…λογοκρισία…σίγουρα δεν υπήρχε και δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει στο avclub.gr
…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)
… το avclub.gr είναι το άθροισμα όλων των μελών του, του Γιώργου με τη τρέλα του για τη τεχνολογία, του Τάσου με τη λοξά του HT, του Βλάσση για τη φωτογραφία, του Λυμπε για τη μουσική κλπ σε αυτό το άθροισμα όμως προστίθεται και η όρεξη για χαβαλέ του Γιώργου με το ανέκδοτο και τη γυμνή φωτο της Monica

όπως και η ατάκα του Λυμπε για τη νίκη της Milan η τη σοβαρή και μετρημένη άποψη του Βλάση για το Μακεδονικό…. η μη αποδοχή μια εξ αυτών των απόψεων , συμπεριφοράς, τοποθέτησης, είναι το πρόβλημα μας… και όχι ότι υπάρχουν παρεκκλίσεις στη θεματολογία από το πυρήνα του forum (AV) που μας ενώνει ως ιντερνετικη κοινότητα… αυτό μέχρι πρότινος δεν υπήρχε και η επιστάμενη προσπάθεια να επιβληθεί (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής για όσους δεν το έχουν κατανόηση η προτιμούν να νομίζουν το αντίθετο ) δημιουργεί τριγμούς στη κοινότητα
…γνώρισα και εξακολουθώ να γνωρίζω νέους «φίλους» μέσα από αυτή τη κοινότητα, κατανοώ αρκετά και ασχολούμαι με λίγα από όσα συμβαίνουν, η κοινότητα μας είναι σαν μια βιβλιοθήκη, διαλέγω τα βιβλία που μου αρέσουν τα υπόλοιπα θα μείνουν στο ράφι για μένα, ίσως αρέσουν σε κάποιον άλλο όμως… που είναι το πρόβλημα ? τίτλος υπάρχει, πολλές φορές και περιγραφή στη πίσω σελίδα

αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μην το διαβάσει…δεν χρειάζεται να το ρίξει στη πυρά (η διαγράψει στη περίπτωση μας…) αν κάτσω να μετρήσω τα thread που με ενοχλούν σαν άνθρωπο είμαι σίγουρος ότι θα βρω περισσότερα από όσα μου αρέσουν εεε δεν έγινε και τίποτα…
…ακόμα και νομικά να το δούμε μια και διαγράφονται θέματα που μπορεί ν δημιουργήσουν πρόβλημα στο avclub.gr και έχει αναφερθεί ως επιχείρημα κατά καιρούς καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, τι λέει ο νόμος…
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 131 (ΦΕΚ Α´ 116/16.05.2003)Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με ορισμένες νομικές πτυχές των υπηρεσιών της κοινωνίας της πληροφορίας, ιδίως του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην εσωτερική αγορά. (Οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο).
4. Ευθύνη των μεσαζόντων παροχής υπηρεσιών.
Αρθρο 11
Απλή μετάδοση 1.
Σε περίπτωση παροχής μιας υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας συνισταμένης στη μετάδοση πληροφοριών που παρέχει ο αποδέκτης της υπηρεσίας σε ένα δίκτυο επικοινωνιών ή στην παροχή πρόσβασης στο δίκτυο επικοινωνιών, δεν υφίσταται ευθύνη του φορέα παροχής υπηρεσιών όσον αφορά τις μεταδιδόμενες πληροφορίες, υπό τους όρους ότι ο φορέας παροχής υπηρεσιών:
α) δεν αποτελεί την αφετηρία της μετάδοσης των πληροφοριών,
β) δεν επιλέγει τον αποδέκτη της μετάδοσης και
γ) δεν επιλέγει και δεν τροποποιεί τις μεταδιδόμενες πληροφορίες.
2. Οι δραστηριότητες μετάδοσης και παροχής πρόσβασης που αναφέρονται στην παράγραφο 1 περιλαμβάνουν την αυτόματη, ενδιάμεση και προσωρινή αποθήκευση των μεταδιδομένων πληροφοριών, στο βαθμό που η αποθήκευση εξυπηρετεί αποκλειστικά την πραγματοποίηση της μετάδοσης στο δίκτυο επικοινωνιών και η διάρκειά της δεν υπερβαίνει το χρόνο που είναι ευλόγως απαραίτητος για τη μετάδοση.
Συνεπώς καμία ευθύνη δεν έχει το avclub.gr για παραπομπές / δημοσιεύσεις σε άλλες ιστοσελίδες, σε link φωτογραφιών, άρθρων, υλικού (s/w) κλπ και ενώ συχνά γίνεται αυτό για προγράμματα αντιγραφής, download managers, ταινίες, μουσική όταν έρθουμε σε θέματα που αφορούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες έχουν διαγράφει / αφαιρεθεί κλπ… χώρια το χαμό που έχουμε από τα άπειρα thread/post κλπ που έχουν γραφτεί μετά από κάθε τέτοια κίνηση.
Τελειώνοντας, είναι καταπληκτικό το πόσο ισχυρά ανακλαστικά υπάρχουν στη κοινότητα μας, όπως και η δύναμη αυτοκάθαρσης… πράξεις και συμπεριφορές που υποτιμούν τα μέλη μας είναι που προβληματίζουν εμένα. Και επειδή κάποιοι από τους διαχειριστές ίσως παρεξηγηθούν από όσα γράφω (αν και δεν θα έπρεπε μια και με ξέρουν και τα έχω επανειλημμένα εντος και εκτος ) ας αποστασειοπηθουν για λίγο από τα καθήκοντα τους και ας διασκεδάσουν μαζί μας… it’s not that bad

ίσως δείτε το forum όπως πραγματικά είναι, ανθρώπινο, προσωπικό, χαβαλετζιδικο, πηγή πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων αυτό που κωλύσατε όταν κάποιος σας μίλησε για αυτό η όταν πέσατε πάνω του σε κάποιο google search όπως εγώ το 2000…και όχι το forum της πρωτιάς, τεχνοκρατίας, μάρκετινγκ κλπ προτιμώ ένα forum χωρίς banner και να κάνουμε πλάκα παρά banner και αυστηρότητα… παρεμπιπτόντως με όσα γράφω αδικώ το marketing αυτό και αν θέλει χαβαλέ για να στεφτεί με επιτυχία

κάτι ακόμα βλέπω παραπόνα από τους διαχειριστές ότι όλοι τους τη πέφτουν κλπ και κανείς δεν εκτιμά τη προσπάθεια κλπ ρε παιδία το σύνολο κινείται με δικούς τους ρυθμούς αν υπάρχει αναταραχή για κάποιο λόγο, ψάξτε την αιτία που πραγματικά δημιουργεί το θέμα όχι αυτή που θεωρείται εσείς ότι είναι… δεν μπορεί να λειτουργήσει μια ανοικτή κοινότητα με το πονά πόδι κόψει πόδι… το αντίθετο βλέπω τουλάχιστον το τελευταίο καιρό όσα μέλη πιστεύουν ότι θίγονται κάνουν μια ειλικρινή θέλω να πιστεύω προσπάθεια διαλόγου… το ιδιο βλέπω ότι γίνεται και από τη πλευρά των διαχειριστών ας κάνουν πίσω και δυο λίγο να βρούμε τη μέση λύση… μην το βλέπεται αρνητικά...