Υπέρυθρη φωτογραφία - Infrared (IR)

δειλα δειλα βλεπω μπαινεις και στην χρωματική επεξεργασία τους

φόρεσες το 720 ?
ανακαλυψα το "adjustments" στο PS....χαχαχα
ναι Κώστα, ειναι με το 720 και πειραγμενα midtones και highlights στις αποχρωσεις του μπλε

• Like
Reactions: cacau and kbouk
Το περιστέρι που πήγε? :LOL:

Τα χρώματα εντυπωσιακά... Δεν είχες περιθώριο να πας πιο κοντά για να κόψεις το κάγκελο?

Οχι δυστυχως ειχε και αλλα καγκελα μπροστά , το εκοψα οσο μπορουσα κανοντας την φωτό πανοραμική και αν σηκωνα τον φακο κιαλλο θα εδινε χειροτερη προοπτικη (Fisheye ειχα)

Εμενα δεν με πολυεχνοχλεί , μου δινει την αισθηση οτι βγηκα στο μπαλκόνι μου ;)

Πολύ ωραίο κι δεμενο το παιχνίδι με τους όγκους και τις σκιές Δημήτρη , έβαλες κάποιο έξτρα υπέρυθρο φίλτρο στον φακο ?

• Like
Reactions: Leventis Dimitris
Πολύ ωραίο κι δεμενο το παιχνίδι με τους όγκους και τις σκιές Δημήτρη , έβαλες κάποιο έξτρα υπέρυθρο φίλτρο στον φακο ?
σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, όχι δεν έχει εξτρά φίλτρο, το προγραμματάκι που σου έλεγα προχτές που αγόρασα για μετατροπή σε b+w έχει και κάποιες επιλογές σε πολύ ελαφρούς χρωματικούς τόνους εκτός της ζώνης άσπρο-μαύρο, εδώ είναι σε μπλε

στο ιδιο ύφος με το προηγούμενο ποστ, εικόνες απο ένα εγκαταλελειμμένο beach bar στο Λευκαντι Χαλκίδας

_1010007-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010015-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010052-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010022-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010062-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010032-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010067-street toning by dimitris leventis, on Flickr

στο ιδιο ύφος με το προηγούμενο ποστ, εικόνες απο ένα εγκαταλελειμμένο beach bar στο Λευκαντι Χαλκίδας
....
_1010032-street toning by dimitris leventis, on Flickr
_1010067-street toning by dimitris leventis, on Flickr

Πολυ ομορφο σετ Δημήτρη , η αγαπημενη μου ομως απο ολες ειναι αυτη πιο πανω , τα εχει ολα ... γωνια , φαντασια κλπ. το ματι ξεκιναει και τρεχει απο την μια ακρη στην αλλη και ξαναγυρίζει πισω !

• Like
Reactions: Leventis Dimitris