Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Kαλά μην τρελλαθούμε κιόλας.Απο πότε η φράση ´Ελληνική Φυλή´είναι ρατσιστική??Να γραφόταν η ´Ανώτερη ελληνικη Φυλή´,ή η ´Περιούσια Ελληνική φυλή´,´όπως διατείνονται οι Εβραίοι για την ράτσα τους το καταλαβαίνω.
Το σχόλιο τού kokar επ ´ουδενί υπαινισσόταν υπεροχή.Ολοι στην κουβέντα μας χρησιμοποιούμε το ´ελληνική φυλή´ εν τή ρύμη τού λόγου.Πώς πρέπει να μιλάμε δηλαδή??Oι κάτοικοι τής Ελλαδας είναι το ορθό??

Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

…λογοκρισία…σίγουρα δεν υπήρχε και δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει στο avclub.gr

…πουριτανισμός, συντηρήσιμος , προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί από κάποιους εκ των διαχωριστών, γίνεται, είναι ενοχλητικό, και κανείς δε νομίζω ότι θα αλλάξει επειδή κάποιος το επιθυμεί, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε στο τρόπο σκέψεις ούτε στο τρόπο έκφρασης, γραψίματος κλπ η αποδοχή όλων ως είμαστε είναι το σωστό (προσωπική κρίση πάντοτε)

… το avclub.gr είναι το άθροισμα όλων των μελών του, του Γιώργου με τη τρέλα του για τη τεχνολογία, του Τάσου με τη λοξά του HT, του Βλάσση για τη φωτογραφία, του Λυμπε για τη μουσική κλπ σε αυτό το άθροισμα όμως προστίθεται και η όρεξη για χαβαλέ του Γιώργου με το ανέκδοτο και τη γυμνή φωτο της Monica :grinning-smiley-043 ;) όπως και η ατάκα του Λυμπε για τη νίκη της Milan η τη σοβαρή και μετρημένη άποψη του Βλάση για το Μακεδονικό…. η μη αποδοχή μια εξ αυτών των απόψεων , συμπεριφοράς, τοποθέτησης, είναι το πρόβλημα μας… και όχι ότι υπάρχουν παρεκκλίσεις στη θεματολογία από το πυρήνα του forum (AV) που μας ενώνει ως ιντερνετικη κοινότητα… αυτό μέχρι πρότινος δεν υπήρχε και η επιστάμενη προσπάθεια να επιβληθεί (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής για όσους δεν το έχουν κατανόηση η προτιμούν να νομίζουν το αντίθετο ) δημιουργεί τριγμούς στη κοινότητα

…γνώρισα και εξακολουθώ να γνωρίζω νέους «φίλους» μέσα από αυτή τη κοινότητα, κατανοώ αρκετά και ασχολούμαι με λίγα από όσα συμβαίνουν, η κοινότητα μας είναι σαν μια βιβλιοθήκη, διαλέγω τα βιβλία που μου αρέσουν τα υπόλοιπα θα μείνουν στο ράφι για μένα, ίσως αρέσουν σε κάποιον άλλο όμως… που είναι το πρόβλημα ? τίτλος υπάρχει, πολλές φορές και περιγραφή στη πίσω σελίδα ;) αν δεν αρέσει σε κάποιον ας μην το διαβάσει…δεν χρειάζεται να το ρίξει στη πυρά (η διαγράψει στη περίπτωση μας…) αν κάτσω να μετρήσω τα thread που με ενοχλούν σαν άνθρωπο είμαι σίγουρος ότι θα βρω περισσότερα από όσα μου αρέσουν εεε δεν έγινε και τίποτα…

…ακόμα και νομικά να το δούμε μια και διαγράφονται θέματα που μπορεί ν δημιουργήσουν πρόβλημα στο avclub.gr και έχει αναφερθεί ως επιχείρημα κατά καιρούς καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, τι λέει ο νόμος…

