Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Oντως πανεμορφο Μπαμπη, τα νερα της ελιας δεν παιζονται! Και που να το γυαλισεις!!

Παρεμπιπτοντως χτες πηγα λιντλ κοιταξα για τα σπρευ της περασμενης βδομαδας και οντως ειχε 3 ειδη διαφορετικα. Ομως κανενα δεν ηταν αυτο της 'πετρας' που λεμε.

Σήμερα γυαλίστηκε.
Όταν το πιάνεις στο χέρι σου δίνει μια αίσθηςη σαν κοκκάλινο...

Attachments

• F2D0C212-FDB4-41E4-B274-A310CDE4AD9F.jpg
    F2D0C212-FDB4-41E4-B274-A310CDE4AD9F.jpg
    275 KB · Views: 140
  • 06349F13-F59A-43F2-9002-5E6A285D84B9.jpg
    06349F13-F59A-43F2-9002-5E6A285D84B9.jpg
    300.1 KB · Views: 141
Μπάμπη ωραίο!

Μια σκέψη...τώρα που είδα τη φωτό...
Κάτι τέτοιο σε στρογγυλό τραπεζάκι για μπαλκόνι,δεν θα ήταν ωραίο;

Mονο απλο και καθημερινο δεν ειναι :))
Πανεμορφο ειναι και το βιντεακι που εφτιαξες πολυ ενδιαφερον, μπραβο Γιωργο!

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

"Mονο απλο και καθημερινο δεν ειναι :))
Πανεμορφο ειναι και το βιντεακι που εφτιαξες πολυ ενδιαφερον, μπραβο Γιωργο!'

Σ' ευχαριστώ Μιχάλη. Το βιντεάκι είναι ανεπεξέργαστο. Οπως δούλευα το ξεκινούσα και το σταματούσα.

"Αχ αυτη η ελια!!!!
Μαγικο!
Ξυλα απο που παιρνεις?"

Οντως Κυριάκο τρομερή η ελιά. Ειδικά η καρδιά της. Όσο ήμουν στο χωριό (Καρδίτσα) έβρισκα ξύλα. Τους τελευταίους μήνες που είμαι πάλι στην Αθήνα, δυσκολεύομαι. Αυτά τα λίγα που έχω τώρα τα έφερα απ' το χωριό. Για ελιά πιστεύω να βρω στα καυσόξυλα

"Πάρα πολύ ωραίο Γιώργο! Κι ασυνήθιστο σχήμα.
Με τι το γυάλισες;"

Σ' ευχαριστώ Μπάμπη. Το σχήμα βγήκε εκείνη την ώρα. Ξέρεις πως είναι.... Στο γυάλισμα έφτασα μέχρι 5000 γυαλόχαρτο και επειδή δεν ήθελα να αλλάξει πολύ το χρώμα το πέρασα με baby oil. Οτιδήποτε άλλο θα το σκούρυνε περισσότερο-πολύ

Ρε θηρίο... 5000; :worshippy:
Βλέπωντας το βιντεάκι έχω την εντύπωση οτι το συγκεκριμένο κομμάτι ελιάς δεν είναι απλός κορμός αλλά σταύρωμα, δηλαδή σ´ εκείνο το σημείο ξεκινούσαν τρία διαφορετικά κλαδιά. Γί αυτό έχει και τόσο ωραία νερά.