![]()
![]()
Blue marble...
Τελικά για να βγουν σωστά νερά πρέπει να παίξεις με το χρόνο.
Ακόμη καλύτερα αν το ένα χρώμα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να σφίγγει πιο γρήγορα από το άλλο.
Μετά, στο μισάωρο το ένα είναι σαν μέλι και το άλλο σαν στόκος.
Άρα, βρήκες τρόπο να το κάνεις αλλά δεν ξέρεις πως το έκανες;![]()
Εννοείται αυτο.Λοιπόν...
Για κάποιο λόγο η θερμοκρασία παίζει το ρόλο του καταλύτη στο υγρό γυαλί.
Μιλάω τουλάχιστον για το mercola που χρησιμοποιώ εγώ, αν και δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη διαφορά από τα άλλα.
Αν λοιπόν ζεστάνεις νερό (όχι να βράσει, 60-70 βαθμοί φτάνουν) και βάλεις το μίγμα σου εκεί μέσα, παίζει να σκληρύνει και στο μισάωρο.
Επίσης θα φύγουν και οι περισσότερες φουσκάλες.
Αν το αφήσεις 5-10 λεπτά, θα σκληρύνει πολύ πιο γρήγορα από κάποιο που δεν το έβαλες καθόλου.![]()
Λοιπόν...
Για κάποιο λόγο η θερμοκρασία παίζει το ρόλο του καταλύτη στο υγρό γυαλί.
Μιλάω τουλάχιστον για το mercola που χρησιμοποιώ εγώ, αν και δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη διαφορά από τα άλλα.
Αν λοιπόν ζεστάνεις νερό (όχι να βράσει, 60-70 βαθμοί φτάνουν) και βάλεις το μίγμα σου εκεί μέσα, παίζει να σκληρύνει και στο μισάωρο.
Επίσης θα φύγουν και οι περισσότερες φουσκάλες.
Αν το αφήσεις 5-10 λεπτά, θα σκληρύνει πολύ πιο γρήγορα από κάποιο που δεν το έβαλες καθόλου.
Πάμε τώρα σε αυτό που έκανες μάλλον εσύ...
Το ένα το ποτηράκι το κρατούσες στα ακροδάχτυλα και το ανακάτευες και το άλλο το είχες κλειστό στη χούφτα σου ίσως και το ζέστανες παραπάνω;
Ή γενικά, το ζέστανες με κάποιο τρόπο.
Βγήκες να το ανακατέψεις στο μπαλκόνι με τον ήλιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.