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 131 (ΦΕΚ Α´ 116/16.05.2003)Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με ορισμένες νομικές πτυχές των υπηρεσιών της κοινωνίας της πληροφορίας, ιδίως του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην εσωτερική αγορά. (Οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

4. Ευθύνη των μεσαζόντων παροχής υπηρεσιών.
Αρθρο 11
Απλή μετάδοση 1.
Σε περίπτωση παροχής μιας υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας συνισταμένης στη μετάδοση πληροφοριών που παρέχει ο αποδέκτης της υπηρεσίας σε ένα δίκτυο επικοινωνιών ή στην παροχή πρόσβασης στο δίκτυο επικοινωνιών, δεν υφίσταται ευθύνη του φορέα παροχής υπηρεσιών όσον αφορά τις μεταδιδόμενες πληροφορίες, υπό τους όρους ότι ο φορέας παροχής υπηρεσιών:
α) δεν αποτελεί την αφετηρία της μετάδοσης των πληροφοριών,
β) δεν επιλέγει τον αποδέκτη της μετάδοσης και
γ) δεν επιλέγει και δεν τροποποιεί τις μεταδιδόμενες πληροφορίες.

2. Οι δραστηριότητες μετάδοσης και παροχής πρόσβασης που αναφέρονται στην παράγραφο 1 περιλαμβάνουν την αυτόματη, ενδιάμεση και προσωρινή αποθήκευση των μεταδιδομένων πληροφοριών, στο βαθμό που η αποθήκευση εξυπηρετεί αποκλειστικά την πραγματοποίηση της μετάδοσης στο δίκτυο επικοινωνιών και η διάρκειά της δεν υπερβαίνει το χρόνο που είναι ευλόγως απαραίτητος για τη μετάδοση.

Συνεπώς καμία ευθύνη δεν έχει το avclub.gr για παραπομπές / δημοσιεύσεις σε άλλες ιστοσελίδες, σε link φωτογραφιών, άρθρων, υλικού (s/w) κλπ και ενώ συχνά γίνεται αυτό για προγράμματα αντιγραφής, download managers, ταινίες, μουσική όταν έρθουμε σε θέματα που αφορούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες έχουν διαγράφει / αφαιρεθεί κλπ… χώρια το χαμό που έχουμε από τα άπειρα thread/post κλπ που έχουν γραφτεί μετά από κάθε τέτοια κίνηση.

Τελειώνοντας, είναι καταπληκτικό το πόσο ισχυρά ανακλαστικά υπάρχουν στη κοινότητα μας, όπως και η δύναμη αυτοκάθαρσης… πράξεις και συμπεριφορές που υποτιμούν τα μέλη μας είναι που προβληματίζουν εμένα. Και επειδή κάποιοι από τους διαχειριστές ίσως παρεξηγηθούν από όσα γράφω (αν και δεν θα έπρεπε μια και με ξέρουν και τα έχω επανειλημμένα εντος και εκτος ) ας αποστασειοπηθουν για λίγο από τα καθήκοντα τους και ας διασκεδάσουν μαζί μας… it’s not that bad ;) ίσως δείτε το forum όπως πραγματικά είναι, ανθρώπινο, προσωπικό, χαβαλετζιδικο, πηγή πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων αυτό που κωλύσατε όταν κάποιος σας μίλησε για αυτό η όταν πέσατε πάνω του σε κάποιο google search όπως εγώ το 2000…και όχι το forum της πρωτιάς, τεχνοκρατίας, μάρκετινγκ κλπ προτιμώ ένα forum χωρίς banner και να κάνουμε πλάκα παρά banner και αυστηρότητα… παρεμπιπτόντως με όσα γράφω αδικώ το marketing αυτό και αν θέλει χαβαλέ για να στεφτεί με επιτυχία ;) κάτι ακόμα βλέπω παραπόνα από τους διαχειριστές ότι όλοι τους τη πέφτουν κλπ και κανείς δεν εκτιμά τη προσπάθεια κλπ ρε παιδία το σύνολο κινείται με δικούς τους ρυθμούς αν υπάρχει αναταραχή για κάποιο λόγο, ψάξτε την αιτία που πραγματικά δημιουργεί το θέμα όχι αυτή που θεωρείται εσείς ότι είναι… δεν μπορεί να λειτουργήσει μια ανοικτή κοινότητα με το πονά πόδι κόψει πόδι… το αντίθετο βλέπω τουλάχιστον το τελευταίο καιρό όσα μέλη πιστεύουν ότι θίγονται κάνουν μια ειλικρινή θέλω να πιστεύω προσπάθεια διαλόγου… το ιδιο βλέπω ότι γίνεται και από τη πλευρά των διαχειριστών ας κάνουν πίσω και δυο λίγο να βρούμε τη μέση λύση… μην το βλέπεται αρνητικά...

