι υψος εχει το συγκεκριμενο κουτακι?

Μια κορδελα παχους 5μμ θα ηταν ιδανικη, οπως η στανταρντ κορδελα της proxxon. Aυτο το 1μμ διαφορας παχους κανει παρα πολυ μεγαλη διαφορα στις κλειστες καμπυλες.

Μπραβο Παυλο, παρα πολυ ομορφο και διαφορετικο απο τα απλα bandsaw boxes!!
Τι υψος εχει το συγκεκριμενο κουτακι?

Μια κορδελα παχους 5μμ θα ηταν ιδανικη, οπως η στανταρντ κορδελα της proxxon. Aυτο το 1μμ διαφορας παχους κανει παρα πολυ μεγαλη διαφορα στις κλειστες καμπυλες.
Ευχαριστώ Μιχάλη. Το ύψος είναι 17 cm το πλάτος 8 cm και το βάθος επίσης 8 cm.