Blinky, σεβαστές οι διαφωνίες, αλλά δεν είναι ανάγκη να γενικεύεις, γιατί - άθελά σου βέβαια - είναι σαν να μας λες ότι δεν ξέρουμε τι βλέπουμε! Αυτό π.χ. που είπα εγώ σε προηγούμενο post μου είναι ότι συγκρίνοντας την καινούρια 42άρα plasma μου με την παλιά 25άρα CRT μου διαπίστωσα ότι η παλιά έχει ένα αμυδρό προβάδισμα στο ελληνικό (κακό) τηλεοπτικό σήμα, αλλά θεωρώ ότι αυτή η υπεροχή είναι φαινομενική και οφείλεται στο πολύ μικρότερο μέγεθός της. Το πιο τίμιο θα ήταν να συγκρίναμε δύο συσκευές με οθόνη ίδιων διαστάσεων. Όμως στο τηλεοπτικό σήμα κάμποσων δορυφορικών καναλιών, η plasma, παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις της, όχι μόνο δεν υστερεί έναντι της CRT (που δεν είναι απλώς σοβαρή, ήταν από τα κορυφαία μοντέλα της εποχής της), αλλά και είναι 1-2 κλικ καλύτερη σε όλους τους τομείς - ευκρίνεια, χρωματική συμπεριφορά, μαύρο κ.λπ. Αυτό είναι ολοφάνερο στα δικά μου μάτια με βάση τις εικόνες που βλέπω ζωντανά μπροστά μου, και καμμία θεωρία δεν μπορεί να το αναιρέσει. Θέλω να πω δηλαδή ότι ο καθένας εκθέτει εδώ τις προσωπικές του εκτιμήσεις για τις διάφορες τεχνολογίες, με βάση τις συσκευές που είχε και έχει, και ότι, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι σωστό να αναπτύσσονται γενικές θεωρίες υπέρ ή κατά οποιασδήποτε τεχνολογίας.