Γιωργο, τωρα που δεν εισαι διαχειριστης και δεν εχεις τον καθημερινο φορτο του τρεξιματος των κατηγοριων και ταυτοχρονα την προσπαθεια σβησιματος των "πυρκαγιων" που προκυπτουν, εχεις πλεον την πολυτελεια να κανεις χαλαρη κριτικη απο την ανεση του καναπε σου...(και αυτο δεν το λεω πολυ φιλικα και καθολου ειρωνικα).
Γινεσαι ομως λιγο αδικος σε βαρος των πρωην συναδελφων σου οταν μιλας για πουριτανισμό, συντηρήσιμο, προσπάθεια διάπλασης συγκεκριμένου τρόπου έκφρασης των μελών κατά εικόνα και ομοίωση προτύπων που δεν ξέρω που αποσκοπεί.
Ξερεις πολυ καλα οτι τα παιδια που απαρτιζουν την διαχειριστικη ομαδα, ουτε πουριτανοι ή συντηρητικοι ειναι και φυσικα δεν εχουν καμια απολυτως ορεξη να "διαπλασουν" (!) τα μελη με συγκεκριμενο τροπο εκφρασης...
Απλα, επειδη ΔΕΝ εχουμε τον χρονο/ή και την πολυτελεια να ειμαστε ολη την ημερα πανω απο το πληκτρολογιο, προκειμενου να υπαρχει μια σχετικη ταξη στην παρεα μας, ζητουμε απο τα μελη μας να σεβονται τους κανονες που αποδεχτηκαν οταν εγιναν μελη μας..Τοσο απλα..
Το μοντελο της "αυτοδιορθωσης" / "αυτοκαθαρσης" ειναι απο υπερβολικα ρομαντικο εως αφελες..
Παντα θα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι δεν θα σεβαστουν τον συνφορουμιτη τους, θα αρχισουν τις ειρωνιες και τις προσβολες, και τοτε θα τρεχει η διαχειριστικη ομαδα να σβυσει παλι τα καστανα...
Ωραια λοιπον αυτα που λες στην θεωρια, η πραγματικοτητα ομως εχει αποδειξει το ποσο ανεφικτα ειναι..
Γνωριζω οτι καποιοι οραματιζονται αυτον τον χωρο αλλιως, εμεις ομως ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε οτι κρινουμε απαραιτητο για την επιβιωση αλλα και ευημερια αυτου του "χωριου".. Αυτο σημαινει και banners και εκδηλωσεις και γρηγορους σερβερς και νεες κατηγοριες και γενικοτερα οτι περναει απο το χερι μας για να περνατε οι περισσοτεροι απο εσας καλυτερα εδω μεσα..Το αν η Ιστορια θα δικαιωσει ή οχι τις πραξεις μας, θα το δουμε στο μελλον..Παντως για ενα χρονο ζωης δεν νομιζω οτι τα πηγαμε ασχημα!
icon12.gif

Last edited:
H ευθέως διατυπωμένη γνώμη τού Geon-X ενός έμπειρου μέλους και πρώην διαχειριστή(ιδιαιτέρως επιτυχημένου κατά την γνώμη μου)παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Αγαπητέ μου Τάκη ,θα ήθελα να σε ρωτήσω,βάσει των γραφομένων σου,πόσες φορές μέλος προσέβαλε μέλος ή χλεύασε ή εξύβρισε μέλος τον τελευταίο καιρό??Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι βαρύ μεταξυ μελών πλήν μιάς φοράς,στο θέμα που ανοίχτηκε στην hi-end και κλειδώθηκε καθυστερημένα όπου ´εξωθεσμικό μέλος´εξύβρισε ανοιχτά μέλη του club ,αλλά τα Post παραμένουν στην θέση τους παρά τίς αντιδράσεις άλλων μελών................

