Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Θερμά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα! Τελικά το μυστικό στα νερα ήταν εκείνο το ανακατεμα ή έγινε και άλλο πιο μετά;; επίσης εχουμε πηγή για την ξυλεια αυτή;;
Ωραία δουλειά με τον τόρνο. Τελικά το υγρό γυαλί μπήκε στην ζωή μας...Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.
Είναι απ´τις στιγμές που θα ήθελα πιο καλές φωτογραφίες, αδικούνται με το κινητό.
Χρειάστηκε κι άλλο ανακάτεμα, το έκανα στις 2 το πρωί, λίγο πρίν πήξει. Δες τη διαφορά με το πρώτο πιάτο, το μπλέ, που δεν ανακατεύτηκε...
Τα ξύλα μου τα είχε δώσει ο Κώστας (παππούς) κάποια στιγμή που συναντηθήκαμε στο Ριο. Τώρα θα χρειαστώ κι εγώ γιατί η καβάτζα τελείωσε, κι αν αυτά που έστειλε ο Παύλος δεν είναι χλωρά θα ξεκινήσω απ´αυτά.
Πάντως κάποιο πουλάκι μου είπε οτι και κάποιοι άλλοι κάνουν πολύ όμορφες κατασκευές αλλά δεν τις ανεβάζουν... Δεν ξέρω γιατί.![]()
να το κοιτάξεις...
Αυτό που μιλάς με τα πουλάκιανα το κοιτάξεις...
![]()
Ζαργανα των μεσογείων που να δεις το πράσινο απο κοντα!!!!
Εξαιρετική δουλειά..:2thumb22sup:
Ένα βάζο ελιάς, κι ένα μπωλ από καρυδιά με καπάκι ελιάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.