Re: Απάντηση: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

H ευθέως διατυπωμένη γνώμη τού Geon-X ενός έμπειρου μέλους και πρώην διαχειριστή(ιδιαιτέρως επιτυχημένου κατά την γνώμη μου)παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Αγαπητέ μου Τάκη ,θα ήθελα να σε ρωτήσω,βάσει των γραφομένων σου,πόσες φορές μέλος προσέβαλε μέλος ή χλεύασε ή εξύβρισε μέλος τον τελευταίο καιρό??Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι βαρύ μεταξυ μελών πλήν μιάς φοράς,στο θέμα που ανοίχτηκε στην hi-end και κλειδώθηκε καθυστερημένα όπου ´εξωθεσμικό μέλος´εξύβρισε ανοιχτά μέλη του club ,αλλά τα Post παραμένουν στην θέση τους παρά τίς αντιδράσεις άλλων μελών................

Τί θα πει εξωθεσμικό μέλος;

Υπάρχουν μέλη (η απόλυτη πλειοψηφία),που αγαπούν το club.Yπάρχουν και μερικούλια,που μάς επισκέπτονται μόνον όταν εντέλλονται ,για να δημιουργήσουν προβλήματα.Ο νοών νοείτω....

Σπυρο δεν θα ηθελα να μπουμε σε τετοια συζητηση..
Απλα προφανως καποιοι οπως εσυ θεωρουν προσβολη μονο τις βρισιες...
Εγω παλι θεωρω μεγα ολισθημα τις "μπιχτες" και την ειρωνια η οποια φαινεται να περισσευει στα γραφομενα ορισμενων εδω μεσα...
Ολα αυτα ειναι φυσικα αντιθετα στους κανονισμους του avclub, παρεα με τα αβαταρ "οπισθιων" που καποιοι βαζουν για να προκαλεσουν..
Αλλα τι να λεμε, σαμπως εχει διαβασει κανενας τους ερημους τους κανονισμους...

Ουδέποτε η αυστηρή εφαρμογή κανονισμών ανεβάζει το επίπεδο ενός club.Οσο για τίς μπηχτές ή τίς ´ειρωνείες´αποτελούν εντελώς υποκειμενική κρίση.
Και δεν είναι δυνατόν να εντάσσονται σε κανονισμούς .Γιατί εδώ υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγων εφαρμογής τών κανονισμών.Αυτό που για τον Χ είναι ειρωνεία για τον Ψ είναι σατιρα.Πώς κανονικοποιείται αυτό??Moνον μέσω επιβολής τής γνώμης τού πιό ´ισχυρού´δυστυχώς.
Ας απαντωνται με μπηχτές.Πi;o ευθύ και πιό ανθρώπινο.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι η λογοκρισία είναι εμφανέστατη από την στιγμή που γνωστός-διαχειριστής-2-post-πιο-πάνω μου απαγορεύει να τον αποκαλώ δημοσίως Κούλη!

Ουδέποτε η αυστηρή εφαρμογή κανονισμών ανεβάζει το επίπεδο ενός club.Οσο για τίς μπηχτές ή τίς ´ειρωνείες´αποτελούν εντελώς υποκειμενική κρίση.
Και δεν είναι δυνατόν να εντάσσονται σε κανονισμούς .Γιατί εδώ υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγων εφαρμογής τών κανονισμών.Αυτό που για τον Χ είναι ειρωνεία για τον Ψ είναι σατιρα.Πώς κανονικοποιείται αυτό??Moνον μέσω επιβολής τής γνώμης τού πιό ´ισχυρού´δυστυχώς.
Ας απαντωνται με μπηχτές.Πi;o ευθύ και πιό ανθρώπινο.

Βρε Σπυρο, ας μην κοροιδευομαστε! :p
Η μπηχτη ειναι μπηχτη και η ειρωνια ειρωνια!
Αυτος που την εγραψε ηξερε για ποιον την εγραψε και ηθελε να την εκλαβει ως τετοια ο παραληπτης της!
Και σε καθε περιπτωση, για να μην μπαινουν οι διαχειριστες σε τετοιο "τριπακι" αναλυσης καθε φρασης και γνωματευσης εαν ειναι ειρωνια, σατυρα ή και κατι αλλο (λες και δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν) οι κανονισμοι ειναι λιγο αυστηροτεροι προκειμενου να μπορουν οι διαχειριστες να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους...
Simple as that...

(και μην νομιζεις οτι εδω ανακαλυψαμε τον ηλεκτρισμο, η παγκοσμια πρακτικη των fora αυτη ειναι...)

Last edited:

Εγώ πάλι θεωρώ ότι η λογοκρισία είναι εμφανέστατη από την στιγμή που γνωστός-διαχειριστής-2-post-πιο-πάνω μου απαγορεύει να τον αποκαλώ δημοσίως Κούλη!

Ρουλη προσεχε, γιατι θα εισηγηθω το μπαναρισμα σου στην Δ.Ο.:slapface:

Re: Απάντηση: Re: Υφίσταται λογοκρισία στο AVCLUB ??

Ρουλη προσεχε, γιατι θα εισηγηθω το μπαναρισμα σου στην Δ.Ο.:slapface:
Ορίστε κύριοι: Ένα ακόμη παράδειγμα λογοκρισίας, απειλής και χρήσης χυδαίων smilies (όπως αναφέρεται και σε σχετικό θέμα) από τον γνωστό δικτάτορα του forum!

ΥΓ Κάνε ότι θες. Εγώ θα φροντίσω (όχι απλώς εισηγηθώ) για το baniarisma σου από την τις ''εισαγωγές εξωτικού υλικού''.

Spam / Εκτόνωση κλίματος OFF

Βρε Σπυρο, ας μην κοροιδευομαστε! :P
Η μπιχτη ειναι μπιχτη και η ειρωνια ειρωνια!
Αυτος που την εγραψε ηξερε για ποιον την εγραψε και ηθελε να την εκλαβει ως τετοια ο παραληπτης της!
Και σε καθε περιπτωση, για να μην μπαινουν σε τετοιο "τριπακι" οι διαχειριστες αναλυσης καθε φρασης και γνωματευσης εαν ειναι ειρωνια, σατυρα ή και κατι αλλο (λες και δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν) οι κανονισμοι ειναι λιγο αυστηροτεροι προκειμενου να μπορουν οι διαχειριστες να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους...
Simple as that...

(και μην νομιζεις οτι εδω ανακαλυψαμε τον ηλεκτρισμο, η παγκοσμια πρακτικη των fora αυτη ειναι...)

Any way,ουδέτερος κανονισμός και υποκειμενική ερμηνεία του ,το τέλειο πάντρεμα.!!!???
Aπαντάς ,λές και υπάρχει μιά μηχανή κρίσης τής ´ειρωνείας´ όπου οποιαδήποτε φράση οποιουδήποτε μέλους μπαίνει εκεί και προκύπτει γνωμάτευση.....
Και την μπηχτή ή την ειρωνεία τού όποιου διαχειριστή την κρίνει το ίδιο ´μηχάνημα´??

Σπυρο, αναγκαστικα αυτος που θα κρινει το αν εφαρμοζονται οι κανονισμοι θα ειναι ο διαχειριστης. Αναγκαστικα επισης, ο ελεγχος του θα γινεται απο την διαχειριστικη ομαδα.
Ειναι σαν να εισαι αντιδικος σε ενα δικαστηριο και να περνας απο "κριση" τον δικαστη λες και εισαι το ανωτατο δικαστικο συμβουλιο. Απλα δεν γινεται..

Παραλληλίζεται Τάκη το δικαστήριο με το φόρουμ??Μα υποτίθεται ότι το φόρουμ είναι διασκέδαση και όχι δουλειά.
Αλλά ακόμα και έτσι να είναι απο τίς ελάχιστες νομικές μου γνώσεις,ακόμα και εκεί υπάρχει Εφετείο και Αρειος Πάγος,εάν ακολουθήσω τον συλλογισμό σου.
Και επίσης θεωρητικά η Δικαιοσύνη είναι Τυφλή.....

Σπυρο δεν θα ηθελα να μπουμε σε τετοια συζητηση..
Απλα προφανως καποιοι οπως εσυ θεωρουν προσβολη μονο τις βρισιες...
Εγω παλι θεωρω μεγα ολισθημα τις "μπιχτες" και την ειρωνια η οποια φαινεται να περισσευει στα γραφομενα ορισμενων εδω μεσα...
Ολα αυτα ειναι φυσικα αντιθετα στους κανονισμους του avclub, παρεα με τα αβαταρ "οπισθιων" που καποιοι βαζουν για να προκαλεσουν..
Αλλα τι να λεμε, σαμπως εχει διαβασει κανενας τους ερημους τους κανονισμους...
Αυτοί οι κάποιοι είμαι εγώ και έχω όνομα.

Απαντάμαι όχι, απατάμαι ελπίζω ναι.

Η δημοκρατία είναι ένα καθεστώς όπου υπάροχυν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, θεωρεί ότι οι άλλοι είναι αχάριστοι προς αυτόν. Βέβαι τυχαίνει κάποιες φορές να γίνουν πραγμαιτκά λάθη.

Κυριε Βλασιδη, ειπε ο ονος τον πετεινο....

Απαντάμαι όχι, απατάμαι ελπίζω ναι.

Η δημοκρατία είναι ένα καθεστώς όπου υπάροχυν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όποιος νομίζει ότι είναι αναντικατάστατος, θεωρεί ότι οι άλλοι είναι αχάριστοι προς αυτόν. Βέβαι τυχαίνει κάποιες φορές να γίνουν πραγμαιτκά λάθη.

Κυριε Βλασιδη, ειπε ο ονος τον πετεινο....

Παραλληλίζεται Τάκη το δικαστήριο με το φόρουμ??Μα υποτίθεται ότι το φόρουμ είναι διασκέδαση και όχι δουλειά.

Αλλά ακόμα και έτσι να είναι απο τίς ελάχιστες νομικές μου γνώσεις,ακόμα και εκεί υπάρχει Εφετείο και Αρειος Πάγος,εάν ακολουθήσω τον συλλογισμό σου.

Και επίσης θεωρητικά η Δικαιοσύνη είναι Τυφλή.....

Ωχ βρε Σπυρο, ενα παραδειγμα εφερα.... Κανε ενα αντιστοιχο με τις κρισεις των γιατρων αν σου ειναι πιο ευκολο...
Διασκεδαση ειναι σιγουρα το φορουμ, ταυτοχρονα ομως ειναι και σχεδον full time δουλεια (αμμισθη) για εμας τους διαχειριστες εφοσον ειμαστε υποχρεωμενοι να αναλωνουμε τον χρονο μας με πολλα θεματα που χρηζουν προσοχης για την ομαλη λειτουργια αυτου του τοπου: απο το να πλακωσουμε στα 30 τηλεφωνα την ημερα τους προβιντερ λογω των καθυστερησεων μεχρι να κανουμε συμφωνιες για τα μπανερ και επιπλεον να προσπαθουμε δημοκρατικα να χειριστουμε μια "κριση" εδω μεσα...
Για εμας λοιπον δεν ειναι μονο διασκεδαση, αλλα και υπευθυνοτητα απεναντι στα μελη του avclub..